2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان گرام از من هم بسلامتی منفی شد دیگه باید برم دنبال لاپاراسکوپی و برداشتن لوله

خیلی ناراحت شدم عزیزم. اما انشاءالله با برطرف شدن مشکل لوله، میکروی بعدی مامان مرینایی عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بهش بگو لااقل یه مدت تا انتقال شلوار لی نگوشه....... شلوار پارچه ای بپوشه فقط........ همسر م ...

مرسی آناجون از راهنماییت. چشم لباسش رو میگم اصلاح کنه، کمپرس یخ هم میگم از امشب بذاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین انای خودم،اینارو ول کن بذار ماه بعد که انتقال دارن دو دستی عدد به خدا نشون میدیم که قشنگ کیف ک ...

رز جون من همیشه میگم اگه دو قلو سه قلو بشه خیلی بهتر از اینه ک منفی بشه...عدد ۷ هم برای من مقدسه ب نیت خیر میگیرم

آمین......... دیگه آدرس خونه شونم تابلو میشه یاد میگیریم میریم رو سرشون خراب میشیم.......

قدمت رو چشمام من طرازی و میکرو و کلا هر چیزی در این مورد یاد گرفتم از طرف شما بوده و شما باعث شدی ی دنیا ممنونم ازت آنا جان

ثمین جون ببخشید عزیزم شما شیاف رو واژینال استفاده میکنی یا مقعدی؟البته ببخش گلم پرسیدم

مقعدی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون و دوستان ان شاالله بهترینها نصیب همتون بشه آناجون دوستم هفته پیش انتقال داشته الان ترش ...

ای خدا به گرفتاریه من دچار شده که.دائمی داره یا فقط وقتی که حرکت میکنه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون و دوستان ان شاالله بهترینها نصیب همتون بشه آناجون دوستم هفته پیش انتقال داشته الان ترش ...

دکتر من که گفت تا زمانی که پروژسترون رو قطع نکنی پریود نمیشی  نگران نباش این از پریود.

انا جون به نکته خیلی ظریفی اشاره کرد،خونتونو پیدا کنیم دیگه به اب معدنی و سس و فلافل قانع نمیشیم،هر ...

رز جون انشالله ک اینبار انتقالم مثبت بشه چشم تشریف بیاین منزل ما قول میدم پذیرایی خوبی ازتون کنم ...ادرس پیدا کردن نمیخواد خونه ما شیان هس اتاق خوابای من دقیقا رو ب جنگل لویزان باز میشن...انشالله اول خودت خوش خبر باشی

رز جون من همیشه میگم اگه دو قلو سه قلو بشه خیلی بهتر از اینه ک منفی بشه...عدد ۷ هم برای من مقدسه ب ن ...

اونکه صد البته...دوقلو کجا منفی کجا...برا خنده بود این حرفا...وگرنه خدا بده هر چندتا و هر جنسی میخواد و صلاحمونه بده...همه شم بارها سجده شکر داره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ای خدا به گرفتاریه من دچار شده که.دائمی داره یا فقط وقتی که حرکت میکنه؟

ثمین امروز مامان گفت ۵ شنبه بیا اینجا داداشم اینا هم اونجان خونه مامان باورت میشه یهو ب مامانم گفتم ۵ شنبه نه کار دارم بعد ب خودم گفتم وای ۵ شنبه چیکار دارم من حالا نگو تو آزمایش داری ب خدا یعنی انقد برام مهمی ک روز ۵ شنبه ملکه ذهنم شده ک ی روز مهمیه برام...انشالله ک خوش خبر باشی

رز جون انشالله ک اینبار انتقالم مثبت بشه چشم تشریف بیاین منزل ما قول میدم پذیرایی خوبی ازتون کنم ... ...

ممنون عزیز دلم...الهی که زودی نصیبت بشه...شنیدن خبر مثبت شدن شما و بقیه دوستان خودش اندازه هفت روز جشن و سرور برام میارزه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین امروز مامان گفت ۵ شنبه بیا اینجا داداشم اینا هم اونجان خونه مامان باورت میشه یهو ب مامانم گفتم ...

الهی من فدات بشم که اینقدر مهربونی و به فکرمی الهی که خوش خبر باشم و شما رو هم شاد کنم