2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
آخه زیر شکل ها هیچ درصدی ننوشته. motility چیه آنا جون؟ نرمال فرم چرا یه 2 درصد داره یه 7 درصد؟ ببخشی ...

یه جدولی که توش quick prog و slow prog نوشته برای  motility هست.  عزیزم motility یعنی همون تحرک اسپرمها. که quick  prog یعنی حرکت سریع که 10% هست. slow prog یعنی تحرک کند که 45% هست و non prog یعنی اسپرمای بدون حرکت که درجا میزنن!  با این تفاسیر بنظرمنم تحرک اسپرما خیلی خوبه. تعداد اسپرم هم همون count هست که 80ملیون هست در هر میلی لیتر. تعدادشم خوبه. فقط مورفولوژی یا شکل اسپرما خوب نیست که 2-3%  زده. اون 7% هم انگار بعداز cap هست که این cap نمیدونم چیه! همون مورفولوژی اصلی 2-3% هست. قبلا هم مشکل اسپرم داشتن همسرتون؟ داروی خاصی استفاده میکردن؟ پروفرتیل یه مولتی ویتامین کامل برای آقایون هست که برای مورفو خیلی خوبه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جدولی که توش quick prog و slow prog نوشته برای  motility هست.  عزیزم motility یعنی همون ...

ممنونم یاس جون. نه قبلا هم آزمایش دادن مشکلی نداشتن. یعنی دکترا گفتن خوبه آزمایشش. اون یکی آزمایشاش رو پیدا نکردم. نه هیچ پزشکی تا حالا هیچ دارویی براش تجویز نکرده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آمین......... دیگه آدرس خونه شونم تابلو میشه یاد میگیریم میریم رو سرشون خراب میشیم.......

آنا جون آمییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟

پس با رز دست به یکی کردین که منو بهار رو بکشین خخخخ

آمین......... دیگه آدرس خونه شونم تابلو میشه یاد میگیریم میریم رو سرشون خراب میشیم.......

خوشحال میشم افتخار بدین قدم رو چشم ما بذارین عزیزم 

آنا جون آمییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟ پس با رز دست به یکی کردین که منو بهار رو بکشین خخخخ

خخخخخخخخخخخخخ.......

خوب وروجکات تنها نمیمونن!!!!!!!!!

وای فکرشو بکن تو خونه ۶ تا وروجک چهار دستو پا بچرخن......

یکی بره رو میز تلوزیون.....

یکی بشینه تو گلدون......

یکی بره تو کشو........

یکی برو تو یخچالو خالی کنه بیرون.......

یکی بره تو لباس شویی.......

یکیم تو ظرفشوییییی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژی شوهرمن1درصده وای خیلی ناامیدشدم

نا امید برای چی؟ یه دونه اسپرم سالم برای تشکیل جنین کافیه. یه درصد از 60 میلیون هم حساب کنی میشه 600000 تا برا میکرو کافیه دیگه. برای بهبود مورفوشون هم میتونی از تجربیات دوستان استفاده کنی. نگران نباش خانومی

خخخخخخخخخخخخخ....... خوب وروجکات تنها نمیمونن!!!!!!!!! وای فکرشو بکن تو خونه ۶ تا وروجک چهار دستو ...

الان تصور کردم، به این نتیجه رسیدم همون یکی کافیه. فکر کن آدم رسما دیوونه میشه. یه کم هم بزرگتر شن که با هم نمیسازن، این مداد اونو برمیداره، اون لج اون یکی رو در میاره، چه ترسناک میشه ها!!

اره اون که درسته .خدا بگم این دکترایه ابن سینا رو چیکار کنه همین طرازی که ازش تعریف میکنن من اصولا ی ...

ثمین جون ندیده خیلی دوست دارم!! ان شالله با جواب آزمایش مثبتت منم پامیشم بالا پایین میپرم!! 

samin جون می شه اسم قرص رو بگی که از اتریش برای همسرتون فرستادن؟

دقیق یادم نیست باید ظرفشو پیدا کنم حتما میگردم پیدا میکنم بهتون میگم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دقیق یادم نیست باید ظرفشو پیدا کنم حتما میگردم پیدا میکنم بهتون میگم

samin جون

اگراین کار رو پیدا کنی به خیلی از دوستات کمک کردی

چون با برطرف شدن مورفولوژی 90% مشکلات آقایون حل می شه

ممنونم یاس جون. نه قبلا هم آزمایش دادن مشکلی نداشتن. یعنی دکترا گفتن خوبه آزمایشش. اون یکی آزمایشاش ...

خوبه خداروشکر. اتفاقا مشکل آقایون دیرتر از خانوما حل میشه. مشکل همسر من که ریشه ای بوده و از کم کاری تیرویید ناشی شده! تازه داروی تیرویید رو شروع کرده! حالا ببینم تا عید چه تغییری میکنه. خوب نشه که دیگه بعد از عید میکرو رو شروع میکنم.

الان تصور کردم، به این نتیجه رسیدم همون یکی کافیه. فکر کن آدم رسما دیوونه میشه. یه کم هم بزرگتر شن ک ...

انا جون به نکته خیلی ظریفی اشاره کرد،خونتونو پیدا کنیم دیگه به اب معدنی و سس و فلافل قانع نمیشیم،هر روز ناهار اونجاییم،نه به خاطر خوردنا که بیایم حرص خوردنتونو از دست چند قلوها ببینیم...😁😁😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین جون ندیده خیلی دوست دارم!! ان شالله با جواب آزمایش مثبتت منم پامیشم بالا پایین میپرم!! 

فدات بشم خواهری .امیدوارم واقعا شاد شیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....