2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
خدایی مثالت حرف نداشت. آخه دارو نیست که بگیم خب فکر میکنن به عوارضش نمی ارزه. یا یه روش تهاجمی مثل آ ...

جالبه میگن هزینه داره.........

به قول تو عوارض نداره که آز میدیم نهایتش اینه آز میدیم میگن مشکلی نداره آزاتون و یکی دو تومن پولتون حروم شد........

نه که من خودم پول دو تا میکروم حروم نشد؟

این همه آمپول روح و جسممو داغون نکرد؟

در حالی که حرف خود دکتره بعد دیدن نتیجه آزام که صد بارم با این شرایطت انتقال میدادی منفی میشدی........

ببینین من هیچ وقت نگفتم آزها رو هر کی انجام بده + میشه اما میتونم قسم بخورم لاقل اگه قراره به خاطر مشکلی که با این آزها معلوم میشه منفی بشه با انجامشون لااقل جلوی بالا رفتن الکی آمار منفیا میشن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شا ءالله دوقلو باشششششششششششششششششه وای چقدر ذوق میکنه شوهرم .دیشب میگفت به ترشح مرشح فکر نکن از ...

شوهر منم هی میگه دوقلو ولی من میگم نه فقط یکی میخوام.نه بنیه بارداری دوقلویی دارم و نه کمک برا بزرگ کردنش....هر شب بحثش رو داریم.اون دست بالا میکنه دو نشون خدا میده من دست بالا میکنم یک نشون میدم😂😂

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم آزمایش داده تو برگه آزمایشش نقاشی کشیده، من هیچی ازش سر درنمیارم  البته دکتر گفته آزمایش ...

عزیزم بذار برامون.........

سبک نقاشیش چیه؟؟؟

خخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز خیلی بی حال و کلافه م....سوزش هم دارم...با اینکه خیلی مراقب بهداشتم هستم... حالا خی ...

رز جون نگران نباش.......

ببین من کلا تجربه سوزش و خارش و این بحثارو نداشتم.......

سر میکروی آخرم یه اوضاعی داشتم........

کاملا حس میکردم اون تو زخمه به خصوص روز انتقال......

گفتم دیگه این چیه یهویی اومد وسط........

اما میبینی شکر خدا نتیجه گرفتم نگران نباش........

بخواد بشه میشه........

من که دیگه مامان میبینمت........

آره دقیقا همین شد، بهم انوقت استرس وارد کردن خانمها که اونجا بودن کاش بحرفشون گوش نمی کردم دوباره دک ...

عزیزم به حرفهای غیر موسق گوش نده......

ببین من خودم ادعام نمیشه اطلاعاتم بالاست چون واقعا نیست فقط در حد تجربیات خودمه با این وجود هیچ وقت نظر قطعی به کسی نمیدم.......

پس نذار کسی دلتو خالی کنه.......

جالبه میگن هزینه داره......... به قول تو عوارض نداره که آز میدیم نهایتش اینه آز میدیم میگن مشکلی ند ...

دقیقا آنا جون. قشنگ میفهمم چی میگی. آخه اگه مشکل انعقادی هم داشته باشیم نتیجه اش فقط میکروی منفی نمیشه که. به قول شما جون آدم تو خطر میوفته با اینهمه داروهای هورمونی که خودشون غلظت خون میارن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جان..... انا جان بی زحمت منم یه سونو کن ببین اون ته مها چیزی میبینی؟؟؟؟؟؟

عزیزم یه وروجک مامانی میبینم که همه چیز مامان باباشه.........

قراره وصف ناپذیرترین شادی رو بهشون هدیه بده........

ببین شیطونک همین الان بهم چشمک زد گفت خاله جون عجب چشایی داری!!!!!!

من قایم شده بود چه جوری پیدام کردی؟

دقیقا آنا جون. قشنگ میفهمم چی میگی. آخه اگه مشکل انعقادی هم داشته باشیم نتیجه اش فقط میکروی منفی نمی ...

دقیقا اون که دیگه فاجعست........

اصلا آز انعقادی رو باید برا هر کسی که میخواد اولین اقدامشو داشته باشه اجباری کنن نه برا ماها تازه بعد کلی عذاب!!!!!!!

آنا جون این آز همسرمه

عزیزم برا میکرو خوبه......

ببین مورفو همین شکلهای زیره........

شکلهای نرمال و آنرمالو گذاشته.......

مورفولوژی کلا در مورد ظاهر و شکل یه چیزی هست.......

ببین مثلا یه اسپرم سرش بدشکله......

دو کلس.....

یکی دمش مشکل داره......

یکی سرش زیادی گرده......

و .....

خلاصه هر چه شکلش مشکل داشته باشه یعنی مورفولوژی نرمال پایین نیاد و آبنرمالش بالا میره........

شوهر منم هی میگه دوقلو ولی من میگم نه فقط یکی میخوام.نه بنیه بارداری دوقلویی دارم و نه کمک برا بزرگ ...

همسرت کمک میکنه نگران نباش. الهی که به مقصود دلتون تو همین دوره برسین. منو دعوا نکنیا، اما من با همسرت هم عقیده ام.!

شوهر منم هی میگه دوقلو ولی من میگم نه فقط یکی میخوام.نه بنیه بارداری دوقلویی دارم و نه کمک برا بزرگ ...

از این کارا من و همسرم هم میکنیم😂😂😂انشالله ک مامان میشی و آزمایشت هم مثبت میشه...حالا من 3 رو بهت نشون میدم😂😂👌

عزیزم برا میکرو خوبه...... ببین مورفو همین شکلهای زیره........ شکلهای نرمال و آنرمالو گذاشته...... ...

آخه زیر شکل ها هیچ درصدی ننوشته. motility چیه آنا جون؟ نرمال فرم چرا یه 2 درصد داره یه 7 درصد؟ ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم

همسرت کمک میکنه نگران نباش. الهی که به مقصود دلتون تو همین دوره برسین. منو دعوا نکنیا، اما من با همس ...

لی لا جون ولی با با رز هم عقیده ام.........

من از کسایی بودم که عشق دوقلویی داشتم اما واقعا خدا ظرفیت هر کسیو بهتر میدونه........

از خدا ممنونم که بهم دوقلو نداد چون واقعا نه توان بارداریشو داشتم نه بزرگ کردنشو.......

دست تنها بودن خیلی سخته.......

همسر من خداییش خیلی کمکم بود اما خوب اونا سر کار برن دیگه خودمونیم و خدامون......

البته منظورم این نیست خدا به کسی دوقلو نده اما از خدا فقط اینو میخوام اگه کسی توانشو داره حتی سه چهارقلو هم بده.....

نه اگه توان جسمی و روحیشو نداره که یکی بده و توانشم بده که بتونه همون یکیو به نحو احسن بزرگ کنه........