2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
من از سال 94 دیگه نرفتم ابن سینا اخرین انتقالم 14 اسفند 94بود.نه اصلا من اونجا با هیچکس حرف نمیزدم ک ...

عزیزم دوازده بار بدون آزمایش ایمنی.... ای وای خدا لعنت شون کنه. ولی دیگ مشکل تو فهمیدی خدارو شکر ديگه محکم تر برو جلو و دیگ فهمیدی باید چی کار کنی پس ناامید نباش گلم... عزيزم چکار کردی مورفو همسرت خوب شد. منم مورفو همسرم یک در صده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزیزم دوازده بار بدون آزمایش ایمنی.... ای وای خدا لعنت شون کنه. ولی دیگ مشکل تو فهمیدی خدارو شکر ديگ ...

اینبار که رفتم تاییدیه سرم بگیرم از ابن سینا ،حتی کارکنان بخش پاسخگویی هم زورشون گرفته از سرم داشتن من!!! مگه سقط کردی؟مگه چند تا منفی شدی؟چرا پس سرم داری؟چرا ازمایشارو دادی؟یکی نیست بگه بابا هزینه ازمایش با من سرم با من چرا شما حرص میخورید اخه!!!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا سها جون دکترا وجدان نداشتن تازه بعد ۱۲ بار براش آزهای ایمنیو نوشتن......... یعنی جنایت به ت ...

انا جون واقعا ناراحت شدم.... عزيزم بابت حرفی که بهم زدی مرسي نه واسه چی ناراحت شم واقعا درست می گيد منم دکتر احمقم بدون آزمایش لازم برام انتقال داد بازم می خواست انتقال بده بدون پیگیری که الهی خدا خیرتون بده اتفاقی با اینجا آشنا شدم و رفتم دکتر رزاقی و دیدم بله منم مشکل دارم.... مرسي که اینقدر خوبی.انا جون شما يه دختر نداری گلم... تمام بچه های ما بچه شما هم ميشه می دونستي؟ 😘😳🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌻

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
از این به بعد کسی حق نداره بهش بگه لی لا، همه باید مهربون خانم صداش بزنیم...قربون دل مهربونت😍😍😍😍

رز جونم شرمنده ام کردی عزیزم. خیلییییییییییی زیاد بهم لطف داری. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون اگه جنایت نیست پس چیه؟ 12 بار منفی بدون بررسی؟!

لی لا جون به خدا بعضا دلم میخواد همه دکترایی که مقاومت میکنن در مقابل این آزارو خفه کنم.......

من نمیدونم مگه این آزمایشها یه ابزار نیستن......

یه ابزار برا تشخیص درست و به موقع هستن........

خوب اگه اینجووره یه مهندس که یه خونه رو طراحی میکنه و بررسیها و تستهای لازمو نمیکنه و خیلی چیزا و رعایت نمیکنه و خونه رو سر ملت آوار میشه هم بگن خوب مگه چی میشه....

یا مثلا یه ماشینو طراحی میکنن کلی باید تست روش انجام بشه.....

این تستها هم ابزارن مثل آچارفرانسه، انبر، آچار، پیچ گوشتی و.... باید به نحو احسن ازشون استفاده کرد...........

وقتی من میتونم یه پیچ رو با آچار مناسبش باز کنم چرا باید بگم نه الا و بلا میخوام با آچار فرانسه درب و داغونش کنم چون گیر دادم اینجوری بازش کنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حاضرم بشینم همتون بریزین سرم بزنید منو ولی واقعا مامان بشم اصلا دل و دماغ آزمایش دادن رو ندارم باور ...

قربونت برم عزیزم میفهممت استرس نداشته باش فقط بگو من مامان شدم این ترشحاتم برای اینه ک نی نیم داره جاشو تو دلم (رحم) سفت میکنه

رز جونم شرمنده ام کردی عزیزم. خیلییییییییییی زیاد بهم لطف داری. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من درباره اتفاقات مهم یا جالب اینجا برا شوهرم تعریف میکنم،شما رو همیشه همون خانم مهربونه خطاب میکنم،شوهرمم میشناسدت😁😁

حقیقته عزیزم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم....میدونم چقدر اذیت شدی...من تو دو بار انتقال و یه پانکچر کم اوردم چه برسه به شما... اخه میگف ...

نمیدونم شایدم من یادم نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دوازده بار بدون آزمایش ایمنی.... ای وای خدا لعنت شون کنه. ولی دیگ مشکل تو فهمیدی خدارو شکر ديگ ...

والا من ی پسر دایی دارم فوق تخصص زنان هستش تویه اتریش برام ی قرصی فرستاد با یکی از دوستاش دونه ای 300هزار تومن 30تا فرستاد برا یکماه.اونو خورد بعدش رفتم عطاری برام ی دارو گیاهی ترکیبی درست کرد داد دستم گفت شد 70تومن .منم با خنده گفتم اگه با 70تومن حل میشد من تا حالا باید 10تا داشتم که.و خرنوب داد.21 روز این گیاهی رو خورد و 1ماهم قرص رو .بعد 2ماه دکتر ازم آز اسپرم خواست منم با گریه رفتم به شوهرم گفتم بیا باز شدیم نمونه ی آزمایشگاهی.آز اسپرم بده اونم بی هیچ حرفی و ناراحت گفت حرص نخور ی چیز میشه دیگه بلاخره رفت آز داد وقتی جوابشو رفت گرفت باور کردنی نبود مرفولوژی 75درصد تحرک 68درصد تعداد 145میلیون .گفتم اشتباهه بریم ابن سینا باز آز بدیم که ابن سینا هم تایید کرد مرفولوژی 70درصد تعداد 155میلیون ولی تحرکش 35درصد.این بود شرح حال آز اسپرممون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اینبار که رفتم تاییدیه سرم بگیرم از ابن سینا ،حتی کارکنان بخش پاسخگویی هم زورشون گرفته از سرم داشتن ...

همونو بگو .من به طرازی التماس میکردم میگفتم بخدا هزینش هرچیه من میپردازم هر دارویی هر قرصی هرازمایشی میگفت عجله نکن وا چی چیو عجله نکنم اخه .بخدا دیگه هرکی اسم ابن سینا رو میاره دلم میخواد بگم تا ازمایش تکمیلی رو ندادی نرو 

لی لا جون به خدا بعضا دلم میخواد همه دکترایی که مقاومت میکنن در مقابل این آزارو خفه کنم....... من ن ...

خدایی مثالت حرف نداشت. آخه دارو نیست که بگیم خب فکر میکنن به عوارضش نمی ارزه. یا یه روش تهاجمی مثل آندوسکوپی یا کولونوسکوپی نیست که بگیم تا واجب نباشه انجام ندیم.! یه آزمایش خون سادست دیگه. منم زیاد دیدم از این پزشک هایی که مقاومت میکنن. خدایی برای خفه کردنشون منم پایه ام!

صدبرابر هزینه و آزار روحی جسمی میذارن رو دستمون، چیه که نمیخوان یه آزمایش ساده بنویسن ای خدااااااا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم عزیزم میفهممت استرس نداشته باش فقط بگو من مامان شدم این ترشحاتم برای اینه ک نی نیم داره ج ...

الهی که اینطور باشه میدونی من کلا از اون دسته آدمام که یکجا بند نمیشم کارمم تویه دادگاهه همیشه تویه راهروهای دادگاه میدوییدم از این شعبه به اون شعبه اینقدر اعصابم خرد شده از شهریور در دفتر رو بستم نشستم خونه .الان میگم حاضرم باردار باشم اصلا یکسره بیرون نرم با اینکه اینقدر اکتیوم میدونم استرس بده ها ولی دست خودم نیست که