2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048417 بازدید | 684655 پست
من الان اومدی سونو واژینال روز ۸ پری دکی میگه فولی ۹ و ۱۰ هست . الان بهم گفت منتظر باش تا مشورت کنی ...

فولی 9 و 10 رو چیشو میخوان بکشن؟اصلا خودت قبول نکن با این وضع

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
صبح همگی بخیر...امروز ازیتا جون پانکچر داره، به نیت ایشون دعا میخونیم که انشالله تخمکای تپل مپل و بع ...

سلام من امروز به نیت آزيتا جون خوندم انشالله تخمک های خوب و جنین های خوبی واسش تشکیل بشه و در نهایتا با اولین انتقال مامانی بشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره پریود شدم به همین راحتی نه بابا هیچ کدوم از داروهامو قطع نکردم   صبحم با اینکه پرپر شدم &nb ...

برا من که روز اول پریود هم برم رنگ میره چه خبره اینقدر عجله نکن شاید پریود نیست اخه دکتر منم دقیقا گفت دختر خوب تا وقتی شیاف پروژسترون میزنی محاله پریود شی منم امروز موعدمه استرسی شدم ای خدا نکنه منم پریود شم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آمپول واسه کی عزیزم!؟ این خانمها که اینجان میگن شاید این ماه نشه تخمک کشی    

عزیزم یعنی چی نشه تخمک کشی؟

یعنی سیکلتو کنسل کنن؟

عزیزم روز ۸ نمیشه گفت سیکلت کنسله........

اول داروهارو لازم باشه زیاد میکنن اگه جواب نداد کنسلش میکنن........

فعلا استرس نده به خودت........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله حامله ای و این ترشحات  واس هماتومه جفته فکر کنم

ان شاءالله چون اینبار دیگه اگه نشد اسم بچه رو دیگه هرگز نمیارم بسمه هرچقدر تلاش کردم کم آوردم دیگه 

برا من که روز اول پریود هم برم رنگ میره چه خبره اینقدر عجله نکن شاید پریود نیست اخه دکتر منم دقیقا گ ...

وای چه عزیزم اصلن استرس به خودت وارد نکن شرایط من با تو خیلی فرق میکنه من لولهام هیدرو هستن که همین باعث میشه نگیره شما که خدارو شکر  این مشکل و نداری بیخیال باش

بازم ترشح قهوه اَي ، ديشب لك بود ألان ترشح قهوه اي، أنا جون بيمارستان رفتم فقط معاينة كرد گفت دهانه ...

کتایون جون یݢی از دوستای صمیمی خودم که تا حالا چند بار اینجا برای دۅستان گفتم ،بارداری طبیعی داشت بعد توی هفته ۶ خونریزی کرد مثل خون پریود یعنی قشنگ لخته ،فکر کن عاشورا تاسوعا هم بود یعنی یادم نمیره هی تند تند پیام میداد، من و اون یکی دوستم که گفتیم یا خدا، مامانش که لخته هارو دید گفت این بچه است حتما دفع داره میشه، خلاصه تعطیلیا تموم شد رفت دکتر سونو واژینال کرد دید نه مشکلی نداره جنینش ،استرانت مطلق بود باز رفت بعد از یک هفته میگفت وقتی دکتر سونو میکرد خونی زد بیرون که یه وضعی ،خلاصه دکتر گفت قلبش هم داره میزنه، خلاصه تا۷ ماه استراحت مطلق بود جوری خونریزی داشت که وحشتناک ، ببین حتی لگن براش میذاشتن، خلاصه ۷ ماه شد خونریزی هم تموم شد ،جفتش پایین بود رفت سر جاش ،الانم پسرش ۳ سال و خورده ایه.امید داشه باش خدا خودش نگهدار خودتو بچه هاته.

عزیزم  عصر جوابش اماده میشه ولی چطور با پروژسترون پریود شدم تا حالا کسی این شرایط و داشته اخه م ...

عزیزم قطعیت نداره اما کم پیش میاد کسی با پروژسترون پریود بشه......

ضمنا هر خونریزی ای پریود نیست........

تا آز ندی معلوم نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره پریود شدم به همین راحتی نه بابا هیچ کدوم از داروهامو قطع نکردم   صبحم با اینکه پرپر شدم &nb ...

عزیزم چه عجله ای برا رنگ داری نه عزیزم نرو.. ......

نه به خاطر گرفتن یا نگرفتنش........

تا آزت منفی نشه حق نداری ناامید بشی!!!!!!!"""

ثمین میزنمتاااااااااا 😡😡عزیزم مامان شدی دیگه این لکا ب خاطر اونه

ثمین جون لکه هات چه رنگی قهوه ای مایل به سیاهن ؟ اگه لکه سیاه باشه واس حاملگیه اون سری من تا ماه شیش لکه داشتم و سیاه یعنی  قهوه ای سوخته

کتایون جان از دیشب تو فکرتم،الان پستت رو دیدم ،عزیزم اول اینکه خدا خودش نی نی هاتو حفظ میکنه ،دوما ا ...

منم با لیلا موافقم دیگه تحت هیچ شرایطی نذار معاینت کنن.......

دوستان گلم دکتر ب من در مورد خراش و هیسترو و سرم هیچ حرفی نزد ب نظرتون خودم بهش بگم اینارو ؟ اگه بخوام بگم دیر نیست؟ الان دارم اچ دی میخورم 29 دی هم دیفرلین دارم بهمن هم میرم واسه انتقال...اگه قرار باشه هیسترو کنه موقعش کیه؟چند وقت قبل از سیکل انتقال این کارو انجام میدن؟

عزیزم چه عجله ای برا رنگ داری نه عزیزم نرو.. ...... نه به خاطر گرفتن یا نگرفتنش........ تا آزت منف ...

فردا شب  نامزدی پسر خالمه 

آخیییییی من چطور برم همه با بچهاشونن منم تک و تنها .....