2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزيزم منم انا جون مامان سبحان ميدونن هفته ٧خونريزي شديد كردم طوريكه كفتم تمام شد درد شديد با خونريزي ...

من فقط پردنيزول دارم با استراديول، شيافم دارم با امپول پرژسترون ، نميدونم وإلا خدا كمك كنه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

صبح همگی بخیر...امروز ازیتا جون پانکچر داره، به نیت ایشون دعا میخونیم که انشالله تخمکای تپل مپل و بعدهم جنینای خوب و مادرانگی....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان 

کسی بوده با داشتن سیکل کوتاه بدون LD تخمکهای خوبی داشته باشه برای پانکچر؟،از نظر تعداد و کیفیت می گم 

چون من دفعه اول هست که برام این سیکل رو در نظر گرفتن ،

نگرانم

ممنون که گفتی عزیزم خودم تو مطبش از بیمارا شنیدم که شیراز هم میره حواسم باشه هر وقت 4 شنبه نوبت می ...

شما هم شیراز هستید من از یکی پرسیدم گفت همچین اسمی نداریم 

خدایا شکرت😙
عزیزم میفهمم چی میگی اما واقعا بخوایی با حرف اطرافیان زندگی کنی مامانم بشی روی آرامش نمیبینی....... ...

آنا جو من سیکلام 21 روزه هست امروز زنگ زدم مرکز آی وی اف گفتم دیروز پنج و نیم پریود شدم گفتن امروز روز دوم هست

خدایا شکرت😙
سلام دوستان صبح رفتم از دادم  قربون  خدابرم نمیدونم چه حکمتی هست که اینقدر به در بسته می خ ...

جواب ازمایش رو کی میگیری؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

من الان اومدی سونو واژینال روز ۸ پری دکی میگه فولی ۹ و ۱۰ هست .

الان بهم گفت منتظر باش تا مشورت کنیم بهت خبر میدم بنظرتون چی میشه؟ تخمک کشی انجام نمیدن؟کلی استرس گرفتم

دوستان  کسی بوده با داشتن سیکل کوتاه بدون LD تخمکهای خوبی داشته باشه برای پانکچر؟،از نظر تعداد ...

عزیزم نوع سیکل ربطی به کیفیت نداره.....

یکی با سیکل کوتاه تخمک باکیفیت داره یکی بلند یکی با ال دی یکی بدون ال دی.....

به بدن بستگی داره که کدوم براش مناسبتر باشه.......

پس دلت رو روشن کن ایشالله بهترینا منتظرته........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جو من سیکلام 21 روزه هست امروز زنگ زدم مرکز آی وی اف گفتم دیروز پنج و نیم پریود شدم گفتن امروز ر ...

عزیزم بستگی به سایقه هم داره هیلی حساس نیست......

چون آمپولاتو عصر میزنی روز دوم هم حساب کنی مورد نداره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بستگی به سایقه هم داره هیلی حساس نیست...... چون آمپولاتو عصر میزنی روز دوم هم حساب کنی مورد ن ...

من چون سیکلام کوتاه هست ماه پیش روز 5 پری رفتم سونو دکترم گفت 6 تا سمت راست 4 تا چپ گفت یه فولی 22 هم هست گفت احتمالا تخمکگذاری کردی بدنم قاطی کرده 😆

خدایا شکرت😙
سلام افسون جون، خیلی کم  نت میام از بس میگن اشعه داره امواج داره، نی نی من یه دونست، خداروشکر غ ...

الهی شکر 

که همه چی خوب بوده عزیزم خداروشکر

ان شاله تا اخرش خوب پیش بره برات عزیزم 

غربالم ک رفتی خیالت راحت شد 

بنظرم در مورد سوالتم واسه داروها یه مشورت تلفنی بکن با دکتر یا ماماهاش  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...