2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
هپارین من مارکش کلوتین هست. نمیدونم چرا حس میکنم خوب نیست!!

این هپارین ایرانیه
اما مشکلی نیست
هپارین اسپرین اینا داروهای هستن که ایرانی و خارجیشون انگار خیلی فرق ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

خوشکلم منو هم اضافه کن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا رز سفیدم.الان هیچی نیست چرا وقتی هم میاد با دلدرده .الان هرچی چک میکنم نیست بخدا خل نشم ...

ثمین جانخوب میکنی بی بی نزن عزیزم
این همه سال صبر کردی این دو روزم تحمل کن
ان شاء ا... 5 شنبه خوشحالمون میکنی گلم

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

😭😭😭
رز عجب روزی به اسمم افتاده 😭😭😭

برای خیلی ها شاید خرافات به نظر بیاد
اما برای من نشونه ی خوبیه
من 22 بهمن سال94 روز ازم بود
روزی که خیلی من و علی اشک ریختیم و گریه کردیم

ان شاء ا... دست خودت و زبون دوستان برام سبک باشه

پس دکتر جریان سرم رو میدونست و من لازم نداشتم و بهم نداد.همش استرس داشتم میگفتم نکنه نمیدونست باید ب ...

اره مطمئنا خیالت رو از بابتش راحت کن عزیزم
شکر خدا در مورد سی دی ها کاملا اطلاع داشت

اره مطمئنا خیالت رو از بابتش راحت کن عزیزم شکر خدا در مورد سی دی ها کاملا اطلاع داشت

دکتر خیلی خوبیه خدایی .راستی هر دو هفته یکبار چهارشنبه ها خودش نیستا بجاش دکتر اخوانه چون میکرو میکنه شیراز 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
أنا جون  دوستاي خوبم تورو خدا لكه ديدم إندازه نصف بند انگشت مامان سبحان تورو خدا واي

کتایون مامان فکر نکنم جای نگرانی باشه،آنا جون که اصلا خونریزی داشت،اما پرنسسش الان براش دلبری میکنه.خواهش میکنم روزی یه بار سوره حجرات بخون عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم اره حسم خدا رو شکر بعد از دیدنش عوض شد قبل از اینکه برم تو اون قدر ناراحت بودم که علی ...

لاله جان من هیستروسکوپی شدم از اندومتر هم نمونه برداری کردن و توی برگه نوشته بود جوابش بعد از 40 تا 50 روز حاضر میشه که من همون 50 روز رفتم، دکتر قبل از بیهوشی بهم گفت فقط باید بدونی که اینماه شانس بارداری طبیعی نداری ، که خب توی پرونده من نوشته بود به خاطر میکرو بعدی دکتر دستور هیسترو داده، ولی برای من خراش ندادن، فقط هیسترو انجام دادم با بیوپسی از دیواره اندومتر، اونم بعد از بهوش اومدن دکتر گفت چون دیواره اندومترت ضخیم بود، ولی بعدش یه برگه بهم دادن بیمارستان که نوشته بود لکه بینی تا 15 روز خواهم داشت و اون ماه هم کلا 4 الی 5 روز زودتر پریود شدم، ولی کلا نه دردی داشتم نه لکه بینی زیاد و راحت بود، عصری هم پیاده با همسرم از بیمارستان برگشتیم خونه ما بیمارستانی که انجام دادم نزدیک خونه است.

آهان دکتر خودم بهم گفت چون تا به حال زایمان نکردی با بیهوشی انجام بده که اگر مشکلی بود همون موقع برات رفع کنن دوباره کاری نشه، قبل از عمل دکتر به من گفت چیزی باشه برمیداریم ، ولی در کل سخت نیست، امیدوارم تجربه من به درد بخوره.

عه اره عزیزم شرمنده یادم رفت برات بنویسم واقعا معذرت میخوام گفت فقط بالا بودن یا لب مرز بودن سی ...

ممنون عزیز دلم،لطف کردی

سی دی 16+56=9.2 هست

سی دی 5+19=0.5

که فقط سی دی 56 ، 0.8 بالاتره که ایمونولو ژ گفت خوبه، نمیدونم،ان شاءالله که خیر باشه و خدا ایندفعه رحم کنه...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
😭😭😭 رز عجب روزی به اسمم افتاده 😭😭😭 برای خیلی ها شاید خرافات به نظر بیاد اما برای من نشونه ی ...

پس به فال نیک بگیرش و مطمئن باش با دعای دوستان بهترینها در انتظارته....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
کتایون مامان فکر نکنم جای نگرانی باشه،آنا جون که اصلا خونریزی داشت،اما پرنسسش الان براش دلبری میکنه. ...

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو خدا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه