2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بچه ها کسی میدونه مرحله کامپکت جنین چه مرحله ای هست؟جنین شناسی بهم گفتن جنینات بین مرحله بلاست و کام ...

رز جون رشد جنین ها :

روز دوم : 4سلولی
روز سوم : 8 سلولی
روز چهارم : 16 سلولی (کامپکت)
روز 5: همون بلاستو سیت

مورولا حالتی بین کامپکت و بلاست هست
پر سلولی هست ولی هنوز دو قسمت تمایز یافته نداره
یعنی مثل بلاست نیست که دو قسمت سوال های سازنده ی جنینی و سلول های جفت و ساک بارداری تمایز یافته باشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هیسترو هم مثل لاپراسکوپیه؟ یا واژیناله؟ چند روز قبل انتقال خراش میدن؟

نه مثل لاپرا عمل نیست و جای جراحی نداره
از راه واژن وارد میشن و از اونجا وارد حفره ی رحم میشن

یه ماه قبل از انتقال خراش میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون پرسیدی عزیزم، گفتی از دکترت سوال میپرسی

عه اره عزیزم
شرمنده یادم رفت برات بنویسم
واقعا معذرت میخوام

گفت فقط بالا بودن یا لب مرز بودن سی دی 56 ملاک نیست
مهم دو تایی ها هستن

من سی دی های دو تایی رو نداشتم متاسفانه چون اون موقع انجام نمیدادن
اما دیروز دکتر برام دوباره نوشت
گفت از رو سی دی های دوتایی مشخص میشه نیاز داری سرم یا نه

گفت اگه مشکلی باشه اون وقت از قبل از انتقال تا ماه 6 سرم داری

لاله جان شما اطلاع داری که اچ سی جی باعث تاخیر تو پری میشه؟

به خودی خود نه
اما اگه تخمک با اون امپول بیش از حد بزرگ بشه و تبدیل به کیست بشه و تخمک رو ازاد نکنه اره پریود تاخیر میوفته

لاله جون اتفاقا منم مثل تو فکر میکنم........ منم میخواستم این حرفو بهش بزنم اتفاقا یه نقطه مثبت دیگ ...

اره راس میگی اینم هست دقیقا
خیلی خوبه که میدونه رحمش امادگی پذیرش جنین رو داره

لاله جون میخوای شما برای همین لیست یاسین بخونی و ما هم تو تاریخی که مربوط به شماست برات یاسین میخونی ...

اره عزیزم این جوری خوبه عالیه
منم تو لیست بذارین

دکترمم رشت دکتر سعیده صدری تعریفشو خیلی شنیدم خدا کنه دستش برام خوب باشه🙏🙏🙏

موفق باشی بهار جان
خوش بختم از اشنایی با شما
اینجا چند تا دوست شمالی داریم
خودم هم شمالی هستم و رشت دکتر میرم پیش دکتر ظهیری

سلام دوستان یه سوال داشتم, میخوام بدونم انتقال فریز چندم پریودی انجام میشه؟ این دوره انتقال دارم رو ...

عزیزم 4 شنبه مشخص میشه انتقالت کی هست
انتقال جنین فریز به ضخامت اندومتر وابسته اس ، هر وقت به 8 تا 10 برسه انتقال میدن

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی 

4.مامان سبحان عزیز19 دی    

5.ثمین جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفا امروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)     

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     

10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لاله جون من حین تزریق هم شکم رو ول نمیکنم.بعد تزریق ولش میکنم

نه این روش تزریق رو یه پرستار که اولین بار رفتم و بهم یاد تا تو خونه تزریق کنم بهم گفت
گفت اول ول کن بعد تزریق کن
همون نگه داشتن هم گفت میتونه باعث کبودی بشه

ثمین اینجور که معلومه مامانی...ستایشم یادته مثل تو بود هی لک میدید...اخ جون 

نمیدونم والا رز سفیدم.الان هیچی نیست چرا وقتی هم میاد با دلدرده .الان هرچی چک میکنم نیست بخدا خل نشم خوبه اینبار.فردا هم بگذره ها خیالم راحت میشه موعد پریودمه هرچقدر دکترم میگه با پروزسترون پریود نمیشی تویه کله ی پوکم نمیره همش نگرانم اصلا هم دستم به بیبی چک نمیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
أنا جون  دوستاي خوبم تورو خدا لكه ديدم إندازه نصف بند انگشت مامان سبحان تورو خدا واي

لک چه رنگی؟یاخدا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.somiii71 عزیز 2 بهمن   

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن

26 .امید زندگی 11 بهمن  

27.ماهی کوچولو12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Lili عزیز 18 بهمن

34. انتظار؟ 19 بهمن

35. تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عه اره عزیزم شرمنده یادم رفت برات بنویسم واقعا معذرت میخوام گفت فقط بالا بودن یا لب مرز بودن سی ...

پس دکتر جریان سرم رو میدونست و من لازم نداشتم و بهم نداد.همش استرس داشتم میگفتم نکنه نمیدونست باید بهم سرم بده و نداده.خدایا چقدر من استرسی شدم