2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
واسه چی قراره تزریق کنی ؟

پروتکل تعریفی براش اینجوریه سیکل بلند براش تعیین شده......

دیفیرلینم مثل سینافکت و ستروتاید و کار مهارو داره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اول با انگشت شصت و اون وسطی :)  که نمیدونم اسمش چیه شکم رو میگیرم فاصله اش هم همه میدونین حتما ...

هپارین من مارکش کلوتین هست. نمیدونم چرا حس میکنم خوب نیست!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2-11 مواد غذایی سالسیلات دار (آسپرین طبیعی): مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: بادام، سیب، ز ...

سلام ممنونم بابت این تاپیک خیلی خوبتون من مدتهاست دنبال یک منبع کامل میگردم تا اتفاقی اینجا رو پیدا کردم

سپاس فراوان 

تو این پست متوجه نشدم باید ویتامین س  نخوریم یا بخوریم  اخ پرتقال و گرجه ... ویتامین س دارن و ظاهرا سالسیت هم دارن ؟

نفهمیدم

راستی شوهرم سالمه و مشکلی نداره تو مرکز ناباروری آزمایش داده به نظرت کاریوتیپ هم لازمه واینکه آی وی ...

عزیزم کاریوتایپم بدی بد نیست لااقل خیالت راحتتره......

عزیزم هر دو یکی هستن تقریبا ولی الان معمولا میکرو میکنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما ی عزیز من تو عکس رنگی گفت دوتا لوله ات بازه ولی التهاب داره الان به نظرتون لوله ام هیذرو است؟& ...

نه عزیزم لوله های هیدروسالپنکس ، انتهاش بسته اس و ماده ی حاجب  نمیتونه وارد فضای شکم بشه
فقط لوله های هیدرو با لوله هایی که چسبندگی معمولی دارن دارن اینه که ، لوله هایی که هیدرو هستن انتهای لوله چسبندگی داره و کل طول لوله بازه ، برای همین ترشحات عفونی داخل لوله توش جمع میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم فکر کنم منظورش نمونه برداریه که میخواد نمونه رو هم که بر میدارن برا پاتالوژی بفرستن....... به ...

ممنون عزیزم
اره حسم خدا رو شکر بعد از دیدنش عوض شد
قبل از اینکه برم تو اون قدر ناراحت بودم که علی گفت میخوای همین الان بریم از اینجا
ما که ویزیت ندادیم

انا جون نمونه برداری اون وقت برا خراش مشکلی ایجاد نمیکنه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون نمیدونم چرا پاهام یخ زده،هرچی گرم نگهش میدارم خوب نمیشه،انگار یه تیکه یخ شدن،چرا اینطور شدم ...

عزیزم فکر کنم بعضی از مامانامون همچین حالتیو داشتن.......

ایشالله خیره......

ممنون آنا جون آزمایشها رو متخصص زنان باید بنویسه یا متخصص خون

عزیزم ترجیحا متخصص زنان......

چون متخصص زنان همه رو میتونه بنویسه اما تیکه تیکه بدی مجبوری هر شاخه رو بدی متخصص مربوطه بنویسه.......

البته فکر کنم غیر کاریوتایپ رو دکتر عمومی هم بنویس میشه باید از آزمایشگاهم بپرسی......

من ساعت 5.5 عصر امروز پریود شدم باید آمپولام رو از روز دوم شروع کنم فردا رو باید روز دوم حساب کنم؟ و ...

عزیزم فردا روز اولته......

من آمپولامو با یخ میبردم تزریقاتی البته سر اولین میکرو بقیه رو دیگه همسرم میزد.......

البته الان هوا سرده فکر کنم همینطوریم ببری مورد نداره......

سوال دارم ای وی اف بهتره یا میکرو؟؟ موقع انتقال در هر دوروش مستقیم انتقال میدن به رحم؟؟

عزیزم همه مراحلشون مثل همه فقط لقاح در میکرو با تزریق اسپرم داخل تخمکه اما آی وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم میذارن خودشون باید لقاح پیدا کنن.....

عزیزم برتری خاصی نیست بسته به شرایطه اما الان معمولا میکرو میکنن......

عزیزم فردا روز اولته...... من آمپولامو با یخ میبردم تزریقاتی البته سر اولین میکرو بقیه رو دیگه همسر ...

آنا جون آخه من چمه؟باز ترشح قهوه ای.تا سرپا میشم ترشح .اعصابمو بهم ریخته به نظرت چه کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام اناجون خوبید

سلام عزیزم خوبم گلم.......

تو خوبی عزیزم؟

آنا جون آخه من چمه؟باز ترشح قهوه ای.تا سرپا میشم ترشح .اعصابمو بهم ریخته به نظرت چه کنم؟

ثمین اینجور که معلومه مامانی...ستایشم یادته مثل تو بود هی لک میدید...اخ جون 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام ممنونم بابت این تاپیک خیلی خوبتون من مدتهاست دنبال یک منبع کامل میگردم تا اتفاقی اینجا رو پیدا ...

عزیزم سالسیلات دارا آسپرین طبیعی دارا هستن........

اگه مشکل غلظت خون داری بهتره سالسیلات دار بخوری.......

اینجا تاکیدی به ویتامین سی داشتن یا نداشتن نشده فقط لیستی از سالسیلات دارا رو آوردم........

ضمناخوشحالم که تونستیم با همکاری دوستان قدمی برداریم......