2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
بچه ها کسی میدونه مرحله کامپکت جنین چه مرحله ای هست؟جنین شناسی بهم گفتن جنینات بین مرحله بلاست و کام ...

عزیزم مورولا و کامپکت یه جورایی فکر کنم تو یه رنجن یا یکین........

قبل مرحله بلاسته اگه اشتباه نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز جون نمیشه جدا گانه باشه؟ مثلا هر کس دوست داشت هر دو بخونه هر کسی دو نداشت یکی رو بخونه؟ اگه میشه ...

عزیزم بله میتونی........

البته با اجازه رز عزیز.......

مهم اینه دوستان برا هم دعا کنن و این دعا با تمام وجود باشه و به هر زبونی و وسیله ای که دوست دارین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم ذخیره تخمدانم کمه چه داروهایی به شما دادن

عزیزم من بار آخر که مامان شدم مریونال و فوستیمون داشتم برا تحریک تخمدان.........

هیسترو هم مثل لاپراسکوپیه؟ یا واژیناله؟ چند روز قبل انتقال خراش میدن؟

هیسترو واژیناله عزیزم.......

سلام دوستاي خوبم ديشب بعلت سردرد شديد و تهوع بشتري شدم بيمارستان سردرد رووكفت ميگرنه وام ار اي نوشت ووپودر منيزيم فغلا انجامش ندادم هرچند كفت بي خطر براي جنين دكتر ديروز برا طول سرويكس كفت فعلا خوب استراحت كن دوهفته ديكه بيا اگر كوتاهتر شده بود سركلاژت ميكنيم اونم نه من دكتر اوليت ديشب تا صبخ زايشگاه بستري بودم صحنه هاي خوب و بد زياد بود يكي دوقلوشو ٣٣هفته اورد بادرد بردتش سزارين يكي تو اتاقم ٣٦هفتهكيسه ابش پاره شد رفت سز كرد يكي دقيقا اذان صبح درعرض يكساعت ني ني شو طبيعي اورد اخري اشكمو دراورد ماشالا سريع زايمان كرد خدا بخير كنه بيچاره زنها هرچي درد مال زنهاس .التماس دعا

آنا جون این خراش که دوستان میگن چیه من اولین بار هست که میخوام آی وی اف کنم اگه کاری لازم هست انجام ...

عزیزم بار اول معمولا خیلی از کارارو انجام نمیدن.......

خراش برا بالا بردن شانس لانه گزینی در یه منطقه خاصه.......

معمولا بهترین منطقه رحم خراش میدن که به خاطر التهاب اطراف خراش شانس لانه گزینی در اون محل بالا میره.......

عزیزم به نظرم بار اول نهایت سعیتو بکن که آزهای تکمیلیو انجام بدی........

اینو میتونی لااقل خودت انجام بدی ولی بقیه رو بار اول خیلی سخت دکترا انجام میدن.......

عزیزم پس قدیم مدیما بود من میتونستم دو سه سال دیگه مامانت باشم....... خخخخخخخخخخخ.......

آنا جون مگه چند سالته؟اصلا حس نمیکنم خیلی تفاوت سن داشته باشیم.الهی من فدایه مامان خوشگل . و صبور و مهربونی مثل شما بشم والا ی جوری همیشه از نگرانی درم میاری مدیونتم بخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من از هفته دوم یعنی روز ۸....... مثلا شنبه انتقال دادی شنبه بعد شروع کن.......

آنا جون من از روز 7شروع کردم اخه گفت یک هفته بعدش حالا با این حساب یکروز جلوتر خوردم پردنیزولون رو؟مشکلی پیش میاد ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات بشم ثمین جان خدا به همسرت هم اجر بده بابت اینکه همیشه پشتت بوده عشقتون همیشه مستدام باشه الهی ...

ممنونم عزیزم انشالله 

عزیزم بله میتونی........ البته با اجازه رز عزیز....... مهم اینه دوستان برا هم دعا کنن و این دعا با ...

اجازه ماهم دست شماست بانو....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام ثمین جون اره عزیزم دیروز نوبت داشتم پیش دکتر ظهیری ان شاء ا... اول خودت این سری مامانی من چ ...

انشالله اینبار خدا برام بخواد .خدایی دکتر ظهیری خیلی خانومه.من که دوستش دارم.ان شا ءالله شماهم نتیجه بگیری ازش