2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

بچه ها یه سوال،ببخشید... من از پریروز لکه بینیم طبق معمول شروع شده ،ببخشید از قهوه ای کم رنگ شروع میشه همیشه،امروز در حد چند قطره کم خونه، دفعه پیش که تو این روزا رفتم و خونریزی شدید نشده بود گفتن برو بعدا بیا هنوز انگار پریود نشدی که...

به نظرتون همون زمان که خونریزی شدید شد برم؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذر میخوام خیلی جابجا کردم قر و قاطی شد.فردا چک میکنم کسی جا نیفته...

قربونت عزیزم، ممنون از این کار قشنگت

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها یه سوال،ببخشید... من از پریروز لکه بینیم طبق معمول شروع شده ،ببخشید از قهوه ای کم رنگ شروع می ...

بله عزیزم لکه بینی حساب نیست..منم اصولا دو روز لک داشتم بعد خونریزی شروع میشد همون موقع میرفتم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بله عزیزم لکه بینی حساب نیست..منم اصولا دو روز لک داشتم بعد خونریزی شروع میشد همون موقع میرفتم

مرسی مرسی مرسی ،بوووسسس     

بچه ها یه سوال،ببخشید... من از پریروز لکه بینیم طبق معمول شروع شده ،ببخشید از قهوه ای کم رنگ شروع می ...

دکتر منم گفت لکه بینی حساب نیست. گفت شروع خونریزی میشه روز اولت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا هیچکی پست های قبلی منو جواب نداد کسی اطلاعی نداره    

عاطي جون عزيزم تو رو خدا ديگه اين قدر استرس نداشته باش ، خدا رو شكر كه همه چيز خوب بوده خانمي ، اصلا ديگه به هيچ چيز فكر نكن ، يه تيكر بارداري خوشگل بگذار و از بارداريت لذت ببر خانمي .

سلام علیکم
خوبین همگی؟

اول از همه تو همین ص اخر شکر خدا متوجه شدم اتی جون از دومش هم داده و همه چیز نرماله
عزیزم تبریک میگم ان شاء ا... بارداریت راحت باشه و با خیال راحت ادامه بارداریترو سپری کنی

من امروز نوبت دکتر داشتم
اول از فضاش و جمعیت زیادی که بودن دلم یه جوری شد
از هر کدوم از بیماراش هم پرسیدم در مورد دکتر و اینکه وقت میذاره یا نه ، گفتن نه
دیگه منم کلا پنچر شدم و بادم خالی شد و به علی گفتم اگه خوشم نیومد از دکتر میریم پیش دکتر خودم ، نهایتا چند ماه عقب میندازیم دیگه کارمون رو تا پولمون جور بشه
به هر حال بعد از 3 ساعت معطلی نوبتم شد!!
اول ماماهاش شروع کردن به سوال کردن و نوشتن و پر کردن پرونده
جالبه که اسم خیلی از داروها رو و اسم خیلی از بیماری ها رو نمیدونستن !!
دیگه فکر کنین من چه حالی شدم از اینکه اینا قراره یعنی هر بار به من اطلاعات بدن!!

تا اینکه خانم دکتر اومد ، نشست پشت میزش و شروع کرد به خوندن پرونده
شکر خدا همه ی سوالاتم رو تک به تک جواب داد و من کم کم این جوری شدم :))))

بعد ازمایش های قبلیم رو دید و گفت این سی دی ها کامل نیستن
برام کاملش رو نوشت (4600 شد نرخ ازادش همراه با انتی تی پی اُ و انتی تایروگلوبولین و انا و انتی دی اس دی ان ای )( این نرخ رو گذاشتم تا اونایی که میخوان برن انجام بدن بدونن چقدره )
گفت این آزها نشون میده سرم نیاز داری یا نه و فقط پرد نیاز داری

ازش خواستم برای علی از اسپرم و دی اف آی هم بنویسه که خب جناب مامای خنگول اصلا بلد نبود چه جوری بنویسه !!

در مورد هیسترو هم ازش خواستم که برام انجام بده
گفت چرا؟ گفتم چون این دومین و اخرین باریه که این راهو میرم ، میخوام هر کاری ممکنه و لازمه انجام بدم
گفت باشه :))
البته در مورد خراش فعلا نگفتم ، گفتم تو ویزیت بعدی بگم  الان زیاد حرف زدم یهویی عصبانی میشه :D

شکر خدا حس خوبی باهاش داشتم
البته خیلی مهربون نیست مثل دکتر قبلم اما خب برام مهم بود که به خواسته هام اهمیت بده و به حرفام گوش بده که خب این دو تا ایتم رو داره شکر خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو