2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
چی غذاهای مقوی رخوریم و گرم؟ مثلا مغزها خوبن؟

عزیزم طبق طبعتون رژیم غذاییتونو تنظیم کنین.......

چون اگه اشتباه کنین میتونه شرایط رو بدتر کنه.......

ببین اگه خودت طبعت سرده گرمی برات خوبم هست......

اما اگه طبعت گرمه نباید زیاده روی کنی.....

همسرتم اگه طبعش گرمه گرمی براش خوب نیست.......

همسرت حتما شبها کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها بذاره و با آب سرد خودشو بشوره......

دوش داغ ممنوع......

سونا و جکوزی براش ممنوعه......

هر دوتون کلا آب زیاد بخورین......

میوه و سبزیجات مناسب طبعتون و به خصوص آنتی اکسیدان دار بخورین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماها گروه یا کانالی دارید تو تلگرام؟

عزیزم الان آدرس کانالو میذارم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

بچه ها روز انتقالم یکی تعریف میکرد یکی از دوستانش روز پانکچر فقط یک تخمک داشته اقا هم ازو بوده و فقط ...

ممنون رز که تعریف کردی.......

اینم یه نمود زنده برا اینکه نباید زود ناامید شد......

سلام به همه دوستان ، سلام به روي ماهت افسون جون ، ممنون عزيزم ، ان شا الله كه همينطور باشه ، من هم ا ...

مامان سبحان جون من تو کار اسمای ترکی بهتر میتونم کمکت کنم حالا اگه دوست داشتی کمک میکنم......

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

عزیز دلم ممنون که اسم منم تو لیست آوردی.......

عزیزم من میخونم ولی برا لیست به جای اسم من دوستان منتظر رو تو اولویت بذار.....

بازم یه دنیا ممنون.......

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

سلام عزیزم لطفا اسم من درمونده رو هم بنویس 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
فعلا 13 نفر مشارکت کردن تو ختم...اسامی رو یادداشت کردم.میذارمشون

میشه یه خواهشی بکنم؟

من فقط و فقط به قرآن اعتقاد دارم و دیوانه وار قرآن رو دوست دارم. میشه اگه اشکالی نداره سوره قرآن بخونیم؟ سوره قرآن گذاشتین واسه ختم، منم هستم تو خوندن

البته اگه همه موافق بودن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزيزانم من شنبه هفته ديگه سونو قلب دارم ٢٣ دي ميشه ، اگه دوستان اجازه  بدن

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

انا جون نمی دونم پیام منو خوندي یا نه. من دیگ چهارشنبه رفتم دکتر و روز پونزده سیکل اندمتر بعد خوردن اکویین هم شش بود و دکتر ناامید م کرد گفت دیگ مشکل اندمتر برات پیش اومده خلاصه گفت برو پیش همون دکتر رزاق منم زنگ زدم گفتن پریود شدی بیا، رفتم مرکز سونو گرافی سونو کرد گفت يه جاهایی هفت يه جاهایی شش و نیم.. وهمختصرا نا منظم.... این خیلی بده؟ به نظرت برای من چی ميشه؟ چه درمانی داره؟ چقدر زمان میبره؟ به خدا اينقدر فکرکردم دیگ توان ندارم. تنها امیدم فعلا تویی تا پریود شم برم دکتر 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزيزانم من شنبه هفته ديگه سونو قلب دارم ٢٣ دي ميشه ، اگه دوستان اجازه  بدن

کتایون جون انشالله میری و دوتا قلب توپ میبینی 

ماهی کوچولو نمی دونم این پیام منو میخونی یا نه. اول اینکه خدا به خودت رحم کردی کلی جای شکر داره. عزیز دلم اينگه باردار شدی و سه تا ش رو بدنت پذیرفت خیلی خوبه. جای امیدواری هست. و اینک برای از دست دادن دو لوله ناراحت شدی بدون ما کلا باید ای وی اف شيم پس وجود دو لوله تو بدن زیاد برامون فرق نداره. خدارو شکر تخمدان که داری، رحم که داری پس جای شکر داره. عزيزم مطمئن باش سری بعد دو تا ش به رحم ت می چسبه. پس باردار میشی... این خیلی خوبه گلم.پس خودتو جمع کن. یکم دیگ برو ورزش. خودتو آماده کن محکم سال 97 بری جلو 

ثمین جان کسانی که این حرفا رو میزنن از بچگی و نادانیشونه ، داری میگی ۱۸ سالشه ،انتظاری نمیشه داشت. ی ...

فدات لیلای عزیز ممنون با حرفات آروم شدم خدا همسر فهمیدتو برات نگهداره و بزودی ی تیکر بارداری توپ برامون بزنی الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....