2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
رز عزیز من که موافقم........ فقط مدیریتش با خودت جیگر طلا........ یا هر کسی که بتونه از پسش بر بیا ...

منم نظرم اینه که روز قبل ازمایش یا اتفاقات مهم برا اون شخص بخونیم روزای دیگه هم به نیت دوستای منتظر و سلامتی مامانهای گروه بخونیم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

هر کس امروز برای مرینای عزیز خوند لطفا این پست رو لایک کنه که حجم پست ها هم زیاد نشه....انشالله همه مون حاجت روا شیم و مرینا هم با از مثبتش شادمون کنه...

بهار جان قبول باشه.منم خوندم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام وصد سلام به تک تک عزیزانم واقعاااا داستان زندگیه هر کدوم از ما عجب پر فراز و نشیبه.... ...

عزیزم ایشالله که چیزی نیست........

واقعا سلامتی نعمته......

ایشالله وهله اول خودتون و عزیزاتون سلامت باشن بعدشم یکی دو تا وروجک مامانی بیان تو عشق و شادیتون سهیم بشن.....

رز سفید عزیز آتریسا جونم بذار تو لیست........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ی سوال ارگاسم شدن توی سه ماهه اول بارداری اشکال نداره؟؟؟؟؟

ترجیحا نباشه بهتره چون انقباضاتی که ایجاد شده ممکنه اذیت کنه اما ابنطوری نیست ناخواسته همچین اتفاقی افتاد هول کنیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ستروتاید سرنگش اماده ی تزریق زیر جلدی هست...سرنگش کوتاهه و نمیشه عضلانی زد...از نوع سرنگ قابل ...

راست میگی من به این نکتش توجه نکردم........

لی لا جون عزیزم خیلی ممنونم ازت امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید.. من که دیگه بی رگ شدم فقط تا ش ...

فدات آتریسا جون. منظورتو فهمیدم کاملا.با بچه های هفده هجده ساله الان حرف همو نمیفهمیم،دیگه وای به حال بچه های خودمون. من خسته شدم واقعا.دیگه بریدم،انگار خدا نمیخواد من بچه داشته باشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم نظرم اینه که روز قبل ازمایش یا اتفاقات مهم برا اون شخص بخونیم روزای دیگه هم به نیت دوستای منتظر ...

رزسفيد بنظر من روز انتقال بخونيم كه انشاالله خدا بهشون عنايت كنه و مامان بشن يا مثلا روز پانكچر و تشكيل جنين بخونيم

و اينكه يه ليست يا دو تا ليست تشكيل بديم كه بدونيم هر روز چهل نفري براي شخص مورد نظرمون ميخونن

البته اين فقط يه نظر 

بچه ها اگه میشه اسم واقعیتون بگید ک موقع دعا اسم خودتون بگیم و از خدا طلب براورده شدن حاجت شما رو بخ ...

اسم من فاطمه اس 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام من باید میکرو کنم خودم مریض دکتر لباف بود همسرم واریکوسل داشت عمل کرد از صفر مقدار اسپرمش رسیده به دومیلیون اما ۹۹ درصد دفرمه هستن .

بنظرتون برم پیش دکتر خودم تو بیمارستان بهمن

یا مرکز رویان