2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
بچه ها بعضی وقتا دلم میگیره وقتی دورو وریا به راحتی باردار میشن و ناخدا گاه حرفایی میزنن ته دلم یه ج ...

آره حق داری،آخه واقعا آدم دلش میگیره، تمام کسایی که بعد من ازدواج کردن،بیشترشون دو تا بچه رو دارن با وجود اینکه خیلی هاشون خیلی از من کوچکترن،حتی بعضی هاشون یه جوری فخر میفروشن انگار شق القمر کردن،و تیکه متلک میگن به آدم.کامل میفهمم چی میگی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله دل هممون شاد بشه انشالله بارداريهاي بدون سختي  براي هممون🙏🏻 مامان سبحان نگران قندت ...

مینو جون عناب فکر کنم غلظت خونو بالا میبره البته اگه اشتباه نکنم حواست بهش باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امشب دلم خیلی گرفته چقدر زن ها بعضی ها شکرخدا شکرخدا راحت باردار طبیعی  میشن  بقول خودش ...

عزیز دلم کاملا میفهمت......

اما فقط میتونم بگم ایشالله روزی میاد به این حسرتات میخندی و میگی اگه میدونستم یکی دو تا دسته گل به این شیرینی خواهم داشت انقدر غصه نمیخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه تا میگن تو بارداری باید هپارین با وزن مولکولی کم تجویز بشه مثل انوکساپارین  ولی هپارین وزن ...

عزیزم نگران نباش سوگل جونم اولش هپارین داشت فکر کنم بعد شد سلکسان.......

هپارین رو برا چی تجویز میکنن عشقم؟

برا مشکل انعقادی و غلظت خون.....

خانما همه باید قبل از میکرو هیسترو یا لاپارا کنن؟ 

نه عزیزم قرار نیست همه اینکارو بکنن.......

هیسترو هم برا بررسی خوبه هم کسایی که میخوان خراش بدن با هیسترو باشه بهتره و اثرش بیشتره......

لاپرا هم برای بررسی بیشتره و معمولا کسایی که چسبندگی یا آندومتریوز یا امثالهم دارن یا مشکوک هستن انجام میشه واسشون........

چرا گرفتم التهاب لوله رو نشون داد با کمی چسبندگی

پس عزیزم حتما هیسترو یا لاپرا برای بررسی بیشتر و رفع چسبندگیات لازمه.......

پیگیرش باش........

سلام خانوما یه سوال داشتم من به اختیار خودم آزمایش تیروئید دادم که عدد Tshرو ۵نشون داد یه ماه قرص خو ...

عزیزم برا بارداری حتی باید زیر ۲ یا ۱/۵ بشه.......

نگران لووتروکسین اصلا نباش بی ضررترین دارو تو بارداریه.......

ضمنا برا این میگن تی اس هاش خیلی پایین تر از رنج باشه چون جنین چند ماه اول غده تیروئید نداره و جورشو مادر میکشه.....

اول بارداری احتمال بالا رفتن زیاده پس بهتره پایین باشه که جای بالا رفتن داشته باشه.......

مثلا مال من زیر ۲ بود ولی اول بارداری یهویی شد ۵/۵ پس فکر کنم دیگه متوجه قضیه شده باشی.......

پس قرصتو بخور با خیال راحت........

ثمین جون باورکن امروز طرف ظهر یهو تو فکرت رفتم تو دلم خیلی دعات کردم ان شاءالله ک این بار جواب بگیری ...

روز 9  هستم خواهری ممنونم به فکرم بودی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی قبل انتقال میتونم بخورم از روز اول پری

والا بنظر من که سیاهدونه باعث سقط میشه. و اون ماه که اقدام به بارداری دارید یا انتقال دارید از اول پری هم نباید بخورید. ان شالله بدون سیاهدونه جواب میگیرید.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها دو روزه سینه هام بزرگتر شدن،یوقتایی هم میسوزن،امروز رو ششم انتقالمه،بنظرتون عوارض داروهاست یا ...

ایشالله نی نی.......

دو تا دارو مال دو تا کشور مختلف نمیشه اسم تجاری مشابه داشته باشن مثلا گونال فقط مال مِرک هست مریونا ...

لاله جون ممنون از اطلاعاتی که دادی........

چه خوبه که از دوستانی که اطلاعات دارن بهمون کمک کنن اطلاعاتمون بالاتر بره.....

بازم ممنون.......

عزیزم پرد رو تو کلی کلا بهد انتقال قبول نداره...... منم به تجویز دکتر زنانم داشتم اما یکم زودتر قطع ...

اخه خودم که پیشش بودم گفت یه هفته بغد انتقال مجدد بخور ولی دیروز گفت نه،یه خانم دیگه هم بود برا اونم گفت نخور.ولی من دلم رضا نمیشه بنظرت بخورم؟چون طرازی هم گفته بود بخورم...

ویتامین دی 35 بود تقریبا،گفتن بخاطر هپارین افت میکنه اونم دلم رضا نمیشه بخورم همون کلسی کر رو ادامه میدم اگر باردار شدم از ماه سه شروع میکنن برام...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اخه خودم که پیشش بودم گفت یه هفته بغد انتقال مجدد بخور ولی دیروز گفت نه،یه خانم دیگه هم بود برا اونم ...

اگه باردار شدم چیه حتما باردار میشی ان شاءالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....