2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
اگه همراه آمپولا بخوام عسل و سیاهدونه بخورم مشکلی داره؟

با امپولا نخورین سیاه دونه رو
ولی روغنش رو میتونین به شکم بمالین شبا موقع خواب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ثمین جان عزیزم خودت رو اذیت نکن
حتی لک هم باشه واقعا دلیل نمیشه مشکلی باشه
چون خیلی ها بودن که لک حتی خونریزی داشتن عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من 5شنبه بیمارستان بهمن. با دکتر رزاقی هیسترو کردم

ک بهم گفت سپتوم داشتم و خراش هم انداخت

ولی هیچ مدرکی یا سی دی  از عملم ندادن !یعنی خود دکتر گذاشت تو پرونده پزشکی ک پیشش دارم ؟یا باید خودم ز بزنم بیمارستان بگیرم؟

برام جالب بود ک تو عکس رنگی ک سال 90 گرفتم و ی هیسترو سال93 تو مرکز ناباروری شهرخودم کردم متوجه نشدن

یعنی این سپتوم باعث میشد ک 4تا ایو ای و سه تا انتقال میکروم منفی بشه علاوه بر اون سیستم ایمنی بدنم هم زیاده

دکتر قرار بعد عید داروی ای وی اف شروع کنه چون همسر هم ضعیفه

یعنی میشه با این عمل و داروهایی ک مصرف میکنیم طبیعی باردار بشم

دوباره داروی ای وی اف مصرف نکنم 😔

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
با امپولا نخورین سیاه دونه رو ولی روغنش رو میتونین به شکم بمالین شبا موقع خواب

لاله جون من ازدوم پری باید آمپولاموشروع کنم احتمالا23دی پری میادالبته اگه عقب نندازم الان دوروزه شروع کردم عسل ودارچین،خرماودارچین وگردووکنجد،شیرسویاباجوانه گندم،لوبیاسبزمیخورم 

ازروزاول پری هم میخوام دمکرده کلپوره ودمکرده آویشن و....بخورم بنظرتون مشکلی ندارن اینا؟

ب غیرازایناچیزدیگه ای لازمه بخورم ک مفیدباشه؟

بچه ها بعضی وقتا دلم میگیره وقتی دورو وریا به راحتی باردار میشن و ناخدا گاه حرفایی میزنن ته دلم یه جوری میشم تو زبون میگم که همه چی که بچه نیس زن و شوهر اول زندگی باهمن بدون بچه بعد یه مدت که بچه ها ازدواج میکنن و میرن بازم زن و شوهرن که برای هم میمونن ولی خدا خودش میدونه که عاشق بچه ام دوست دارم یه نی نی شبیه همسرم داشته باشم ....

ببخشید که این حرفو زدم دلم گرفت یهو😔😔😔😔

خداجونم شکرت       
بچه ها بعضی وقتا دلم میگیره وقتی دورو وریا به راحتی باردار میشن و ناخدا گاه حرفایی میزنن ته دلم یه ج ...

عزیزم من مثل شما  ماشاالله نمک داره همه هم اطرافیانم باردار هستن فقط مونده مادربزرگم  بگن باردار 

امروز هم خیر سرم رفتیم بیرون گردش اقوام شوشو اومده بودن سه تاش باردار هستن  همش حرف  زایمان نی نی جنسیت میزدندند خدا ان شاءالله نصیب همه کنه

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
ان شا ءالله

ثمین جون باورکن امروز طرف ظهر یهو تو فکرت رفتم تو دلم خیلی دعات کردم ان شاءالله ک این بار جواب بگیری 

ثمین جان  روز چندم انتقالت هست؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
بچه ها بعضی وقتا دلم میگیره وقتی دورو وریا به راحتی باردار میشن و ناخدا گاه حرفایی میزنن ته دلم یه ج ...

عزيزم خدا به شما هم ميده وقتي زمانش برسه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
سری پیش بهم هپارین داده بودن سختم بود و تنم کبود بود چون روزی دو تا باید میزدم.اینبار گفتم سلکسان بد ...

عزیزم پرد رو تو کلی کلا بهد انتقال قبول نداره......

منم به تجویز دکتر زنانم داشتم اما یکم زودتر قطعش کردم چون تو کلی تاکید کرد حالا که خوردی لااقل دیگه قطعش کن و هفته ۱۷ قطع کردم.....

در مورد کلسی کر والا من کلسی کر زاشتم ویتامین دیت چقدر بود؟

مال من ۲۹ بود قبل شروع سیکل فقط سه تا آمپول د۳ به فاصله ده روز داشتم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com