2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
تو عکس رنگی انسداد مشخص شد و پولیپ؟ 

اره دیگه عزیزم.اصلا عکس رنگی مختص این چیزاست +چسبندگیه لوله ها رو هم نشون میده اگه داشته باشی.تا حالا عکس رنگی نگرفتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جفتم پايين نيست خلفيه نه ننوشته😞

برای من نوشته بود. بدک نبود. ولی جفتم هم قدامی یعنی دقیقا جلو شکمم هست هم پایینه. بدبختی یکی دوتا نیست که. شما هم تا میتونی دراز بکش . سرویکس کوتاه رو یا سرکلاژ می کنن یا استراحت مطلق. منکه خودم طاقت ی بیهوشی دیگه رو ندارم. از بیمارستان دیگه بدم می یاد . ایشالله همگی فقط واسه زایمان بریم 

من چند روز پیش رفتم کلاس بارداری و امادگی زایمان واقعا حسودی ام شد همه سرحال از سر کار اومده بودن و...من با ترس و لرز و همراه رفتم. خانم مامایی که بهم مشاوره داد گفت چقدر دارو می خوری کلکسیونی که. ولی ی حرفی زد ارومم کرد گفت درسته ای وی اف هستین ولی وقتی جنین بگیره و رشد کنه نگران جنین نباشین مثل بارداری طبیعی روند رو طی می کنه نگرانی بیشتر براش خطرناکه. من خودم می گم جفت پایین به خاطر سقط و احتمالا نقطه انتقال جنین بوده. والا پایین انتقال می دن می شه جفت پایین بالا می زارن می شه خارج رحم

مامان سبحان جونم نبینم غم و نگرانیت رو، امید به خدا تا اینجا خودش نگهدار تو و نی نی خانومت بوده از ا ...

خوبي ليلا جونم ، اتفاقا امروز يه عالمه به يادت بودم خانمي ، ميدونم عزيزم ولي من كلا اصلا اشتهام در بارداري كم شده و تمايل زيادي هم به خوردن برنج و اينجور چيزها ندارم ، ديگه هم تصميم گرفتم واقعا بهش فكر نكنم ، ان شا الله اين مدت باقي مانده هم به خير و خوشي بگذره .

سلام خانوما یه سوال داشتم من به اختیار خودم آزمایش تیروئید دادم که عدد Tshرو ۵نشون داد یه ماه قرص خوردم عددش اومد پایین وشد ۳.۰۵ که بین رنج نرمال آزمایشگاه بود یعنی بین ۴.۲و۰.۲۵ ولی بازم دکترم قرصمو قطع نکرد و گف همچنان بخور الان اگه سیکل من طولانی مدت باشه فک کنم اوایل اسفند انتقال جنین فریزی داشته باشم یه وقت این قرص تیروئید برای من یا جنینا ضرر نداشته بااشه؟؟؟؟ 

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه ببخشید درضمن کم کاری من خیلی خیلی خفیف بود تا حدی که دکتر گف اگه قصد بارداری نداشتی اصلا بهت قرص نمیدادم

خداجونم شکرت       
مامان سبحان بامیه قند رو می یاره پایین اگر تو فریزر داری خورشت درست کن واسه بچه هم ضرر نداره. ی چیز ...

سوگل جون اتفاقا من يه مدت باميه زياد ميخوردم ولي يه مدت بود يادم ميرفت بخورم حالا از امروز دوباره شروع كردم به خوردن ، ديگه توكل به خدا .

مامان سبحان اول از دکترت یا مشاور تغذیه رژیم بگیر .برنج و نون بدون سبوس و... نخور. گشنه نمون نون جو خوبه فکر کنم. کدو سبزم خوبه . به قول تو توکل به خدا. منم همش ولو هستم کار خونه که نمی کنم بیرونم مثل مینو جون خیلی نمی رم. سر کار هم که نرفتم از اول حالا چهار ماه استعلاجی رو استفاده کنم ببینم چی می شه. اما منم همش می گم کاش ی چیزی بود صدای قلب جنین رو هر روز می شنیدیم. منکه توهم دارم رشد نکنه و...  خودم می دونم چند سال منتظر این بچه ام باید خوشحال باشم و... اما باور کن افسردگی گرفتم. دارو ها ی طرف. خونه نشینی ی طرف . خونه بهم ریخته. قیافه خودم داغون 

هپارین رو برا چی تجویز میکنن عشقم؟

ضد لخته شدن خونه،برای خونرسانی به رحم...چون من اختلال انعقادی دارم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ضد لخته شدن خونه،برای خونرسانی به رحم...چون من اختلال انعقادی دارم

اهان متوجه شدم ی دونه فقط مشکل انعقادی نداشتم خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من امشب دلم خیلی گرفته چقدر زن ها بعضی ها شکرخدا شکرخدا راحت باردار طبیعی  میشن  بقول خودش ...

منم امشب حال شما رو دارم  یه ادم گوشه گیر و منزوی شدم  من که همیشه عاشق  مهمونی رفتن بود الان از مهمونی فراریم کاش خدا یه رحمی به ما میکرد