2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
رز جانم انتقالت مبارکه. انشاءالله با یه بتای تپل شادمون کنی و این دو تا نی نی محکم بچسبن به دل مامان ...

ممنون عزیز دلم....انشالله با دعای شما دوستای خوبم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم 😍خوبی؟

سلام بهار خانوم ، خوبی عزیزم، خب شما نگران نباش، من خودمو برای ناهار میرسونم، لی لا جون هوامو داره ، با هم میایم ، حالا میخوای هر چی درست کنی ، من الان هوس همه خوراکیهای وطن رو دارم، به قول دوستم میگه میخواستی نری با اجنبیا 😂😂😂😂😂😂 من خیلی اهل شیرینی نیستم ، ولی دیگه کیک زحمت کشیده بودی خوردم دستت درد نکنه 😂😂 

لی لا جونم به امید جشن مامان شدنت . 😘❤️

در مورد انتقال بعدیت هم ایشالله همه چیز برات عالی پیش میره و مامان بهار خودمون میشی.ایشالله.

😘❤️

ثمین جون تولدت مبارک ، ایشالله سال بعد نی نی هات بغلتن جشن تولد میگیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهار خانوم ، خوبی عزیزم، خب شما نگران نباش، من خودمو برای ناهار میرسونم، لی لا جون هوامو داره ، ...

ممنونم لیلا جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان سبحان جونم نبینم غم و نگرانیت رو، امید به خدا تا اینجا خودش نگهدار تو و نی نی خانومت بوده از اینجا به بعد هم خودش هوای هر دوتونو داره عزیزم، همیشه تو فکرت هستم ، نگران نباش و تا میتونی آرامشتو حفظ کن خود استرس هم قند رو بالا میبره تو بارداری .نیازی به گفتن نداری چون خودت از من بهتر میدونی و من خودم کلی ازت چیز یاد گرفتم ولی تو مواقع استرس ذکر بگو، ایشالله خوش خبری عزیزم.درضمن قند فقط توی شیرینی، بستنی اینا نیست ، کربوهیدراتها بیشترین قند رو توی خون تولید میکنن.

سلام بهار خانوم ، خوبی عزیزم، خب شما نگران نباش، من خودمو برای ناهار میرسونم، لی لا جون هوامو داره ، ...

به به لیلا جون خودمون.خوبی عزیزم؟ آره نگران نباش،نمیذارم بهار بپیچونه. سال نوی میلادی هم مبارک،انشاءالله عید بعدی نی نی تو بغلته.

بابت دعای قشنگتم ممنون عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستی gcsf هم نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی به بازو زدم

رز عزیزم ، مبارکت باشه به سلامتی ، ایشالله به زودی جشن مامان شدنت عزیز دلم.

ایشالله ناهار جشن رو بهار درست میکنه، من و لی لا و خودت هم میریم به عنوان مهمان 😂😂😂😂

به به لیلا جون خودمون.خوبی عزیزم؟ آره نگران نباش،نمیذارم بهار بپیچونه. سال نوی میلادی هم مبارک،انشاء ...

قربونت برم عزیزم، ممنونم، ایشالله این سال نو میلادی برای همه ماها سال خوبی باشه تا ایشالله با شروع سال نو خودمون خوشیامون ادامه پیدا کنه و همه ماها مادر بشیم.

آره آفرین، بهار خواست مارو با مسافت خونه بترسونه، بابا تو تهران یه مکان نزدیک یعنی نیم ساعت راه ، ما نمیترسیم 😂😂😂😂تازه خوش خوراک هم هستیم هر چی بپزه میخوریم.

مثل سونو يه كم سخت تر البته درد اينا نداره، دكتر آصف جاه با لاپرا كيست و چسبندگي رو برداشت مشكل ...

پرپرییی جونم، چطوری؟؟ صبح دیدم پست گذاشتی انقدر خوشحال شدم گفتم حتما پرپری باردار شده. به فال نیک بگیر .

به نظر من اگر سپتوم وجود داشت شک نکن توی لاپارا هیسترو حتما متوجه میشدن و برش میداشتن، سپتوم با سونو مشخص میشه، با سونو تری دی که کامل معلوم میشه چه برسه لاپارا هیسترو کنی ، از این لحاظ خیالت راحت باشه، یادم که دیگه قرص جلوگیری نمیخوردی، تو همچنان به اقدامت به صورت طبیعی ادامه بده به نظر من حتی برای امثال من هم که شانس بارداری طبیعی 1 درصد ولی بازم چه ایرادی داره شاید معجزه شد، چه برسه به شرایط تو و همسرت که شانس بارداری طبیعی بالایی دارین پس غفلت نکن....

در مورد ذخیره تخمدانت هم باید بگم همین 3 هفته پیش رفته بودم ویزیت شدم پیش دکتر، به من گفت با نصف تخمدان هم میشه باردار بشی خیلی به ذخیره تخمدانت زوم نکن ، فقط یه تخمک لازم که اونم بالاخره پیدا میشه، الانم که چسبندگیهارو برداشتی احتمال بارداری طبیعیت خیلی بالا رفته.

امید به خدا انشالله مامان پرپری خودمونی.😘😘❤️❤️

لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

خیلی خیی مبارکت باشه عزیزم، ان شاءالله صحیح و سلامت بدنیا بیاری نی نی یا نی نیاتو

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

انشالله دل هممون شاد بشه انشالله بارداريهاي بدون سختي 

براي هممون🙏🏻

مامان سبحان نگران قندت نباش مال من بيشاز مال شما بود اينكه زياد شده بخاطر تست گلوكزه وگرنه توحالت عادي اينقدر نيست براي اينكه خيالت راحت باشه دوهفته اي يكبار ازمايش ساده قند بده شماهم انشالله اخر راهي چيزي نمونده گريپ فروت و عناب به پايين اوردن قند كمك ميكنه با ماست وخيار و كدو

عزیزم من دلیل موسقی ندارم اما خوب به نظرم میاد هیسترو چه ربطی به ضخامت داره....... ضخامت یا باید با ...

نه گلم شما اختیار دارید والا شما از دکتر های امروز بیشتر به دردمون میخوری الهی خدا خيرت بده، شما بوديد بهم گفتید برم آزمایش ایمنی بدم و مشخص شد مشکل داشتم. شما بودی راه و چاه نشون دادید الهی خداوند همیشه نگاهش به زندگی ت باشه.... عزيزم امروز رفتم سونو بیرون دیگ پیش دکتر م نرفتم گفت اندمتر ت شش و نیم تا هفته. زیاد بد نیست حالا دکترم ترسونده بودم گفت پنجه...حالا دکتر رزاق گفت پریود شدی بیا... بازم مرسي از راهنمایی هات و امیدواری ها نه گلم من بعد عمل استروژن استقاده کردم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
رز عزیزم ، مبارکت باشه به سلامتی ، ایشالله به زودی جشن مامان شدنت عزیز دلم. ایشالله ناهار جشن رو به ...

سلام عزیزم....ممنونم

به به چه فکر خوبی،حتما هستم در خدمتتون البته فقط برای خوردن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز سفيد عززززيزم امشاالله كه نه ماه محكم بچسبن به دلت😍❤️🙏🏻🙏🏻

مرررررسی عشقم...خدا از دهنت بشنوه