2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
شك كرده بودم مرسي ثمين جلن منتظر خبراي خوبت هستم انا جون زده زير٢٥ولي بوسرلين زده ٢-٢٥كه ميشه ي ...

انشالله تا بیستم که برم ازمایش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون  تو ازمایش شوهرم هورمون مردانه اش پایین بود ولی دکتر اورولوژیستش با اینکه دو ساله تحت نظ ...

عزیزم متاسفانه در زمینه هورمونهای مردونه اطلاعات ندارم و خیلیم ندیدم اورولوژا این قضیه رو جدی بگیرن در حالیکه به نظرم مهمن......

حتی برا همسر من کلا آز هورمونی ننوشتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون حقیقتا احتمالا همین کار و کنم آخه بدون دارو که اندمتر م رو همون رنجه چهار می مونه و پریود نم ...

سها جان اگه دوست داری با دکتر رزاقی در مورد داروی سیلدنافیلد برای بالا رفتن ضخامتت مشورت کن
وقتی به این داروهای هورمونی جواب نمیدی به تنهایی ، شاید اون برات اثر داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون حقیقتا احتمالا همین کار و کنم آخه بدون دارو که اندمتر م رو همون رنجه چهار می مونه و پریود نم ...

عزیزم والا به نظر من که هیستروی خانوم دکتر ربطی به آندومترت نداره چون کاری با آندومترت نداشته.......

به نظرم به خاطر تغییرات هورمونیه......

بگو در مورد گیرنده های استروژنت برات آز بنویسه شاید مشکل از اون طریق پیدا بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون  من هم همین مشکل برام پیش اومده ،ولی دکتر عارفی و هم دکتر صالح پور بهم گفتن بیا پانکچر ...

عزیزم فکرای بد نکن.......

اتفاقا بعید نیست داروهای پانکچر ضخامتت رو بالا ببره......

نگران نباش......

ایشالله به زودی از این راه پر پیچ و خم خلاص میشین......

شك كرده بودم مرسي ثمين جلن منتظر خبراي خوبت هستم انا جون زده زير٢٥ولي بوسرلين زده ٢-٢٥كه ميشه ي ...

عزیزم من 4تا مریونال دارم خودم مهر ماه گرفته بودم از اون موقع تا الان هم تو یخچال هس تاریخش هم تا ماه ده 2018 هست سینا فکت هم دارم اگه تهران هستی در خدمتم

ب من هم اچ دی داد با این قرص هیدروکسی...پردنیزولون قرصش کوچیکه این دوتای پرده روزی دوتا هم گفته بخور ...

عزیزم به سایز و اندازه نیست ، به دوزاژ دارویی مربوطه
یه مثال میزنم
استامینوفن ساده 325 میلی هست و از نظر اندازه با استامینوفن 500 اندازه اش یکیه
ولی دوزاژش فرق داره
یا مثلا خود پرد نیزولون 5 میلی با پرد نیزولون 50 میلی خیلی سایزش تفاوت نداره
مثلا 50 میلی 10 برابر 5 میلی نیست

پس نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها امروز من آمپول پروژسترونم رو یک ساعت زودتر زدم،بنظرتون اشکالی نداره برای جنین؟پرستار یه ساعت ...

نه عزیزم ایرادی نداره.......

انا جون دندونای جدید دخملت مبارک باشه عزیزم ماچش کن این عسل خانوم رو

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله قسمت تک تک دوستای گلم بشه......

یه چیزی میگم نریزید سرم بخدا دست خودم نیست خیلی استرس دارم . اخه از اول هیچگونه علاعم نداشتم فقط دو روز پیش سینه هام درد میکرد و نوکشون حساس یهو یه استرس بد گرفتم گریه هم کردم دیگه از صب اون حالت درد و سفتی رو هم ندارن خیلی میترسم با اون استرس خدایی نکرده چیزی شده باشه که هنوز علاعمم شروع نشده سینه هام با حالت اول برگشتن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

هورا مامان جدید داریم
مبارکه عاطی جون
خیلی خوشحال شدم عزیزم
گوارای وجود خودت و همسر
ان شاء ا... بارداری راحت و بدون دغدغه داشته باشی

لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

وای مبارکه😍😍😍😍خوشحالمون کردی دختر 

شایدم دوقلویی 

الان دیگه باید بگیم مامان آتی 

تبریک به شما وهمسرتون 

خداروشکر ایشااله قسمت همه منتظرا