2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
واااااای آنا جون به دادم برس حس میکنم رنگ ترشحم داره عوض میشه

نگران نکن ایشالله نشونه لانه گزینیه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اینا به خاطر پروژسترونه نگران نکن خودتو......

آناجون اخه چرا الان اینقدر درد ناجور شد زده به پاهام انقدردرد دارم انگار فلجم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم....... دیگه داره دهنش پر میشه..... یهویی خیلی پشت سر هم زدن بیرون....... ایشالله ق ...

آنا جون آش دندونی میخوایم یالا ما آش میخوایم یالا....من شنیدم تورکها آش و دلمه و کوفته خیلی خوشمزه درست میکنن😋😋ب سلامتی باشه دندون در اومدن دختر نازت😚😚

مینو جون عزیزم دوقلو بارداری ؟ یعنی تا هفته ۶ یه دره علاعم نداشتی سنگینی سینه هیچی 

يك دونه است نه خداشاهده هيچ علامتي نداشتم هيچي هنوزم سينه درد ندارم تنها علامت من از هفته ٦تهوع بود بي حالي اونم از بس امپول ميزدم الانم يكماهه سردرد شديد تنها علامتمه 

عزی م از دوستان بودن کسایی که پیشش میرفتن و خیلیم راضی بودن......

بسیار ممنون

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
دکتر خیلی خوبیه من قبولشون دارم  تو گاندی هم فک کنم باشن

ممنون عزیزم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

ماهی کوچولو رفتی دکتر عزیزم بیا از حالت  خبرمون بده

واااااای آنا جون به دادم برس حس میکنم رنگ ترشحم داره عوض میشه

عزیزم اگه موقع پریودیته ک این دردها میتونه ب خاطر اون باشه ک رفع میشه و ترشح هم میتونه ب خاطر لانه گزینی باشه انشاااااااااالله اصلا استرس نداشته باش خوشحال باش داری مامان میشی

عزیزم اتفاقا همش منتظر بودم یه گست ازت پیدا کنم جواب بدم....... عزیزم به نظرم با یه ایمونولوژ مشورت ...

آنا جون من یه ماه پیش که رفتم رویان آزمایشاتمو دیدن ،دکتر غدد هم همونجا دید گفتن زیاد مهم نیست،مشکلی نداری،الانم تا 3-4 روز دیگه پریود میشم که سومین پریه که گفتن برم

حالا چه کار کنم؟؟؟؟؟

دکتر ایمونولوژی که برای ناباروری تجربه داشته باشه رو نمیشناسم... 

چه کار کنم ، الان چطور برم برای انتقال؟

خواهش میکنم راهنمایی کنید

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
به سلامتی عزیزم....... ایشالله بهترینا منتظرته......

ممنونم مهربون😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤