2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048414 بازدید | 684655 پست
سلام انا جان ميخاستم ببينم شما ازكي متوجه حركات جنين شدين

مینو جون والا من دیرتر فهمیدم فکر کنم حدودای ۲۰ هفته بود......

اما بعدش که تجربش کردم فهمیدم یه سری حرکات که فکر میکردم مال روده هاست احتمالا همونا مال جنین بودن.......

تا به وضوح تجربه نکنی نمیفهمی حرکاتی که قبلا حس کردیم مال جنین بوده......

واسه همین میگن شکم دوم زودتر حرکات حس میشه چون تجربش کردیم.....

اما حرکات برا من بالای ۲۰ هفته بود اگه اشتباه نکنم.......

اما یه جایی حرکاتش کاملا از روی شکم معلوم میشه انگاری که زیر شکمت یکی داره شنا میکنه حرکات موجیشو روی شکم کاملا میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم....دیروز رفتم پیش طرازی سونو کرد گفت رحم و تخمدان عالیه بحث لوله هیدرو شد گفت عفون ...

یعنی ماه دیگه مامان بهار داریم؟ آخ جون به سلامتی عزیزم. انشاءالله عید تو دلت نی نی داری و سر سفره هفت سینت سوشک میذاری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من الان هفته هفت هستم امروز رفتم دکتر گفت آمپول پروژسترون رو از امشب روزی یه دونه بزنم گفتم ...

عزیزم احتمالا شرایطت مساعده که اینو گفته......

نگران نشو اینکارو بکن اما استراحتتو یه کم بیشتر کن اگه دیدی به لک بینی افتادی مجدد بیشتر میکنی......

نگران نباش با به لک افتادن چیزی نمیشه......

سریع با افزلیش دز قطع میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی ماه دیگه مامان بهار داریم؟ آخ جون به سلامتی عزیزم. انشاءالله عید تو دلت نی نی داری و سر سفره هف ...

فدات عزیز دلم انشالله ...سوشک و سستونک هم میزارم 😂😂😂😂لی لا فکر کنم شما هم ماه بعد انتقال داشتی دیگه درسته؟

وا پس چرا به من گفتن نیست!!!!!! از دکتره پرسیدم اشکال نداره ایرانی گرفتم ؛ اصلا انگار نه انگار با ا ...

دکتر من ایرانی می گه نخورید بهتره اخه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من تازه اومدم به جمعتون. پریود بعدی هم انتقال جنین دارم ولی خیلی از اصطلاحاتی که می گید سر د ...

عزیزم خوب همه مون مثل خودت بودیم.......

ایشالله به زودی مامان میشی و اطلاعاتتم در حد صفر میمونه.......

هر سوالی داشتی بپرس همه دوستان در حد توانشون کمکت میکنن......

هایپر شدن به معنی تحریک بیش از حد تخمدانه......

هر کسی هایپر نمیشه........

معمولا افرادی که ذخیره بالا دارن یا پی سی او (پلیکیستیک) هستن احتمال هایپر شدن دارن.....

شیاف پروژسترون چقدر طول میکشه جذب بشه.تا چقدر وقت بعد نباید پاشیم

نیم ساعت هم کافیه اما من تا دو ساعت میخوابیدم......

آنا جون تاثیر آمپول بیشتر از شیافه.

عزیزم اصلا نمیشه گفت......

ولی برا یه فرد رو اگه بخوایی بگی اگه شرایطش حاد باشه چون آمپول سریعتر جذب میشه در اولویته.......

منظورم مثلا یکی مثل من که خونریزی داره آمپول تو اولویته ولی خوب من با دو تا آمپول دو تا شیافم به خاطر خونریزی داشتم پس دقیق نمیشه گفت......

ممنون عزیزم،یعنی اگه این آمپولاجواب ندن میشه همون موقع داروهای قویتر تجویزکنن؟دیرنیست؟چون این آمپولا ...

عزیزم سونوها برا همین هستن که ببینن بدنت به داروجواب داده یا نه.......

نگران نباش......

فدات عزیز دلم انشالله ...سوشک و سستونک هم میزارم 😂😂😂😂لی لا فکر کنم شما هم ماه بعد انتقال داشتی د ...

اگه خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره و جواب ایمنی انعقادیام خوب باشه آره منم ماه دیگه میکرو هستم. 

سستونک؟! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

تو مطب با ی خانمی داشتم صحبت میکردم گفت شنبه ک اومده بوده دکتر ی خانومی  57 سالش بوده با همسرش اومده بود وهمسرش 70 سالش و خانومه حامله بود دوقلو 😮😮 با ای وی اف با دکتر طرازی ....اولا ک حتما با تخمک اهدایی یا جنین اهدایی بوده دوما نظر شما چیه آیا درسته ک این خانوم و آقا در این سن بخوان بچه دار بشن؟؟!!!

لک میدونم همه نمیبینن. سرگیجه هم حتما از عوارض داروهاست. به قول رز جون به دکترت بگو، دوز داروهات رو ...

البته احتمالا شاید از قرص پردنیزولون هم باشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....