2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
دوستای گلم این حس سرگیجه و ضعف طبیعیه به نظرتون؟بعدم من لک لانه گزینی هم ندیدم یعنی هیچییییییییی باز ...

ثمین به دکترت گفتی سرگیجه داری؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین به دکترت گفتی سرگیجه داری؟

نه نگفتم.نشونه ی بدیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگفتم.نشونه ی بدیه؟

نه چرا بد باشه..نی نی هات شیطونن از الان اذیت رو شروع کردن....

منظورم اینه که بگی بهش شاید دارویی یا کار خاصی بگه انجام بدی که اذیت نشی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
یسنا استرادیول خارجی از کجا گرفتی؟من پیدا نکردم گفتن نیست،ایرانی خریدم ولی خب شکر خدا تاثیرش بد نبود ...

یبار از داروخانه دکتر پیکارجو گرفتم تو خیابان دکتر فاطمی تقاطع کارگر،داروخانه نبش رهی معیری هستش،ولی این یکی که گرد فیلمی از سعادت آباد ،داروخانه دکتر شریفی بود

یبار از داروخانه دکتر پیکارجو گرفتم تو خیابان دکتر فاطمی تقاطع کارگر،داروخانه نبش رهی معیری هستش،ولی ...

اهان...

یسنا اسم و دز دارو یکی باشه شرکت داوسازی و بسته بندیش مهم نیست..خودتو نگران نکن

راستش افسون جون منم تعریف دکتر عارفی رو زیاد شنیدم . درسته همه میگن تشخیصش خوبه. ولی من خودم زمانی ک ...

راست میگی، منم اعصابم خورد میشه. اما نگران نباش این مهمه که کارش رو درست و دقیق انجام بده که دکتر عارفی اینجوریه تا جایی که شنیدم. من خودم ندیدمش اما هرکس از اطرافیان و آشناها رفته پیشش، نی نی دار شده. انشاءالله این سری نوبت شماست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

تیر کشیدن شکمم رو کجایه دلم بذارم همیشه نیستا بعضی وقتا ی لحظه تیر میکشه والا 13 بار انتقال دادم هر بارم یادم میره دفعه پیش چطوری بودم ولی فکر کنم دفعه پیشم دردداشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم این حس سرگیجه و ضعف طبیعیه به نظرتون؟بعدم من لک لانه گزینی هم ندیدم یعنی هیچییییییییی باز ...

لک میدونم همه نمیبینن. سرگیجه هم حتما از عوارض داروهاست. به قول رز جون به دکترت بگو، دوز داروهات رو شاید بالا پایین کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تیر کشیدن شکمم رو کجایه دلم بذارم همیشه نیستا بعضی وقتا ی لحظه تیر میکشه والا 13 بار انتقال دادم هر ...

خب تیر کشیدن که خوبه...دارن میرن جاشون بشینن...دارن رحمت رو حفر میکنن...خخخخخ

سلام آتی جون،من امروز روز سوممه،از ظهر ترشح دارم معذرت میخوام،یکمم زرد هست،یعنی جنینام زبونم لال دفع ...

عزیزم فکرای منفی نکن........

این ترشحات مال انتقاله نگران نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هایی که باردار شدین آمپول پروژسترون و استرادیول رو تا هفته چندم استفاده کردین؟؟؟؟؟؟ از هرکد ...

عزیزم بستگی داره اما معمولا پروژسترون تا هفته ۱۲ هست و استرادیولم تا هفته ۱۰ الی ۱۴ اما از دوستان تا هفته ۶ هم داشتن یعنی استرا رو زودترم قطع کردن......

بستگی به فرد و شرایطشم داره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان عزیزم....دیروز رفتم پیش طرازی سونو کرد گفت رحم و تخمدان عالیه بحث لوله هیدرو شد گفت عفونت خفیف داره گفتم منفی شد ب خاطر اون بوده گفت نه ربطی ب لوله نداره و موفقیت ای وی اف 30 40 درصده در سن شما و اگر بنا ب لاپرا باشه باید لوله کامل برداشته بشه( ک تا اینو گفت من دلم ریخت از ترس) ولی نه میتونم بگم دلیل منفی لوله هیدرو بوده نه میتونم قول بدم ک اگه لاپرا کنی و لوله رو برداریم شما مثبت میشی و طرازی گفت تا اون جایی ک بشه میخوام لوله ت حفظ بشه یکبار دیگه ما انتقال میدیم و اینبار در انتقالت بهت آنتی بیوتیک میدم برای ضد عفونی کردن ترشحات عفونی...خلاصه دارو داد و اچ دی ک اینماه بخورم و دیفرلین و وسطای سیکلم بزنم و ماه دیگه برم برای انتقال ک بازم شوکه شدم چون انتظار نداشتم ب این زودی شروع کنه فکر میکردم بعد از عید شروع کنه برام...و اینکه اومدم حرفای دکتر ب همسرم گفتم و ایشون گفت هررررررررگز اجازه نمیدم لاپرا بشی و لوله ت رو بردارن دوبار دیگه میتونیم شانسمون امتحان کنیم اگه شد ک خب خدارو شکر وگرنه دیگه نمیخواد و راضیم ب رضای خدا....😊😊حرفام تموم شد...معذرت ک طولانی شد