2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
آنا جون به دادمون برس.یکی از دوستام شرح آزمایشای شوهرش اینجوریه چه راه حلی براش داری 5بار میکروی نام ...

dfi خیلی بالاست...احتمالا مشکل از همین جاست

یکی از دوستان راه حل کاهش دی اف ای رو گذاشته بود بگو همون کارارو بکنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بمیرم برات...حق داری بخدا...خدا میدونه من چقدر به فکر تو هستم...دنیا رو بهم میدن خبر مثبت شدنت رو بد ...

الهی من فدات بشم انشالله هممون نتیجه بگیریم هرچه زودتر در تاپیک تخته بشه آنا هم خیالش راحت بشه از دستمون راحت بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dfi خیلی بالاست...احتمالا مشکل از همین جاست یکی از دوستان راه حل کاهش دی اف ای رو گذاشته بود بگو هم ...

چی گذاشته بود من ندیدم الان مشکل همونجاست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی گذاشته بود من ندیدم الان مشکل همونجاست 

نمیدونم کدوم صفحه بود ولی انا این چیزا رو سیو میکنه بیاد پیامت رو ببینه پستش رو برات میذاره

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نمیدونم کدوم صفحه بود ولی انا این چیزا رو سیو میکنه بیاد پیامت رو ببینه پستش رو برات میذاره

الهی خدا خیرش بده مرسی عشقم 

انقدر قشنگ و عالی گفتی که حد نداشت، واقعا تک تک حرفات درست هستن عزیزم.

قربون لطف و نگاه زیبات عزیزم من صمیمانه از وجود شما لیلای عزیزم ،آنای مهربونم وکلی از دوستان گلم که اینجا هستین به همه امید میدین وتجربیات گرانبهاتون رو در اختیارمون میزارید ممنونم وهمیشه سپاسگزار و دعاگوی همتون هستم 

رز سفید جون منم شاغلم. برو لذت ببر و حسابی استراحت کن.منم چون اصفهان تنهام خیلی به کارم وابسته هستم.بیشتر وقتا اداره اضافه کار می مونم و در حال کارکردنم.ولی این دو هفته حسابی تو خونه برا خودت حال کن.کتاب بخون فیلم ببین آهنگ گوش کن.کتاب خیلی عالیه بهت پیشنهاد میدم کتابهایی که دوست داشتی بخونی و وقت نمیکردی رو از کتابخونه امانت بگیر و بخون 

سلام دوستان گل منم 10روز از انتقالم میگذره از 5 انتقال لکه بینی داشتم تا دیشب گاهی ابکی گاهی سفت بنظرتون همه چی تموم شده؟ دو تا جنین انتقال دادم لوله چپم هیدروسالپنکس و لوله راستم التهاب داره و کمی بازه این لکه بینی چی بود این وسط یهویی

بچه ها من از 8 تا قلب یخیام سه تاش برام مونده.حالا از دوستای گلم میخوام که راهنمایی ام کنن از دکتر بخوام چه آزمایشهایی بنویسه برای بررسی علت شکست دو آی وی اف قبلیم. میخوام سری بعد با اطمینان بیشتری انجام بدم شاید خدا به دل  این سه تا قلب یخی بندازه به دل مامانشون بچسبن.اون موقع که جنین تشکیل شد ازشون خواستم پی جی دی کنن اما دکتر م گفت بیخودی جنینهاتو حیف و میل نکن

سلام دوستان گل منم 10روز از انتقالم میگذره از 5 انتقال لکه بینی داشتم تا دیشب گاهی ابکی گاهی سفت بنظ ...

سلام عزیزم....اصلا نگران نباش...ستایش عزیز هم مثل شما مدام لکه بینی داشت ولی شکر خدا مثبت شد...الانم نی نی تو دلشه...به احتمال زیاد نی نی هات لانه گزینی کردن لک برا همینه وگرنه با وجود پروژسترون خبری از پری و این چیزا نیست

رز سفید جون منم شاغلم. برو لذت ببر و حسابی استراحت کن.منم چون اصفهان تنهام خیلی به کارم وابسته هستم. ...

پس شرایطت دقیقا مثل منه....منم کلی رمان و فیلم اماده کردم برا اون یه هفته....

بچه ها من از 8 تا قلب یخیام سه تاش برام مونده.حالا از دوستای گلم میخوام که راهنمایی ام کنن از دکتر ب ...

پس حتما ازمایشات ایمنی انعقادی رو بده...بررسی اندومتریوز...چیزای دیگه هم هست ولی شما هم مثل من چون فریز داری اونا رو نیاز نیست انجام بدی مثل کاریوتایپ و دی اف ای اسپرم...اگر هیسترو هم تونستی انجام بده و بگو برات خراش هم بده قبل از انتقالت....حیف نکن جنیناتو...علت رو پیدا کن بعد برو انتقال