2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من از دیروز تا حالا فقط دارم گوجه میخورم.دیگه به م بگید خانموم گوجی

سلام بروی ماهت گوجی گوجی گوجی جون.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشااا که مثبتی عزیزم، دکترتون کی بوده شما؟من از دیشب خیلی ببخشید وقتی ادرار میکنم چیزای سفید میبینم ...

مگه تویه دستشویی فرنگی نمیری چطور میبینی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون جون اگه پانکچرم رو انداخت روز 5 شنبه میتونم ازش بخوام جمعه عملم کنه یا باید حتما همون روزی باش ...

عزیزم بذار دکتر تعیین کنه وقتشه بعد به خاطر یه روز تاخیر پشیمون نشی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسلامتی  دکترا جنین فرش انتقال میده یا فریز

بستگی به شرایط انتقالو روال کار دکترت داره........

به سلامتی ایشالا که توهم نیست . ن دیگه زود نیست جنینت چند روزه بوده ؟

جنینم 3روزه بود خواهری.روز 17 سیکلم انتقال دادن 6روزم گذشته از انتقال .بازم تهوع گرفتم واقعا نمیدونم واقعیه یا توهم خودمم نمیدونم خخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من حالم خیلی گرفته ست...نمیدونم چرا پر شدم از حس منفی....دیشب فکر میکردم اگه نشد چی!!!!حالم گ ...

عه رز سفیدم تو که به من دلداری میدی الان خودت چته؟فدای تو عشقم خدا بزرگه بهرحال راهیه که باید طی کنیم تا نتیجه بگیریم مطمئن باش خدا باماست حتما خیلی دوستمون داره اینقدر امتحانمون میکنه تازه تو برو خداروچه دیدی شاید اولین بار گرفت ناامید نشو اصلاااااااااا

عزیزم والا استراحت من نسبی بود ولی در کل روزهای اول یه کم بیشتر بود اما از یکی دو روز اول به بعد غذا ...

وای آناجون من شدید ضعف دارم برا خودم هرکولیم از نظر وزن و این چیزا ولی یکسره ضعف دارم و سرگیجه.حس تهوع دارم روز 6هستم ولی میدونم از الان زوده و توهم نظرت چیه از استرسه نه؟اصلا استرس هم ندارم اخه خل شدم رفت خواهر

عه رز سفیدم تو که به من دلداری میدی الان خودت چته؟فدای تو عشقم خدا بزرگه بهرحال راهیه که باید طی کنی ...

خل شدم ثمین...توکل بخدا انشالله ناامیدم نکنه...

دومین بارمه عزیزم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خل شدم ثمین...توکل بخدا انشالله ناامیدم نکنه... دومین بارمه عزیزم

از من که بدتر نیستی منم خل شدم به خدا توکل کن عشقم انشالله مامانی اینبار .به نظرت روز 6 آدم اینقدر ضعف و سرگیجه و تهوع داشته باشه توهم نیست منجر به خل شدن نمیشه خخخخ

آنا جون به دادمون برس.یکی از دوستام شرح آزمایشای شوهرش اینجوریه چه راه حلی براش داری 5بار میکروی ناموفق داشته ایمنی و انعقادیه خودش مشکلی نداشته

توی آخرین میکرو مورفولوژیش1بود

ولی آزمایش قبل از میکروش مورفولوژیش3بود.

تعدادکانت 35میلیون

جهش کلاس آ صفر

کلاس ب 3

کلاس ث 12

کلاس دی 85

ویتالیتی 21

حجم ولوم 4میلی

غلظت پ هاش نرمال

واریکوسل ندارد.

شکست دی ان ای یا DFI اسپرم 65درصد

از من که بدتر نیستی منم خل شدم به خدا توکل کن عشقم انشالله مامانی اینبار .به نظرت روز 6 آدم اینقدر ض ...

بمیرم برات...حق داری بخدا...خدا میدونه من چقدر به فکر تو هستم...دنیا رو بهم میدن خبر مثبت شدنت رو بدی....

انقدر فکر و خیال میکنم که رسما همه مون خل شدیم...ولی برا تو انشالله دو قلو داری و دارن زود علایم نشون میدن....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمين و رز عزيزم انشاالله كه بچسبن به دلتون و تا نه ماه ديگه تو بغلتون باشه افسون جون بيا از ازمايش ...

مرسی عزیزم تا میتونی دعامون کن اینبار دست پر و شکم پر باشیم خخخخخ

به فال نيك بگير عزيزم من دفعه قبل كه مثبت شدم خيلي ضعف  داشتم

روز چند ضعف داشتی؟اخه روز 6خیلی زود نیست برا این ادا بازیا خخخخخ