2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
اره روز 3 .اره بابا زوده 

ان شاءالله ک مثبت مثبتی  عزیزم 

جنینات چند روز بودن

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
چرا بازم واسم امپول نوشت .کلا میشه 12 تا آمپول محرک .یعنی تا حالا 2 میلیون آمپول محرک زدم.من فلا 2 م ...

عزیزم حتما هنوز نیاز داری.......

نوش جونت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یه چی بگم بخندید.من دکترم خیلی خوبه تنها ایرادش اینه که به جا کاندوم پلاستیک فریز استفاده میکنه ...

عجب دکتری داریا.......

کیسه فریزر؟

خدایا؟

خاردار؟

خخخخخخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله ک مثبت مثبتی  عزیزم  جنینات چند روز بودن

3روزه بودن انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دیشب زنگ زدم ،نمیدونم چرا گفته بخور،شما گفتن مانع لانه گزینی میشه ؟

نه عزیزم من تا حالا نشنیدم مانع لانه گزینی بشه......

دیگه اصلا بهش فکر نکن.......

دوستان از بعد از انتقال همش عطسه میکنم انگار حالات سرماخوردگی اومده؟بنظرتون واسه جنبن عطسه ضرر نداره ...

نه عزیزم عطسه و سرفه زورش به جنین سالم نمیرسه......

سلام خانما من امروز بی بی چک گذاشتم در حد توهم هاله انداخت روز دهم انتقال و جنین ۵ روزه میشه اعتماد ...

به نظرم امید داشته باش ایشالله اولین نوید مامان شدنت بوده.......

سلام من سیکل بعدیم قراره میکرو کنم برام سوپرفکت نوشته و گفته از روز ۲۲ بزنم که میشه دو هفته دیگه . ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی........

ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم........

آنا جون لطفا کمک کن،میشه از انرپز پردتیزلون رو قطع کنم،یه پنج میلی میخورم،نمیدونم چرا به من نگفته قط ...

عزیزم توضیح دادم نه نمیتونی قطع کنی تازه این چند تا روز اول باید سه روز نصف بخوری بعد سه روز نصف رو یه روز در میون بخوری......

وقتی قطع کنی زمان شروع مجدد رسیده چون یه هفته بعد انتقال مجدد داری.......

پس دیگه به خودت استرس نده و ادامه بده.......

ماکارانی و الویه با سس کم درست کن سوپ و آش هم خیلی خوبه...آره مادر همسرم خیلی ماهه ❤البته ب روی من ن ...

عزیزم سس به هیچ وجه نباید بخورین.......

سس مایونز جزء ممنوعات بارداریه......

چون توش تخم مرغ خامه!!!!!!!!

عزیزم سس به هیچ وجه نباید بخورین....... سس مایونز جزء ممنوعات بارداریه...... چون توش تخم مرغ خامه! ...

انا جان شما هم gcsf رو نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی به بازو زدی؟من فکر میکردم داخل رحم تزریق میشه!!!!!اخه طرازی نوشت تزریق داخل کاویته ولی دیروز گفتن بیار اینجا بزنیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنون لیلا جون با اجازت تو کانال گذاشتم برا دسترسی راحتتر دوستان به تجربیاتت.....

منظورم لاله جون بود......

برای من داخل رحم دو روز قبل از انتقالم بود

یعنی اشتباه گفتن بهم؟!!!!!!منم اینجوری فکر میکردم....کاش میپرسیدم ازشون...

بخدا بیچاره م کردن این سیکل....همه چیزو جا میندازن همه چیزو خودم باید چندباره تکرار کنم....نمیدونم چرا همه شون گیج میزنن و تو باغ نیستن اصلا!!!!!سیکلای قبل اینجوری نبودن دکترای ابن سینا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!