2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
تو بخور ایشالا که بالا میره گوجه فرنگی بخور لوبیا سبزم اگه خالی اذیتت میکنه لوبیا پلو درست کن این دو ...

چشم عشقم.مرسی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
انشاالله مثبته عزیزم روز چند انتقالی؟ حق داری واقعا سخته انتظار

روز 3 انتقالمه واقعا دیگه خسته شدم خدا خودش بهم رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یسنا جان به هیچ وجه یهو قطعش نکن....سه روز باید یکی بخوری بعد سه روز نصفه بعد سه روز یک روز در میان. ...

نمیدونم والا چیکار کنم،شما دکترتون کیه؟راستی شیر سویا تو تهران کجا گیر میاد؟یکیگرفتم با طعم طالبی؟انگار طالبی طبعش گرمه اشکال نداره؟

الهی بگردم.ایشالا که بارداری قربونت بدم.ایشالا

خداکنه اینبار دیگه اخرین بار باشه جالبه هیچ حسی هم ندارم نه ذوق نه استرس هیچی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستای عزیز خوبید

یه ازمایش غربالگری اول برای یکی از دوستانم هست می فرستم 

می شه خواهش کنم هر کسی می دونه نظرش رو بگه

دکت رخودش نیست یه دکتر دیگه گفته باید سل فری بده 

من سر در نمیارم ازش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من از خانواده م تهران کسی رو ندارم....منظورم مادر و خواهرام هستن...وگرنه خاله و فامیل همسر و ...

راستی مگه انتقالت چهارشنبه نیست؟

همسرت آخر هفته نیست؟

ضمنا من جات باشم به هیچ کس نمیگم چون در بهترین حالت حتی با نگرانیشون بهت استرس میدن زخم زبونشونو که دیگه نمیگم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 غذای فریزی برای جنین ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

فریز رو من اصلا توصیه نمیکنم......

غذای تو زودپز هم توصیه نمیکنم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون میشه در مورد بی بی چک من نظر بدی روز دهم گذاشتم و جنین ۵ روزه

سلام عزیزممم خوبی 

وای من ندیدم عکس بی بی چکت رو 

بفرست ببینم با ل در بیاررررررررم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
همسرم میگه یه هفته رو استراحت کن...فقط قدم بزن گاهی.... دفعه پیش روز 4 اومدم سرکار...این بار میخام ...

عزیزم بیرون نرفتن و سرکار نرفتن از بابت آلودگی هم خوبه......

اما غذا پختن تو خونه جای نگرانی نداره........

غذای دو روز اولتو بپز بذار یخچال بقیه رو هم یواش یواش درست میکنی........

دوستان کسی میدونه که آیا پردنیزلون مانع لانه گزینی جنین میشه یا نه؟آنا جون اگه میدونی لطفا بهم بگو؟م ...

عزیزم نه پرد رو همینجوری قطع نمیکنن.......

قطع پردنیزولون با کم کردنشه.......

یعنی از یه هفته قبل انتقال برات قطع نکرده؟

عزیزم فکر نکنم مانع لانه گزینی بشه.......

حتما علتی داشته دکترت واست قطع نکرده.......

نگران نکن خودتو عزیزم ولی یهویی قطعش نکن.......

با دکترت صحبت کن.......