2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
وای یه چی بگم بخندید.من دکترم خیلی خوبه تنها ایرادش اینه که به جا کاندوم پلاستیک فریز استفاده میکنه ...

خخخ عجب دکتری داری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کلا 12تا امپول که خیلی خوبه من بار اول 84تا امپول خوردم اووووووووووووف اینبارم 27تا

این فقط محرک هاسا.سوپر فکتم دام میزنم خودش میشه یه آلمه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از خانواده م تهران کسی رو ندارم....منظورم مادر و خواهرام هستن...وگرنه خاله و فامیل همسر و ...

رز جون من ک انتقال داده بودم یا غذا از بیرون بود یا مادر همسرم برام میفرستاد یکی دو بار هم همسرم خودش درست کرد ...برای ۴ روزت غذا درست کن یا از بیرون بگیر بعدش دیگه خودت میتونی درست کنی ولی زیاد سرپا واینسا...غذای فریز خوب نیست من تا حالا غذا فریز نکردم

رز جون من ک انتقال داده بودم یا غذا از بیرون بود یا مادر همسرم برام میفرستاد یکی دو بار هم همسرم خود ...

غذای بیرونم بده دخترم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خو ضخامت چی؟؟؟؟اون موجود زنده نیست؟؟؟نباید یه فکری به حالش میکرد

نمیدونم والا شاید اینجوری صلاح دونسته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان از بعد از انتقال همش عطسه میکنم انگار حالات سرماخوردگی اومده؟بنظرتون واسه جنبن عطسه ضرر نداره ...

دکترم گفت وقتی میخوای عطسه کنی پاتو ی کم توی شکمت جمع کن مشکلی پیش نمیاد

بچه ها ميشه بگين چي كار كنم اندومتر از ٧ بيشتر بشه وفوليكولام  بزرگتر بشه😘

عزیزم آب زیاد بخور.......

پیاده روی داشته باش.........

اگه گوجه برا طبعت مناسبه روزی ۴-۵ تاگوجه خام بخور......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانما من امروز بی بی چک گذاشتم در حد توهم هاله انداخت روز دهم انتقال و جنین ۵ روزه میشه اعتماد کرد ؟؟ خدایاااااا یعنی میشه واقعی باشه . ببخشید تو ادرار گذاشته بودم داشت خط مینداخت هول شدم در اوردمش دیگه محو شد تونستم عکسش رو میزارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام خانما من امروز بی بی چک گذاشتم در حد توهم هاله انداخت روز دهم انتقال و جنین ۵ روزه میشه اعتماد ...

انشالله که خیره و مامان شدی 

سلام من سیکل بعدیم قراره میکرو کنم برام سوپرفکت نوشته و گفته از روز ۲۲ بزنم که میشه دو هفته دیگه .

اگه ممکنه تو جمع شما باشم و از راهنماییتون استفاده کنم  

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
من از رستوران خوب غذا میگرفتم و برنجش ایرانی و ب صورت کته قالبی بود زعفران هم خودم میگفتم برام نریزه ...

عزیزم این پیام یسنا رو دیدی؟پردنیزولون رو همزمان با انتقالش مصرف میکنه شنیدی تا حال؟

سلام من سیکل بعدیم قراره میکرو کنم برام سوپرفکت نوشته و گفته از روز ۲۲ بزنم که میشه دو هفته دیگه . ...

خوش اومدی