2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
کتایون جون برام دعا کن خیر سرم تولدمه امروز دلم میگیره جوابم‌منفی باشه😣

ان شاالله کادوی خوب میگیری امسال تولدت مبارک مامان

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله مرسی که جوابمو دادی عزیزم

اصلا نترسی اینجا هممون مثل همیم روزای سخت و ترس و لرز , تنها نیستی , خدا هست ماها هم دوستاتیم 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
6 تا سفیده تخم مرغ.تا میتونی هم دوغ و کشک و جوجه و گوشت کبابی بخور.گرچه من همه این کارها رو کردم ولی ...

بچه ها یه چیز بگم
چون هیچ کس فکر نکنم اینجا به اندازه ی من تو این هایپر شدن خبره باشه 😜😜

هیچ کاری نمیشه کرد تا جلوی هایپری گرفته بشه
هایپری در واقع تحریک بیش از  حد تخمدان و تولید بیش از حد فولیکول هست
وقتی بالای 12 تا14 فولیکول تولید بشه فرد هایپر شده
یعنی تخمدانش با داروها بیش از حد مجاز تحریک شده
اصولا برای افرادی که بالای 4 هست عدد ذخیره اشون ریسک هایپری بالاست

این چیزایی که میخوریم در واقع برای جلوگیری از هایپری نیست بلکه برای جلوگیری از  عوارض هایپری هست
وقتی هاش سی جی تزریق میکنیم گذر پذیری غشاء سلول ها زیاد میشه و هر چه تعداد فولیکول ها بیشتر باشه شدت این گذر پذیری هم بیشتر میشه
در واقع مثل توری که کشیده میشه سوراخ های دیواره ی سلول بزرگ تر میشن و مواد میتونن آزادانه از یه طرف سلول برن طرف دیگه

دوغ و لبنیات و سفیده تخم مرغ پروتئین دارن (آلبومین) ، این پروتئین ها مولکول های بزرگی هستن که از دیواره و غشای سلولی به راحتی عبور نمیکنن
این مولکول ها به عنوان محافظ عمل میکنن و دیواره ی سلول رو میپوشونن تا آب از غشاء عبور نکنه و وارد محیط سوم نشه (همون که میگیم شکم آب اورد)
همین طور این مولکول ها مثل سد عمل میکنن تا عناصر الکترولیت کوچیک مثل سدیم ، از غشای سلول عبور نکنن و تعادل بین سدیم و پتاسیم به هم نخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدااات میکرو نکردم هنوز.خدا بخواد بهمن ماه.گفتم همه اقدامات رو انجام بدم

لیلا جان مگه عدد ذخیره ات چند هست که از هایپری میترسی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ذخیره ام 2/8 هست. نمیدونم والا، شاید بخاطر اینکه از سفیده تخم مرغ بدم میاد، از ترس خوردنش نگران هایپ ...

اصلا احتمال هایپری نداری عزیزم
به هیچ وجه
پس نگران نباش

بابا مانکن، بابا باربی. فکر کنم میری خرید لباس از تن مانکن درمیارن که پرو کنی

زدی تو خال لی لا....بخدا اکثرا میگن اگه حتما میخوای و قصد خرید داری از تن مانکن دربیاریم.خخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من خوشبختم و رز عزیز فردا بیاین اینجا بگیم ضخامت چند بود 

عزیزم ضخامت من 7 و نیم بود و تری لاین... انتقالم شد پنجشنبه.چون جنینام بلاست قراره بشن. از شنبه یعنی دیروز شبی یکی پروژسترون میزنم تا چهارشنبه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فقط موندم چرا به من سرم رو نداد 

خب بستگی داره مشکلت کدوم ایتم ها باشه....

سرم رو برا بالا بودن سی دی 19+56 و سی دی 56 میدن ،تا جایی که من اطلاع دارم

سلام  دوست جونی ها

من دیرو روز 11 بود رفتم سونو.از 9 تا تخمک هام که هفته قبل 10 و 9 بودن الان شده بودن.11-12-12.5-15-12-11-11-11-12

دویاره بهم محرک داد با سوپرفکت و گفت سه شنبه برم دوباره .احتمالا تا اون وقت رشد کردن(ایشالا) ضخامت رو بهم گفت نازک.گفت احتمالا پانکچرت می افته واسه 5 شنبه.سه شنبه اگه ضخامتت خوب شده بود که بهت میگم کی انتقال میدم در غیر این صورت می افته 2 ماه دیگه.به نظرتون تا 3 شنبه تغییری درش به وجود می یاد؟

باز نگرانییییییییییییییییییییییییییییییی جدید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خب بستگی داره مشکلت کدوم ایتم ها باشه.... سرم رو برا بالا بودن سی دی 19+56 و سی دی 56 میدن ،تا جایی ...

یعنی ممکنه شامل حال منم بشه و نداده ؟برا من مشکلم dual cd 5+19  و dual cd 16+56هستش شامل میشه دیگه درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی ممکنه شامل حال منم بشه و نداده ؟برا من مشکلم dual cd 5+19  و dual cd 16+56هستش شامل میشه د ...

ثمین جان نمیدونم دقیقا شرایط ایمنی شما چطوره....شاید لازم نداشتی و مشکلت با پرد حل شده...

من پیش متخصص ایمونولوژ و یک متخصص زنان خبره هم ویزیت شدم که از نیازم به سرم مطمئن بشم....که خب نظر هر دوشون یکی بود...در ضمن مشکلات بیشتری داشتم...هر سه تا سی دی دوتایی بالا بودن و تکی ها هم دوتاش بالا بود....ana مثبت شده بود و غیره

شما پیش ایمونولوژ نرفتی؟

فکر میکنم انتقالت انجام شده پس بهتره فقط به مثبت شدن فکر کنی و بس....الان وقت این فکرا نیست مامان ثمین....

بچه ها من از خانواده م تهران کسی رو ندارم....منظورم مادر و خواهرام هستن...وگرنه خاله و فامیل همسر و درجه دو فراوونن که خب اطلاع ندارن....

خانواه مم از قضیه میکرو خبر ندارن که بگم بیان پیشم...

میخوام برای دو روز اول غذا درست کنم روز قبل انتقالم....ولی برای بقیه روزا نمیدونم چکار کنم!!!!میخوام هفته اول رو استراحت باشم و مرخصی هم گرفتم....هفته دوم هم سرکار میرم و هم خودم به کارام میرسم....همسرمم 9صبح میره تا 9-10 شب میاد...یعنی امکان درست کردن غذا نداره....

حالا بنظرتون من غذا درست کنم و فریز کنم؟یا از بیرون بگیرم؟یا خودم یواش یواش درست کنم؟

لطفا اینجانب و همسر گرامی را از بلا تکلیفی نجات دهید...با تشکر:))