2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خانما من امروز نهم انتقال هستم و جنین ۵ روزه و واقعا علاعم ندارم شوهرم نمیزاره بی بی بزنم دیگه ایشال ...

عزیزم ایشالله مامانی......

نه به علایم فکر کن نه لک.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم از الان چرا به هایپری فکر میکنی؟ ببین میکروی اولم منم همچین فکری میکردم و این باعث شد خیلی اش ...

ذخیره ام 2/8 هست. نمیدونم والا، شاید بخاطر اینکه از سفیده تخم مرغ بدم میاد، از ترس خوردنش نگران هایپریم. به سفیده تخم مرغ فکر میکنم تهوع میگیرم در این حد. به نظرت با این ذخیره چقد احتمال هایپری هست؟ هرچند به پاسخ تخمدان به داروها ربط داره. فکر کنم سوالم بی ربطه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا عزیزم که دوتاش واست نی نی بشن آمین . منم ۹ انتقال هستم دوتا ۵ روزه 

آتی جون ،شما هم پردنیزلون داشتی؟اکثر دوستان پردتیزلون بعد انتقال قطع کردن اما دکتر من گفته ادامه بدم !!نمیدونم خوبه یاا نه ؟هرکی میدونه لطفا کمک کنه

دوغ چرا؟ خداروشکر اذیت نشدی. سفیده میدونم آلبومین داره.

عزیزم من دوغ رو به کسی که انتقال فرش داره توصیه نمیکنم......

دوغ بیشتر برا کسی که هایپر شده و انتقالش کنسل میشه بعد پانکچر مناسبه.......

به نظر من قبل پانکچر خوب نیست چون میتونه جلوی رشد فولیکولارو بگیره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان،منم رفتم دو تا نی نی انتقال دادم اومدم،گفت پنج روزه هستن،خیلی واسم دعا کنید عزیزان

به سلامتی عزیزم........

ایشالله بهترینا منتظرته و به زودی جشن مامان شدنتو میگیریم......

ذخیره ام 2/8 هست. نمیدونم والا، شاید بخاطر اینکه از سفیده تخم مرغ بدم میاد، از ترس خوردنش نگران هایپ ...

عزیزم احتمالش خیلی کمه.......

تو همون آب و پروتئینو بخور کافیه......

بچه ها ميشه بگين چي كار كنم اندومتر از ٧ بيشتر بشه وفوليكولام  بزرگتر بشه😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
لی لا جون نگران نباش..... دکتر من که از کنار پد انجام میداد یعنی شاید دکترت نخواد لباس زیرتو در بیا ...

مرسی آناجون،کلی خیالم راحت شد،خیلی نگران هایپری بودم و البته تخم مرغ،چیزایی که گفتی رو حتما میخورم.آب هم از الان شروع کردم به خوردن،چون خیلی کم آب میخورم،خودم رو دارم عادت میدم.

بابت سونو هم خیالم راحت شد،خیلی فکرم درگیرش بود راستش.

خدابخواد،بی حرف پیش بهمن میرم میکرو،فقط خداکنه جواب ایمنی انعقادیام هم خوب باشه که نخوام باز چند ماه عقب بندازم برا درمان انعقادی ایمنی.

نمیدونم والا شنیدم خوبه خیلی خوردم چون پلی کیستیت هستم و ازمایش amh داده بودم خیلی بالا بود میدونستم ...

ماشالا،ولی خودمونیم خدا بهت رحم کرد،در عوض چقد نی نی داری عزیزم.خدا حفطشون کنه برات