2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

ممنون آناجون از جوابتون فقط يه سؤال:

شما سه ماه قرص جلوگيري رو بدون فاصله خوردين؟يعني شصت روز پشت سر هم هر شب خوردين؟سه ماه پريود نشدين؟به من گفت اينطوري زودتر جواب ميگيري ولي مي ترسم خطر سكته داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان شما ماه بعد از انتقال منفی با تاخیر پریود میشدید؟؟

نه عزیزم تا امپول رو قطع میکردم سه روز بعدش پریود میشدم.چرا بیبی نمیزنی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم اتفاقا میخواستم دیگه صدات کنم بگم از شایلین خبری نیست.....از سه تا ده ر ...

ممنون عزیزم.

چند روزه خیلی حالم بد بود.

ممنون که بفکرم بودی عزیزم😘

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزم بستگی به بدنت داره بین ۳ الی ۷ نهایت ده روز جا داره........ بیشتر بشه باید ببینی نظر دکترت چی ...

مرسی عزیزم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

خيلي خيلي ممنونم از پاسخت آناجون فقط يه مشكل ديگه هم دارم اونم اينكه دكترم بقيه آزمايشهاي ايمني و انعقادي رو هم بهم نداد گفت توو هر ٢ بار انتقالي كه داشتي بهت هم آسپرين هم فوليك اسيد و آمپول سلكسان و پردنيزولون داده بوديم لنفوسيت تراپي هم كه كردي حالا چه آز ايمني انعقادي بدي چه ندي چه مشكل داشته باشي چه نه درمانشون هميناست كه به تو داديم و ميديم پس ديگه نياز نيست آز بدي
آيا درست ميگه؟همه درمان مشكلات ايمني انعقادي همين هاست يا داروهاي ديگه اي هم هست؟

شما بهتر اطلاع داري براي مشكلات ايمني انعقادي كل داروهايي كه ميدن همينهاست يه چيزاي ديگم هست؟

آنا جون من رفتم امروز آز ایمنی انعقادی رو آزمایشگاه دانش تو خیابون طالقانی دادم، جوابش خیلی دیر میاد، چهارم بهمن!!! راستی CD69 رو هم نداشت. خیلی مهمه این CD69 ؟ به نظرت برم یه جا دیگه بدم این آز رو؟ هزینه آزمایشام شد1600

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جان رکورد دست خودمه....با قد 167 وزنم 47.... البته خدا رو شکر سه ماهه وزنم اضافه شده ...شدم 52 ...

رز جون فکر کردم فقط من این قدر لاغرم
البته خوبه
چون سر داروهای هورمونی ادم ناخوداگاه اضافه وزن میگیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از ی چیز دیگه هم نگرانم همیشه انتقالام روز چهارده سیکلم بود اینبار روز هفده شد یعنی مشکلی نداره؟

ثمین جان روز انتقال بر اساس ضخامت اندومتر تعیین میشه نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون به نظر من حتی همون استامینوفن ساده هم نباید خورد چون استامینوفن باعث بیش فعالی میشه..   ...

اره دقیقا خوردن مداومش ضرر داره
اما اگه بیماری مجبور باشه به خاطر تب یا درد دارو بخوره فقط استامینوفن مجازه

آنا جون من رفتم امروز آز ایمنی انعقادی رو آزمایشگاه دانش تو خیابون طالقانی دادم، جوابش خیلی دیر میاد ...

لی لا جون من نیلو دادم خیلی مجهزه و همه جا قبولش  دارن جوابش هم ۱۰ روز بعد آماده شد با بیمه تامین ۸۰۰شد

بچه هایی ک میکرو کردن و انتقالشون منفی شده یادشون هست پریود ماه بعدشون اون ماه ک انتقال دادن و بعدش ...

عزیزم من کلا بعد از میکرو پوکیدم :((
همیشه پریود هام سر ساعت و آن تایم بود
اما بعد از میکرو هرگز سر وقت پریود نشدم که نشدم

فقط چند ماهی که پارسال شروع کردم به خوردن متفورمین ، پریودام سر وقت شد البته با یکی دو روز تاخیر
الانم که تازه دو ماه و نیمه  شروع کردم به خوردن اینوفولیک و اووابوست تازه پریودم افتاده رو روال منظمی