2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684650 پست
چه عالی امیدوارم به سلامتی و دلخوشی عزیزم

عزیزم آفرین به وروجکات که انقدر مامانشونو دوست دارن که تو دلش جا خشک کردن.......

دارن جبران تاخیرشونو میکنن و ایشالله دارن نوید یه بارداری راحت و بی دردسرو بهت میدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من منتظر رحمت را از نزدیک دیدم انگار دارم حسش می کنم.شایدم به قول شما همه جوانب را بسنجه بهت ...

شوخی میکنم باهات عزیزم......

منظورم این بود تو که این همه عوارضو به جون خریدی چرا میگی.......

در کل داشتم باهات شوخی میکردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم لی لا جون بخدا درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم  امیدوارم همینطور باشه

دشمنت درمونده باشه عزیزم. به همین وقت عزیز اذان خودتو و نی نی هات در سلامت کامل باشین الهی. استرس رو دور کن از خودت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربونا يه سوال فقط تا فردا امپول دارمو ديگه تموم ميشه بايد سونوشم ولي خيلي دلم درد ميكنه   ...

عزیزم تا یه حدی که طبیعیه......

فقط به شکمت کلا فشار نیار و دولا راست نشو و کار سنگینم نکن.....

آب و سفیده تخم مرغ و رژیم پروتئینم یادت نره.......

سونو که بشی عیار دستتون میاد چی به چیه......

سلام من تازه این تاپیک روپیداکردم کسی هست کمکم کنه؟

عزیزم اینجا آنا جون و لاله جون، رز جون، لیلا جون و بقیه دوستانی که هستن منطقی و علمی کمک میکنن بهت. سوالت رو بپرسی جواب میدن

خوب عزیزم فکر نکنم این کارو همزمان انجام بدن....... چون اینجوری معلوم نمیشه چه نوع جنینی گرفته..... ...

آره معلوم که نمیشه کدومش گرفته ولی شاید به قول شما اصلا پزشک همچین کاری نکنه. 

آنا جون جواب آز بتام ۴۴۳۱ بود قبلیهام هم پنج شنبه گذشته ۴۲۲ و شنبه ۱۲۲۶ بودن دوشنبه غروب. هم سونو. ...

عزیزم اگه پنجشنبه تا پنجشنبه یعنی ۷ روز کامل رو حساب کنیم حدودای ۴۷۷۴ میشه با در نظر گرفتن هر ۴۸ ساعت دو برابر شدن.......

پس میبینی بتات عالیم هست.......

یه ذره هنشک نکن برو از برداریت لذت ببر این لک و خونریزیام به خاطر هماتومته احتمالا.......

سلام من تازه این تاپیک روپیداکردم کسی هست کمکم کنه؟

عزیزم به جمعمون خوش اومدی تو هر وقت اومدی سوالتو بپرس هر مسی آن بشه و جواب سوالتو بدونه حتما جوابتو میده.......

عزیزم آفرین به وروجکات که انقدر مامانشونو دوست دارن که تو دلش جا خشک کردن....... دارن جبران تاخیرشو ...

فداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااات، الهی که نفست حقه.         

خوب عزیزم فکر نکنم این کارو همزمان انجام بدن....... چون اینجوری معلوم نمیشه چه نوع جنینی گرفته..... ...

راستی مرسی گفتی مسخره نیست. گفتم الان به نی نی یار میگی یکی اینجا خل شده، بندازش بیرون خخخخخخ

دوستای گلم من همسرم مورفولوژیش1درصده ده ماهه عمل کرده باوجودمصرف دارو شیمیای وگیاهی تغییری نکرده حالا دکترم پیشنهاد آی وی اف داده نمیدونم صبرکنم یا انحام بدم خودم30سالمه همسرم32 و5ساله ازدواج کردیم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

سلام.دوست جونی ها.من دیروز سو نو روز ۸ رفتم کلا ۱۱ تا تخمک داشتم گفت آمپولت رو بزنم شنبه برم دوباره سو نو.راستی کیستم هم ناپدید شده بود.اندازه هاشون ۱۰ بود با چند تا ۹.بخ نظرتان چطوره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان