2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم... نه ناشتایی نمیخواد فقط باید داروهای رقیق کننده و پردنیزولون و این جور چیزا نداشته باش ...

رز جون آنتی فسفو لیپید چیه؟ البته اگه اسمش رو درست گفته باشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز جون آنتی فسفو لیپید چیه؟ البته اگه اسمش رو درست گفته باشم

یکی از تستهای ایمنی انعقادی هست...درسته اسمش....

چهار نوع اصلی از مشکلات ایمنی در زنان مبتلا به سقط مکرر وجود دارد: "سلول های کشنده طبیعی" آنتی بادیهای ضد تیروئید، آنتی بادی آنتی فسفولیپید (thrombophilias)و آنتی بادی ضد هسته . این شرایط باعث می شود که بدن به سلول های طبیعی به اشتباه حمله کند. که می توانند به جریان ضعیف خون، عدم تغذیه به جنین، تداخل با کاشت و یا سقط جنین زودرس منجر شوند.
اگر شما ناباروری با علت ناشناخته، سقط مکرر، و یا حاملگی شیمیایی دارید , در مورد گرفتن یک آزمایش خون برای آنتی بادی آنتی فسفولیپید (APAs) با دکتر خودمشورت کنید. در حدود 15 درصد از زنان مبتلا به سقط مکرر دکتر احتمالا تجویز خواهد کرد مصرف روزانه آسپرین با دوز پایین یا رقیق کننده خون ضد انعقاد مانند هپارین یا Lovenox به منظور کاهش خطر لخته شدن خون و سقط جنین.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بستگی به مشکل و مقدار دارو و البته مرکز یا دکتری که پیشش میکرو میشی داره...از حدود 4تومن تا 10 تومن ...

رز جون من از اول بحث ای وی اف ک از اسفند پارسال شروع کردم با طرازی تا الان حدود 10 12 تومن خرج کردیم دارو آزمایش عمل سونو ویزیت همه چی

عه لی لا شما ناشتا نبودی؟ من ناشتا رفتم آز دادم

منم ناشتا رفته بودم برا انعقادیا ولی نیازی نیست ظاهرا...ایمنی رو ظهر رفتم ناشتا نبودم 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جون من از اول بحث ای وی اف ک از اسفند پارسال شروع کردم با طرازی تا الان حدود 10 12 تومن خرج کردیم ...

منم حدود 12 تومن انتقال اول و دومم میشه....فقط 1300 ازمایشاتم شد...جنینام بلاست بود....اینا خیلی رو هزینه تاثیر داره...ولی انتقال اول بدون ازمایشات تکمیلی و عادی زیاد نمیشه هزینه ش...البته میگم بسته به مرکزش داره ...ابن سینا حدود 2500 میشه پانکچر و انتقال....

هزینه میکرو چقدره

لاله الان 4200 پانکچر و انتقاله. یه مرکز تو قم هست که با یه شرایطی 1600 پانکچر و انتقاله. اولین فرزند، سن خانوم زیر 42 و تابعیت یکی از زوجین ایرانی باید باشه. ظاهرا مرکزش خیلی هم پیشرفته است. البته خواستی بری اینجا قبلش زنگ بزن ببین هنوز این تخفیف رو دارن؟ دارو هم بستگی به بدنت و شرایطت داره دیگه.مثلا من 15 تا پیورگان مصرف 5 روزم حدودا شد یه تومن. من آزاد گرفتم. ظاهرا بیمه یه بخشیش رو میده. هزینه فریز جنین هم لاله گفت از 520 تومنه. و هزینه های جانبی مثل سونو و آزمایش و ویزیت و غیره

یکی از تستهای ایمنی انعقادی هست...درسته اسمش.... چهار نوع اصلی از مشکلات ایمنی در زنان مبتلا به سقط ...

من ی بار بعد از ای یو ای منفی ماه بعدش عقب انداختم ک رفتم آزمایش خون دادم بتام 400 بود ولی توی سونو چیزی دیده نشد حتی ساک بعد افتادم ب لکه بینی و بتام کم کم اومد پایین و دکتر بهم ی سری قرص داد ک پریود بشم ولییییییییی یعنی مردم و زنده شدم تا پریود بشم تا 40 روز من لکه بینی داشتم...حالا ب نظرت این بارداری شیمیایی بوده یا نه واقعا باردار بودم ولی رشد نکرد و در جا دفع شد و سونو هم زود بوده؟

دیشب آخه زلزله اومد بیرون تو ماشین خوابیدیم 6.30 صبح اومدیم خونه خوابم عمیق نبود تو ماشین ..اومدیم خ ...

اخی عزیزم تهرانی ؟
حق داری
من که شمالم دیشب از ترس چند بار تو خواب توهم زدم که زلزله شده و تخت داره تکون میخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من ی بار بعد از ای یو ای منفی ماه بعدش عقب انداختم ک رفتم آزمایش خون دادم بتام 400 بود ولی توی سونو ...

بارداری شیمیایی نامی برای تشریح یک سقط جنین زود هنگامی است که طی 5 هفته نخستین بارداری اتفاق می افتد. بارداری شیمیایی اتفاقی نسبتاًمعمولی است. چنین پنداشته می شود که حدود نیمی از همگی بارداری های نخست به سقط جنین ختم می گردد و تصور می شود که بارداری شیمیایی علت اکثر این سقط جنین هاباشد.

چرا بارداری شیمیایی خوانده می شود ؟

این مشکل بارداری شیمیایی نامیده می شود ، زیرا در زمانی رخمی دهد که فقط آزمایش شیمیایی می تواند بارداری را تشخیص دهد و تصویربرداریاولتراساند ( سونوگرافی ) موفق به تایید بارداری نمی شودو در هفته های نخستین بارداری فقط آزمایشات شیمیایی است که می تواند بارداری را تایید کند

بهار جان اینجور که اینجا نوشته بارداری شیمیایی همون سقط زود هنگامه....

نی نی ما ها هم ناز داره ک باید نازشون بخریم و کلی پول خرجشون کنیم و ب پاشون بریزیم البته ما بحث مادی ب کنار از جونمون هم داریم واسشون میزاریم ک فقط بیان و دل مارو شاد کنن بیان و ببین ک  ما پدرو مادرشون   چجوری زندگیمون ب پاشون میریزیم....فقط بیان همین

یکی از تستهای ایمنی انعقادی هست...درسته اسمش.... چهار نوع اصلی از مشکلات ایمنی در زنان مبتلا به سقط ...

مرسی رز سفید از توجهت. کل آزهای ایمنی انعقادی رو گفتم دکترم نوشت. همونایی که آنا جون لیستش رو گذاشتن. اول هفته میرم آزمایش