2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون من باید مدام مرخصی بگیرم.می خوام ببینم چند رو ز باید برم سونو قبا از تخمک کشی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
چون من باید مدام مرخصی بگیرم.می خوام ببینم چند رو ز باید برم سونو قبا از تخمک کشی

بستگی به تخمکهات داره اونقدر سونو میکنن تا ببینن کی اماده میشه من سه بار سونو شدم اما بعضی ها تخمکاشون رشد نمیکرد بازم دوز امپول و دارو بالا میرفت و طولانی تر می اومدن روز ۸ تخمکهاتون چه تعداد و اندازه بود؟

بستگی به تخمکهات داره اونقدر سونو میکنن تا ببینن کی اماده میشه من سه بار سونو شدم اما بعضی ها تخمکاش ...

عزیزم تازه 4 شنبه روز هشت پری مه

یا خدا .....................

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
کتایون جون اصلاااااا به دلت بد راه نده، بسپار به خدا ، خودش خواسته مثبت بشی مطمین باش خودش هم حافظ ب ...

عزيز دلم هستين همتون با اينكه نديدمتون ولي قوت قلبين برام ، لي لا جونم مثل خواهرم قوت قلبي كه إز خانواده شوهرم نميگيرم إز اينجا ميگيرم وقتي بهم بي محلي ميكنن با شما جبران ميشه، تمام تلاشم اينه اروم باشم ، ازتون ممنونم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
آره این پست رو دیدم . لاله جان اصلا به ما نگفتن چند سلولی شد .روز دوم گفتن بیا برا انتقال رفتم گفتن ...

عزیزم گفته هاشون متناقضه
اگه روز دوم گفتن رشدش کمه که نباید میذاشتن تا رو 5 بمونه!!
فقط جنین هایی که خیلی عالی هستن از نظر کیفیت رو میذارن تا رو 5 رشد کنن
تازه اونم وقتی تعداد جنین های بیمار زیاد باشه نه مثل شما که فقط یه جنین داشتی ، نباید ریسک میکردن
من احتمال میدم درصد زیادی خطای پزشکی هم وجود داشته
با این چیزایی که گفتین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هست ...

عزيزم خدا رحمتشون كنه قرين رحمت خداوند ، خداوند به شمام عمر باعزت و دل خوش بده، امين

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
لاله جان من تقریبا ۴ ماه اووبوست و فرتیل اید مصرف کرده بودم .توی سونوی آخر هم ۱۶ تا فولی بالغ داشتم ...

سینال اف که خیلی جالب نیست
نمیشه رو کنسل شدن با اون سیکل خیلی نظر داد

اینکه 16 تا فولی داشتی و 8 تا تخمک گرفتن هم ممکنه یه سری آزاد شده باشن قبل از پانکچر

عزیزم کدوم مرکز هستی شما؟
احتمالا شیراز یا یزد نیستی؟ یا اصفهان ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من با 17 تا تخمک ک درآوردن 11 تاش جنین شد ک دکترم گفت پر سلولین...حالا ب نظرت وضعیت تخمک من و ...

هر وقت بالای 30 درصد تخمکا جنین بشن یعنی تخمک مشکل نداره
مال شما هم تقریبا 60 درصد جنین شدن

از طرفی چون تا پر سلولی رشد کردن یعنی کیفیت اسپرم هایی که انتخاب کردن هم خوب بوده

جنین پر سلولی در واقع به جنین بلاستوسیت میگن که 5 روزه هست
اما گاهی جنین ها تو 4 روز هم به پر سلولی میرسن

هر وقت بالای 30 درصد تخمکا جنین بشن یعنی تخمک مشکل نداره مال شما هم تقریبا 60 درصد جنین شدن از طر ...

آفرین ب این جنین 4 روزه

دوستای گلم بابت همدردیتون از همتون ممنونم ببخشید تک تک جواب ندادم، امروز کریسمس و تولد حضرت عیسی هست ...

خدا روح مامان عزیز از دست رفته ات رو شاد کنه
مخصوصا با مامان شدن خودت

خدا رحمتش کنه من براش آیت الکرسی میخونم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه