2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بر آنای عزیز و بقیه دوستان.من امروز رفتم سونو برا ضخامت آندومتر.روز 11 ضخامت آندومترم 10.6 بود ...

ثمین جان به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... انتقالت با موفقیت انجام میشه و این سری خبر مامان شدنت رو میذاری برامون

کدوم ایتما مشکل داشتن تو ایمنی ؟
برای همه مشکلات سرم نمیدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها سلام ،ببخشید خیلی اعصابم خورد و ناراحتم، متاسفانه عروس یکی ازاقوام دورمون ،از اقوام مادرم در ...

واااای چقدر سخت خدا رحمتش کنه و ب بازماند گانش صبر.....واقعا درست میگی لیلا حدالاقلش ما تو دوران ناباروری و بارداریمون بررسی کامل میشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سومين بار بود كه انتقال ميدادم يه جنين پسر سه تا جنين بود كه  دوتاش failشده بود  اون يكي ه ...

عزیزم متاسفم بابت منفی شدن شما
سخته
امیدوارم خدا بهتون توان بده تا مجددا شروع کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم به جمعمون خوش اومدی....... به سلامتی ایشالله به زودی جشم مامان شدنتو میگیریم...... بله ...

ممنونم انا جان عزیزم یه سوال من برای این دوره ای وی اف باشروع داروها تا الان ۶ کیلو وزنم بالا رفته خیلی نگرانم بخاطر داروهای هورمونیه واقعا؟؟

سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

شایلین جان متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت کننده اس
امیدوارم خدا دلتون رو اروم کنه

بچه ها الان تو یه تاپیکی تو همین صفحه، یکی نذر کرده بود باردار شه برای 114 نفر آیت الکرسی بخونه. الانم بار دار شده پرسیده هرکی میخواد بگه براش بخونم. من گفتم واسه منم بخونه.منم نذر کردم 360 تا برای 360 نفر بخونم باردار شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آهان اگه از این نظر گفتی بله باید دقت کرد من چون از جای مطمئن میگرفتم و از آشناهامون بهم میدن به این ...

خوش به حالت آنا جون
من فقط کشمش رو جای مطمئن میشناسم که افتابیه
البته الان بعد از چندین سال دقیقا کشمشی که یه مقدار جزیی هم تیزاب داشته باشه از ظاهرش تشخیص میدم

اما در مورد بقیه هنوز کسی رو ندارم بخرم
از ظاهرش هم نمیتونم تشخیص بدم :((

بچه ها سلام ،ببخشید خیلی اعصابم خورد و ناراحتم، متاسفانه عروس یکی ازاقوام دورمون ،از اقوام مادرم در ...

عزیزم:((
 خدا رحمتش کنه
خیلی درد ناکه
خیلیییییییییییییییییییی...

وای لیلا و لی لا جون چه قدر وحشتناک بودن این خبرا........

خدایا چرا باید با جون آدما انقدر راحت بازی کرد؟

بعد هی بگن بعد چند تا سقط و منفی میریم سراغ این آزها.....

میبینین تو بارداری طبیعی هم همچین تستهایی لازمه......

اصلا لااقل بحث انعقادی که به جون آدم مرتبطه باید جزء اولین تستها باشه.....

ببینین اصلا طرف مشکل انعقادی نداشته باشه و مثل ماها این همه داروی هورمونی مثل نقل و نبات نداشته باشه هورمونهای بارداری خودش غلظت خونو بالا میبره.......

چه برسه به اینکه کسی مشکلی هم داشته باشه.......

ماها که دیگه بدتر فکر کن هم مشکل داشته باشیم هم این همه داروی هورمونی که غلظت خونو بالا میبره هم داریم........

پس دوستای گلم حتما این تستهای انعقادیو کامل کامل انجام بدین حتی اگه اولین انتقالتونه......

جای ریسک نداره واقع، اگه دکتراتون بهتون رحم نمیکنن خودتون دست به کار بشین شده آزاد انجام بدین این تستهارو.....

فکر کنین جون دو نفر و خیلیای دیگه الکی از دست میره....

وای دلم برا بچه هاش آتیش گرفت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم انا جان عزیزم یه سوال من برای این دوره ای وی اف باشروع داروها تا الان ۶ کیلو وزنم بالا رفته خ ...

آره عزیزم بی تاثیر نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی لاله جان از توجهت. فقط قابض یعنی چی؟ زیاد شنیدم اما معنیش رو نمیدونم.طبعش سرده سنجد؟

یعنی یبوست ایجاد میکنه
اما اگه با عسل یا دارچین یا توی شسر ریخته بشه این اثرش کمرنگ میشه

طبع خود سنجد سرد و خشک هست
اما پودرش چون با هسته و پوست آرد میشه تعدیل میشه سردیش
وقتی در کنار عسل یا خرما و اینا مصرف بشه کاملا سردیش گرفته میشه

ی چیز جدید متوجه شدم ک زنجبیل برای اندومتر خیلی خوب نیست....و من هر روز زنجبیل رنده شده با عسل و گرد ...

زنجبیل و سیاه دونه شدت خشکیشون خیلی زیاده
و برای اندومتر بسیار مضر هستن
مخصوصا نزدیک به سیکل کلا نباید مصرف کرد