2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بعد از کلی تماس با ابن سینا و اینکه هیچ کس گردن نمیگرفت سرم رو کی باید بزنم!!!!!خواهش کردم از دکتر طرازی بپرسن بهم بگن.خدارو شکر جواب دادن و گفته امروز یا نهایتا فردا باید تزریق کنم.یعنی میشه 11 روز قبل انتقالم.ولی تعداد رو نپرسیده و دکتر قبل هم برام سه تا نوشته و من 50کیلو هستم.بتظرتون زیاد نیست؟خانم دکترا لطفا اینجانب رو از نگرانی دربیارید

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

وای خدا چقدر خوشحال شدم برات.....الهی شکرت ....مبارکه عزیزم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم لی لا جون، هپی کریسمس رو خوب اومدی  😂😂😂😂 امسال هیچ کاری نکردم، از شوهرم هم معذرت خ ...

وااااااااا پاشو پاشو درخت کریسمستون ب راه کن خوشگل کن هم خودتون کیف کنید هم عکسشو بزار ما هم کیف کنیم.....مگه میشه خارج باشی و درخت کریسمس نداشته باشی😆😆ما ک خارج نیستیم درخت کریسمس داریم بس ک روحیمون خارجیه😎

فدات شم لی لا جون، هپی کریسمس رو خوب اومدی  😂😂😂😂 امسال هیچ کاری نکردم، از شوهرم هم معذرت خ ...

امسال درخت رو علم کن، چون سال دیگه هم نمیتونیا. سال دیگه هم نی نی یا نی نی هات نمیذارن، از ما گفتن بود. وروجکات رسیدگی میخوان بعد دیگه وقتی واسه این کارا نمیمونه ها عزیزم. امسال رو با انرژی شروع کن که انشاالله اتفاقای خیلی خوب برات بیوفته.

Bonne année et Joyeux Noël، ma petite chérie

ببخشید ایتالیایی بلد نیستم!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وااااااااا پاشو پاشو درخت کریسمستون ب راه کن خوشگل کن هم خودتون کیف کنید هم عکسشو بزار ما هم کیف کنی ...

😂😂😂😂😂 وای بهار از دست تو 

من به خاطر همسرم میذارم، طفلک رسم اونِ، ولی اصلااااااا حالشو ندارم ،ولی یه عکس برات میذارم حتما، 

تو خب یه دونه ای ،کلا کارت درستِ😄😄

امسال درخت رو علم کن، چون سال دیگه هم نمیتونیا. سال دیگه هم نی نی یا نی نی هات نمیذارن، از ما گفتن ب ...

آخی چقدر تو ماهییی ،عیبی نداره ولی معنیشو فهمیدم چون شبیه ایتالیایی، نوشتی 

buon anoo e buon natale ، ا اینجا میشه سال نو مبارک و کریسمس مبارک

اون بقیه اش میشه شری کوچولو من؟

😂😂😂😂😂 وای بهار از دست تو  من به خاطر همسرم میذارم، طفلک رسم اونِ، ولی اصلااااااا حالشو ند ...

شاید مرسوم نباشه اما به نظرم یکی دوتا وسیله بچه هم بذار رو درخت. مثلا عروسک کوچولویی، چیزی

آخی چقدر تو ماهییی ،عیبی نداره ولی معنیشو فهمیدم چون شبیه ایتالیایی، نوشتی  buon anoo e buon n ...

معنیش میشه عزیزم. اون petite هم یعنی کوچولو اما تو همچین جمله ای معنی ناز و گوگولی و اینا میده. یه نفرو که خیلی دوست داشته باشی و بخوای نازش کنی اینجوری میگی.

معنیش میشه عزیزم. اون petite هم یعنی کوچولو اما تو همچین جمله ای معنی ناز و گوگولی و اینا میده. یه ن ...

ای وای ناز منو کشیدی، 😍😍😍😍 من الان نازو گوگولی ام  😘😘😘😘

قربونت برم مهربون  ❤❤

لی لا من تورو کیلی کیلی دوست داشت...ببخشید من فارسی بلد نیست😂😂😂😂😂😂 دیدی منم خارجی بلد بودم 😎

خدا نکشتت از چشام اشک میاد از خنده. هم زبونت خارجیه هم روحیت. وای از دست تو 😂😂😂😂