2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تبریک شکر خدا  ان شاءالله ک نه ماه بارداریت به سلامت بگذرونی  خیلی خوشحال شدم  ...

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودشما 

روز. چهارده دادم بهم گفتن شنبه هم مجدد. آز بدم 

🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

دوستای گلم ممنونم از همتون بابت تبریک ها 

امیدوارم و فقط آرزو میکنم که برای همتون. بزودی. این اتفاق شیرین رقم بخوره🙏🙏🙏❤️❤️❤️

التماس دعا دارم ازتون

خیلی خوبه که هستید خداروشکر که دوستای به این خوبی دارم 

ببخشید تک تک جواب محبتهاتون رو ندادم آخه کم میام تو نت 

شوهرم زمانبندیش کرده😂😂گفته برات ضرر داره 😂😂

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام دوستاي گلم و مخصوصا آنا جون كه واقعا تاپيكش بهم كمك كرده و ازش ممنونم. دوست جونا من يكشنبه انتقال دارم چه توصيه هايي برام دارين؟ چيا بخورم چيا نخورم؟ شب قبلش رابطه داشته باشم يا نه؟ نشاسته و شيرسويا بخورم يا نه؟ خلاصه هر چيزي كه فكر ميكنين كمك ميكنه كه نتيجه بگيرمو بهم بگيد لطفا

تعیین جنسیت جنین  

باید توجه داشت که هیچ روش قطعی برای انتخاب جنسیت جنین وجود ندارد و حتی با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌ها، امکان تعیین جنسیت به 100 درصد نمی‌رسد. با این حال بعضی رژیم‌های خاص و یا روش‌های آمیزش می‌توانند در انتخاب جنسیت جنین به والدین کمک کنند...

برای تعیین جنسیت جنین ، روش های زیر وجود دارد:

روش PGD یا تعیین جنسیت پیش از لانه گزینی جنین

زمانی از این روش استفاده می شود که افزایش سن مادر و همچنین وجود بیماری‌های ژنتیکی در زوج‌های در معرض خطر باعث افزایش خطر بروز ناهنجاری‌های کروموزومی در نوزاد می‌شود، مثلا در بیماری هموفیلی.

این روش همچنین در خانم‌هایی که سقط‌های مکرر داشته‌اند، خصوصا در افرادی که سقط‌ها به دلیل ناهنجاری‌های کروموزومی رخ داده باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این روش، با دادن دارو به زن، تخمک‌ها را به صورت مصنوعی در محیط آزمایشگاهی رشد می‌دهند و بعد از عمل لقاح با اسپرم، جنین‌های تشکیل شده را در مرحله هشت تا شانزده سلولی مورد ارزیابی قرار داده و یک یا دو بلاستومر را جدا می‌کنند. به این ترتیب از تولدجنین‌های سالم با جنسیت مطلوب بدون افزایش احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی اطمینان می‌یابند. این روش با دو تا سه درصد خطا همراه است.

روش رژیم درمانی

تحقیقات نشان داده است که دریافت بیشتر یون های کلسیم و منیزیم موجب افزایش احتمال دخترزایی و دریافت یون های سدیم و پتاسیم با افزایش احتمال پسرزایی همراه است.

رعایت نکات زیر پیش از آغاز رژیم درمانی ضروری است:

* خانم ها باید پیش از تصمیم گیری برای بارداری، ابتدا آزمایش‌های لازم در مورد کم خونی و برخی بیماری‌های خاص مانند سرخجه و هپاتیت ب را انجام داده و پس از درمان این بیماری‌ها در صورت وجود و استفاده یک قرص اسید فولیک به صورت یک روز در میان از 3 ماه پیش از بارداری، برای تغییر رژیم غذایی خود اقدام کنند.

* توجه داشته باشید که مدت رعایت رژیم غذایی 4 تا 6 هفته پیش از اقدام برای بارداری است. به محض باردار شدن مادر باید رژیم معمولی را از سر گرفته و برای مراقبت‌های دوران بارداری، تحت نظر باشد.

* پیش از شروع رژیم مطمئن شوید که برای مصرف غذاهای حاوی یون های بالا منعی ندارید، مثلا در افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و نارسایی کلیوی رژیم پسرزایی با سدیم و پتاسیم بالا توصیه نمی‌شود. در افراد مبتلا به نارسایی کلیوی و بالا بودن کلسیمخون، رژیم دخترزایی با کلسیم و منیزیم بالا توصیه نمی‌شود.

* به خاطر داشته باشید انجام هیچ کدام از این روش‌ها، به تنهایی تضمین کننده جنسیتمطلوب جنین نیست و استفاده از رژیم‌ها باید به صورت منظم و دقیقا بر حسب کالری مورد نیاز فرد انجام گیرد تا فرد دچار مشکلات متابولیکی ناشی از تغذیه نامناسب نشود. بنابراین تعیین جنسیت جنین تنها باید در موارد ضروری و وقتی سلامتی جنین با یک جنس خاص به خطر می‌افتد و توسط یک فرد ماهر مثلا ماما یا پزشک، انجام شود.

تمام روش‌های انتخاب جنسیت، باید از حدود دو ماه قبل از بارداری اجرا شوند. بدون شک حتی اگر یک روز از لقاح گذشته باشد، جنسیت جنین مشخص است و نمی‌توان آن را تغییر داد و اگر قرار است تعیین جنسیتی انجام شود حتما باید قبل از بارداری باشد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

🔔🔔🔔📢📢📢ساعت تزریق داروهای تجویز شده در مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی قم

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

🍂🍂🍂داروهای hmgو GONALF   باید در ساعت 4🕓 تا 6 🕕عصر تزریق شوند  امپول HMG عضلانی  امپول GONAL F زیر جلدی است 🍃🍃🍃

داروی ستروتاید و بوسرلین باید زیر جلدی تزریق شوند و ساعت تزریقشان  باید حتما 🔴 صبح ساعت 8-10  باشد 🍃🍃🍃

امپول پروژسترون ساعت خاصی جهت تزریق ندارد و بعد از  پروسه IUI  باید روزانه 1 عدد و بعد پروسه میکرو روزانه دو عدد  تجویز میگردد 🍃🍃🍃

قرص استرادیول 💊 زمان خاصی جهت استفاده ندارد و لی تعداد استفاده روزانه ان بسیار مهم و بر طبق دستور باید باشد   .

#ساعت_تزریق

#زمان_تزریق

https://telegram.me/nabarvarijahaddaneshgahiqom

🍃🍃🍃🍂🍂🎈🎈🎈

مرکز درمان ناباروری قم

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم . مدیر کانال :

لیلا ناصرپور                @leilanasery95

:   قم ، شهرک امام خمینی(بنیاد) ،میدان ایثار ،

خیابان

تلفن:۳۲۷۰۰۱۵۵-۱۵۷

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودشما  روز. چهارده دادم بهم گفتن شنبه هم مجدد. آز بدم  ...

خدا شکرت ک جوابت مثبت شد بجون خودم خیلی خیلی خوشحال شدم برام خیلی دعا کن معجزه بشه آز مایشم من هم بتاش بره بالا هر چند ک امیدی ندارم ولی میگم شاید با دعای شما دوستان معجزه برام بشه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم انجیر چرا نخورم ؟ یعنی خوب نیست چطور بعضی از خانما میگن خوبه

عزیزم من که زیاد،میخوردم.....

بستگی به طبعت داره اگه بهت بساره موردی نداره باید ببینی با شرایطت جوره یا نه....

من چون طبعم سرد بود تا یه ماه اول بارداری فقط گرمی میخوردن البته به جزء قاعده آورها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com