2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

خدایا هزار هزار هزار....... مرتبه شکرتتتتتتتتتت......

عزیزم گوارای وجودت........

ایشالله ماهی کوشولوتو به سلامتی بغل کنی جیگر طلارو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان که حالم خوب نبود و اومدم اینجا یه دوری زدم خبر خیلی خوب شما رو شنیدم خیلی خوشحال شدم،انشاالله م ...

عزیزم چرا خوب نباشی؟

مامان مهربون تا میتونی خوب باش ایشاللع به سلامتی بغلت اومد تازه کار سخته شروع میشه.......

پس کیف کن از این دوران......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

عزیزم تبریک شکر خدا  ان شاءالله ک نه ماه بارداریت به سلامت بگذرونی  خیلی خوشحال شدم 

ان شاءالله ک کتایون جون هم مثبت شده باشه

ببخشید روز چندمت رفتی آز دادی؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم شما هفته ۴ هستین........ به نظرم ناامید نشو توکل کن به خدا...... شاید هنوز هورمون وارد خونت ...

بنظرم بخاطر آمپول اچ سی جی ک زدم هنوز اثرش تو خونم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
اره عزیزم امید هست شنبه تکرار کن گلم ان شاء ا... بالا رفته

خدا کنه

الهی شکر .مبارکت باشه خواهری .خیلی خوشحال شدم برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ما خونه بودیم...... سه تایی ایشالله قسمت تک تکتون باشه که سال دیگه وروجکتون نذاره دو دقیقه سف ...

الهی آمین خدا دخترتو و همسرتو برات حفظ کنه عزیزم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم انجیر نخوری بهتره خاکشیر هم همین طور ان شاء ا... مامان هستی به زودی عزیزم

عزیزم انجیر چرا نخورم ؟ یعنی خوب نیست چطور بعضی از خانما میگن خوبه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

درمان AMH پایین چیست؟

برای هر شخص،AMH پایین بر مبنای سن، سابقۀ باروری و پاسخ  به درمان قبلی بررسی می­شود و تصمیم­ گیری دربارۀ درمان آن برای هر فرد متفاوت است. افراد  دارای AMH پایین در گروه پاسخ ضعیف (Poor respond)

قرار می­گیرند و برای باردارشدن به تحریک تخمک­ گذاری نیاز دارند. تدابیر مختلفی برای بهبود پاسخ ­دهی این بیماران پیشنهاد شده، اما هنوز بهترین نحوۀ درمان و تحریک تخمک­ گذاری معرفی نشده است. تاکنون تأثیر مواد و مکمل­ های زیر در مطالعات مختلف مطرح شده است، اما هیچ یک به اثبات نرسیده­ اند:

مکمل ویتامین E که بیشتر در منابع گیاهی مانند روغن  آفتابگردان، زیتون، ذرت، بادام، اسفناج، کلم پیچ، سویا،سیب­زمینی، سبزی و میوۀ تازه وجود دارد.

مکمل آنزیم کوکیوتن (CO.Q10) که یک آنتی­ اکسیدان محلول در چربی است و سبب تثبیت غشاء سلولی می ­شود.

مکمل دی اچ ای ا (DHEA) که پیش ­ساز هورمون های استروژن و تستوسترون است و از سیب­ زمینی وحشی یا سویا تهیه می­ شود.

مکمل اینوفولیک (Inofolic) که حاوی میواینوزیتول و اسیدفولیک است.

روش­ های تحریک تخمک ­گذاری در افراد با پاسخ ضعیف متعدد است، مانند افزایش دوز گنادوتروپین­ ها در پروتکل طولانی مدت (Long) و پروتکل StopGentle agonist در پروتکل طولانی مدت (Long)

پروتکل کوتاه مدت (Short) و پروتکل آنتاگونیست (Antagonist)

پروتکل تحریک دابل (Double Stimulation یا Shanghi)

اما متأسفانه در مورد بهترین رویکرد درمانی در بیماران با AMH پایین و پاسخ ضعیف نمی­توان اظهار نظر کرد.

#ای_ام_اچ

#ذخیره_تخمک

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

چند دقیقه با ناباروری...

🎦 کلیپ شماره 4⃣

❗️ آزواسپرمی چیست؟

❗️این بیماران چه اقداماتی باید انجام دهند؟

🔅کاری از مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون با اجازت اینارو از کانال مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گذاشتم. گفتم شاید به درد کسی خ ...

دستت درد نکنه عزیزم