2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
هیچ کس نمیدونه  هرکس میدونه بیاد بهم بگه ممنون میشم

عزیزم اولا اصلا شرمنده نباش که درد و دل کردی ،باید درد و دل کنی، اینجا هستیم که راحت حرفامو بزنیم در کنار هم باشیم به همدیگه کمک کنیم به هم روحیه بدیم تا موفق بشیم به خواست خدا.ایشالله نتیجه میگیری عزیزم،نگران نباش ، هر وقت دوست داری بیا حرفتو بزن.

در مورد آزمایش بتا باید بهت بگم که عدد بتا زیر ۵ منفی حالا هر چند باشه، حالا یه بار دیگه بتا رو تکرار کن ، چون از ۵ بیشتر شده ،اگر از عدد ۵ بیشتر بود و تکون خورده بود میتونه بارداری باشی ولی عدد ۵ و زیر ۵ هر چند باشه منفی حساب میشه.

استارتر جان من سه ماه قبل پانکچر داشتم و این ماه انتقال دارم .میتونم عضو تاپیک شما باشم

سلام عزیزم ،من با اجازه آنا جون بهت خوش آمد میگم  😊😊 

ایشالله که به سلامتی مامان میشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم 

من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون

آنا جون خیلی خیلی از. راهنماییهاتون ممنونم عزیزم

این لحظه رو برای تک تک منتظرا آرزو. میکنم

❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

الان که حالم خوب نبود و اومدم اینجا یه دوری زدم خبر خیلی خوب شما رو شنیدم خیلی خوشحال شدم،انشاالله مبارک باشه و به سلامتی نه ماه بارداریت بگذره

سلام دوستای خوبم  من امروز آزمایش دادم و. بتام ۴۴۲ بود ممنونم از راهنماییهای همتون آنا جون خی ...

هورا هورا هورا،وای خدا چقد خبر خوبی بود،ایشالا مبارکت باشه عزیزم.ایشالا به سلامتی و خوشی بغلش بگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مبارك باشه عزيزم ، به سلامتي ، ان شا الله ٩ ماه بارداري خوبي داشته باشي ، خيلي خوشحال شدم واقعا .

وااااای چه خبر خوشی، همینطور از صبح هی اومدم ببینم کی خبری از تو و مامان کتایون میشه،شکررررررر خدایاااااامباااااارک عزیزم، به سلامتی بغلش کنی.😍😍😍😍😘😘

واقعا خوشحال شدم واست،مبارک باشه این شب یلدا واست خاطره انگیز شده خیلیییییییییییییی مبارکد باشه انشالله صحیحو سالم بیاد بغلت

تیکرتو بزن واست ذوق کنیم

دوستای خوبم نمیدونم چجوری از این همه محبتتون. تشکر کنم

نمیتونم تایپ. کنم چون. همینطور اشکام سرازیره خودم هم هنوز نتونستم هضمش کنم بلد. نیستم شادی کنم فقط سکوت کردم و الهی شکر الهی شکر میگم

برای همتون  این لحظه رو آرزو میکنم

🙏🙏🙏♣︎❤️❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستای خوبم نمیدونم چجوری از این همه محبتتون. تشکر کنم نمیتونم تایپ. کنم چون. همینطور اشکام سرازیره ...

مبارک باشهههه❤❤❤ چقدر حال خوب امشبمون خوبتر شد با این خبر خوب. ان شالله قسمت همه منتظرا بشه. 💐💐💐

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ستايش جون عزيزم نگران نباش اين دردها هست توي ٣ ماه اول ، نگران شكم كه نباش ، من الان ٦ ماهم تمام شده ...

عزیزم منم وزن اضافه نکردم.....

کل بارداریم ۷-۸ کیلو بیشتر نشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلوم.عشقم.باورت میشه تو امید ما شدی تو این خونه زنگ زدم گفت همین الان سوپر رو بزن و محرک رو شبا بزن ...

نگران نباش موردی نداره......

خوشحالم که اصلاح شد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گل امشب کجایید مهمونی میرید یا مهمون دارید؟ ما میریم خونه مادر شوهر عزیز میدونم سبزی پلو با م ...

عزیزم ما خونه بودیم......

سه تایی ایشالله قسمت تک تکتون باشه که سال دیگه وروجکتون نذاره دو دقیقه سفره یلداتون برپا باشه.......