2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم دقیقا مال من همه نرمال بودن جز این دو آیتم......

ای بابا دکتر رزاقی گفتن ژن های ترومبوفیلی لازم نیست

متاسفانه ام فک کنم فاکتوراش قیمتش گرونه بقیه ازمایشارو دادم اینا موندن فقط

البته من خوندم 6 تا فاکتور داره

مامان محمد عزیز خیلی ناراحت شدم عزیزم
این ناراحتی در قالب کلمات نمیگنجه
میدونم چه غم بزرگی رو دلت سنگینی میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.aftabir.com/articles/view/health_therapy/medical_advise/c13_1379151560p1.php/تغییر-سبک-زندگی-باعث-کاهش-کیفیت-اسپرم-شده-است

آنا جون این متن گفت و گو با دکتر صارمی هست در مورد شکست دی ان ای
اگه بقیه اش هم پیدا کردم میذارم

نکته ی مهم که تو این متن بهش اشاره شده اینه که اگه مشکل از تخمک باشه جنین تشکیل نمیشه یا در همون مراحل اولیه متوقف میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم مطمئنا تحرکم بیتاثیر نیست اما مورفو کلا مهمتره...... به هر حال جنینی که پیدا میکنن بهتره از ه ...

اره دقیقا همین جوریه
مورفو  که مهمترین عامله
شاید منظورم رو بد رسوندم ، خواستم دوستان در جریان باشن اینکه بعضی از دکترا متاسفانه خیلی راحت میگن تحرک تو میکرو مهم نیست چون ما خودمون اسپرم رو داخل سیتوپلاسم تزریق میکنیم، این جوری نیست و تحرک رو کیفیت جنین تاثیر داره

همون بلایی که دقیقا سر خودم اومد :((

لاله جون پس قضیه تغییر دارو برای شما منتفیِ، مخصوصا که خوب جواب میگیری، مرسی که توضیح دادی، من نمیدو ...

اره متاسفانه یا خوش بختانه من داروم همین گوناله

لیلا جون نمیدونستم این قدر اذیت شدی
البته منم تو هایپری خیلی مشکل معده و روده داشتم اما نه دیگه در این حد شما

من همون یه بار پانکچر کردم
که ده تا جنین داشتم ولی 4 تاشو فریز کردن بقیه اش به درد بخور نبودن
بعد از اون دیگه کلا نرفتم سراغ درمان
تا الان که دو ماهی میشه داروهامون رو شروع کردیم و علی هم میخواد بره زالو درمانی تا ببینیم چی میشه شرایطمون
توکل به خدا

ممنون لیلا جون از همدردیت لیلا    خیلی سخت لیلا من سه بارداری خارج ازرحمم هر بار تو  ...

مامان محمد جون کدوم شهر هستی عزیزم؟
چرا برات دارو ندادن برای سقط؟ چرا عمل باز کردن؟
به نظرم لازمه پیش یه دکتر خوب لاپرا بشی و کاملا شرایط رحمت و لگنت چک بشه چون عمل های باز خیلی میتونن اسیب بزنن
ممکنه چسبندگی داری که مانع از بارداری میشه

مامان محمد جون کدوم شهر هستی عزیزم؟ چرا برات دارو ندادن برای سقط؟ چرا عمل باز کردن؟ به نظرم لازمه پی ...

سلام لاله سرخ عزیز من قبول نکردم ک عمل باز کنن  برام دو بار لاپارسکوپی کردن ک گفتن رحمت مشکلی نداره فقط لوله هات که برام کات کردن 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم تا اونجایی که من از دکتر ظهیری شناخت دارم فرقی به حالش نمیکنه اول وقت باشی یا اخروقت.بهرحال با ...

ممنون ثمین جان
امیدوارم شما هم پیشش نتیجه بگیری
منم به زودی نوبت میگیرم پیشش
توکل به خدا
ان شاء ا... میبینم شما رو یه روزی
در حالی که مامان هستی     

امروز کتایون وماهی کوچولو آزمایش داشتن پیداشون نیست 

خدا کنه جواب این دو نفر مثبت شده باشه 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام لاله سرخ عزیز من قبول نکردم ک عمل باز کنن  برام دو بار لاپارسکوپی کردن ک گفتن رحمت مشکلی ن ...

خوب کاری کردی عزیزم
فکر کردم عمل باز کردی

اره متاسفانه یا خوش بختانه من داروم همین گوناله لیلا جون نمیدونستم این قدر اذیت شدی البته منم تو ...

لاله جان ایشالله اینبار بهترین نتیجه رو میگیری و جشن مامان شدنت رو میگیریم..

من هم شنیده بودم و توی یه سری از تحقیقات که در مورد تخمک انجام داده بودم گفته بودن اگر تخمک مناسب نباشه لقاحی صورت نمیگیره و تا یه مرحله ای از رشد جنین به عهده تخمک بعد از اون اسپرم نقش اساسی داره.

من  تو پیاما دنبال پست کتایون که امروز آز داشت میگشتم
امیدوارم علت نیومدنش خوشحالی ناشی از ازمایش مثبت باشه

سلام به همه دوستان من امروز خداروشکر انتقال جنین داشتم . مرسی از همه که واسم دعا کردید . آنا جون گلم چند تا سوال ببخشیدا . میگم من چون لووتیروکسین میخورم زیاد یبوست میگیرم حالا این چند روزه انجیر میخورم قیصی هم خوبه بخورم ؟؟ و اینکه من وقت انتقال فک کنم ضخامتم ۱۰ بود به نظرت تا ۳ ما استرادیول خوردن خیلی ضخیمش نمیکنه آخه من اون قرص استروژن رو باید ادامه بدم . من از بعد انتقال چند بار دسشویی رفتم اشکال نداره ؟ و اینکه روبه بالا میخابم چون کمرم گودی داره اذیت میشم میشه به پهلو دراز بکشم . صب وقت انتقال دکتر گفت یه کم عفونت گرفتم گفت پماد بگیر بزن من با پماد اذیت میشم میشه بجاش چه قرصی بخورم ؟ مرسی که همیشه جواب میدی ببخش که طولانی شد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉