2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
وای دلم میخواد خفشون کنم....... هی دو پری بعد بیا دو پری بعد بیا....... خوب بگن بذار زورمونو بزنیم ...

اره واقعا اصلا شرایط ماها رو درک نمیکنن. دفعه پیش گفتم نباید دلیل منفی شدنو بررسی کنیم گفت نه ما که گفتیم شانس مثبت شدن هر دوره 30 درصده. دقیقا خوب گفتی انا جون یه جور میگن انگار شانسیه، خب این دفعه نشد یه بار دیگه و هر دفعه فقط با جسم و احساس و فکرمون بازی میشه.

ممنونم خانمی فقط یه سوال دیگه این آزمایشا باید روز خاصی از پریود انجام شه؟

توی عمل دومم یک لوله و یک تخمدانم رو برداشتن .  بعد از بارداری که منجر به  عمل سوم شد لول ...

الی جان خدا میخواد،ببین همین چند روز پیش دکتر بودم، خیلیا با یه تخمک باردار میشن، ببین نمونه بارز خودت دختر خوب، حالا قسمت نبود بارداریت توی رحمت اتفاق بیفته ولی با همون یه تخمک باردار شدی عزیزم، تازه قلب هم تشکیل شده، این یعنی شرایط خوبِ،دکتر من گفت حالا ممکنه یه عالمه تخمک نداشته باشی ولی اونقدری تولید میکنی که یکیش بشه بچه ، پس اصلا امیدتو از دست نده ، من که مطمینم تو نتیجه میگیری، نه تنها تو همه دوستان و از جمله خودم 🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خانمی آره باید به بیمارستان بگم. امیدوارم همرو بنویسه که با خیال راحت این دفعه دو تا جنینمو انت ...

الهام جان، میدونی تجربه من و همه بچه های اینجا شده باور کن، باید خودت بری دنبال بررسی های لازم، مراکز درمان فقط برای این بری که همه کاراتو کردی از قبل و فقط کارای میکرو رو برات انجام بدن، چون فکر نکنم هیچ جا مراکز ناباروری براشون مهم باشه ، کلا اونا فقط سیکل میکرو رو انجام میدن، ولی نگران نباش، برو دنبال بررسی های لازم بعد برای انجام میکرو برو شریعتی، البته خداروشکر هنوز جنین داری.

هممون همین کارو داریم میکنیم.چاره ای نیست . دنیای مراکز ناباروری همینه.

2بار میکرو کردم هر سری هم همین طوری شد رشد جنیین در 4سلول متوقف شد 

ببین دوستمون هم درست میگه ، میتونه اتفاقی هم باشه، چون هیچکس نمیدونه شرایط تخمک تو اون روز مناسب لقاح هست یا نه، پی جی اس هم بیوپسی جنین هستش که میفهمی این جنین سالم یا نه که بخوای انتقال بدی.تو کانال آنا توضیح کاملش هست.

سلام من برای ششمین بار پانکچر شدم با دکتر طاهری پناه بیمارستان لاله.لنفوسیت تراپی و پی جی اس شدم.دوازده تا تخمک هفت تا جنین و پنج تا فریز از پارسالمو اوردم یه سره پی جی اس کردم سه تا دراومد.یکشنبه انتقال دادم .دهم دی انتقال دارم

نباید مگه امروز آزمایش بدی؟

فردا ، أين علايم يعني چي ؟ يه موقع دل درد به موقع رحمم يه كمم امروز پا درد و رون دردم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم فکر نمیکنم بیمارستان اینارو برات بنویسن چون اگر تو این فازا بودن که خودشون مینوشتن نیاز به گفت ...

آره والا بیمارستان که میگن 30درصد احتمال داره بگیره یعنی بازی و احتمال. بررسی نمیکنن خب چرا نشد یا جنین مشکل داره یا بدن من که باید بررسی شه دیگه. حالا شانسمو امتحان میکنم میرم بیمارستان امیدوارم دکتر بدقلق بهم نیفته آخه بیمارستان شریعتی گروهی کار میکنن هر روز یه دکتره ولی سرپرستشون دکتر آل یاسینه. اگه نوشتن که بهتر اگه نشد میرم یه متخصص زنان

آره والا بیمارستان که میگن 30درصد احتمال داره بگیره یعنی بازی و احتمال. بررسی نمیکنن خب چرا نشد یا ج ...

منم ابن سینا میرم و گروهیه، ولی مطمئن بحث و جنگ میخواد برا توشتن ازمایشا پس بی صدا رفتم متخصص زنان نوشت و دیدم اووه کلی مشکل اساسی دارم...وقتی نتیجه از رو دیدن گفتن چرا انجام دادی و این حرفا ولی الان کلی دارو برا همین ارز سرخود بهم دادن...شما هم جنیناتو حیف نکن.پیگیرش باش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آره یادته بیشعور چه طور تو دلم رو خالی کرد رز جونی الان از این استرس دارم دارو هامو قوی گفته با این ...

مگه چندتا امپول داری در روز؟ ذخیره ت چند بود؟

اگر هم داروهات برات زیاد باشن سونوی دومت کمش میکنن...نگران نباش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها منم پری شدم ابن سینا گفت فردا وقت ندارم پس فردام که جمعه ست،گفت امروز اخر وقت بیا.

نمیدونم چرا اینجوری شدم،کلی اضطراب گرفتم...دلم میخواست سرکار نبودم اساسی گریه میکردم...تا الان همش مثبت بودم یهو پری که شدم دگرگون شدم...ترس از همه چیز یهو اومد سراغم...خصوصا که مادر شوهرم خونه م مهمونه و نمیخوام بفهمه باید بپیچونمش...

راستی بنظرتون فردا که پنجشنبه ست تایید بیمه تامین اجتماعی باز هست؟برم شاید تونستم سرم رو تایید کنم

شدیدا محتاج دعاتون هستم دوستای گلم