2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

سلام به همه دوستان گلم ، ان شا الله كه همگي خوب باشيد .

من يه چند روزي درگير يك سري كارها بودم وقت نكردم بيام اينجا .

آنا جون ان شا الله كه دوباره يك عالمه انرژي بياد سراغت خانمي ، براي همه ما توي زندگي اين روزها پيش اومده مهم اينه كه نگذاريم اين حس بهمون غلبه كنه ، خودش به مرور خوب ميشه .

همه دوستاني كه تا چند روز ديگه آزمايش دارن منتظر خبرهاي خوششون هستم .

دوستاني هم كه پانكچر يا انتقال دارن براشون بهترينها رو ميخوام .

كلا هر چي آرزوي خوبه براي همه دوستان عزيزم باشه . هميشه دعاگوي همه عزيزان هستم البته اگر قابل و لايق باشم . 😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشکل انعقاد خون ممکن در هر شخصی وجود داشته باشه، حتی کسانی که به صورت طبیعی باردار میشن، بنا ب ...

بله بارداری داشتم ویک پسر دارم وسقط نداشتم 

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
چه حلال زاده ای دختر ، یعنی پستو فرستادم دیدم پیام دادی ... خداروشکر خوبی 

دقیقا منم امروز یادش کردم....اصلا من نمیدونم چرا مامان میشن دیگه کم اینجا میان🤔..خاتون شیرین بانو بیبی عزیز کاش بیان از خودشون از دوران بارداریاشون برامون بگن

🤰مرکز ناباروری ابن‌سینا فردا چهارشنبه ۲۹آذر به‌مناسبت چهاردهمین سالگرد افتتاح، ویزیت رایگان باروری زوجین را انجام می‌دهد.

💉هر زوجی مایل است، بین ساعت ۸صبح تا ۱۴ با شماره ۲۳۵۱۹ و داخلی ۴۳۴ تماس بگیرد و با تعیین وقت قبلی از این خدمت بهره‌مند شود. حتما بگویید برای ویزیت رایگان تماس گرفته‌اید.

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیزم انشالله ک مامان شدی و بزودی میای خبر خوش بهمون میدی...کتایون هم همینطور مامان محمد خانمایی ک ا ...

ممنون عزیزم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
دقیقا منم امروز یادش کردم....اصلا من نمیدونم چرا مامان میشن دیگه کم اینجا میان🤔..خاتون شیرین بانو ب ...

بهار جونم اتفاقا من زياد هم كم نميام ، يه يك ماهي هست خدا رو شكر خونه بزرگ تر خريديم ، از اونجايي كه كلا حساب و كتاب پس انداز خونه و كارهاي بانكي با اينجانب هست مجبور بودم يه چند باري برم بانك و همينطور وام هم ميخواستيم بگيريم كه البته اين دهمين وامي هست كه فكر كنم گرفتيم كلا از دم قسط شد برامون خونه به همين خاطر من بايد خودم ميرفتم دنبال يك سري كارها حالا خدا رو شكر ديگه پولهامون جفت و جور شد چند روز ديگه ميريم محضر كه سند بزنيم ، من مشغول اين كارها بودم داشتيم براي دخترمون يه خونه بزرگ ميخريديم به قول باباش اتاقش براش كوچولو بود دوستش نداشت خودش يه كاري كرد قسمتمون يك خونه بزرگتر شد . ان شا الله قسمت همه بشه هم خونه و هم صاحبخونه هاي اصليش يعني بچه هامون . 😘😘😘😘