2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم

فدات.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

سلام خانما وعلی الخصوص آناجون گل

یه سوال داشتم یکی از دوستام تو سیکله ولی فولیاش خوب رشد نمیکنن قبلا هم بخاطر همین مشکل سیکلش کنسل شد.اگه تجربه ای دارین خوشحال میشم کمکش کنین.بدجور کم آورده

سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم........

کاش با یه متخصص ژنتیک مشورت کنین شاید درمانی باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به کسی بگی بعدش هزارتا حرف و مشکل وزخم زبون بهم میزنن .خیلی دوستون دارم مرسی که دلداری میدید .انا جون رفتیم پیش مرکز ژنتیک مشهد برای هردومون ازمایش کرومزومی نوشت ولی انجام ندادم وقتی اسم دکتر ومطب وازمایشگاه میشنوم حالم بد میشه.بدترین قسمت این بدبختی من اینه که از شرمنده همسرم شدم خیلییییییییی.اخه اون بچه دوت داره خیلی قبلتر گفته بود دلم میخاست تو سن کم بچه دار بشم موقعی که 20سالش بود ازدواتج کردیم الان 31سالش شده دیروز بهش گفتم اگه میخایی جدا بشیم به پای من نسوز 

دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

عزیزم  خدا بزرگ  از رحمت خدا ناامید نباش ان شاءالله خدا خودش معجزه اش نشون بده 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام وأي كه چقدر اينجا خوبه ، چقدر دوست پيدا كردم، خدا رو شكر ، انا جون مرسي اينجارو درست كردي

خوشحالم که اینجا رو دوست داری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما وعلی الخصوص آناجون گل یه سوال داشتم یکی از دوستام تو سیکله ولی فولیاش خوب رشد نمیکنن قبل ...

سلام به روی ماهت عزیزم.......

والا ذخیرش چنده؟

میخوام بدونم ذخیره پایینه یا فولیاش پوچن؟

دوستای گلم ببخشید نمیخاستم ناراحتتون بکنم ولی باید باکسی حرف میزدم تو دنیا واقعی که نمیشه دردت را به ...

عزیزم ناراحت شدم بابت جنینات....خیلی خیلی بده نتیجه زحماتت پوچ بشه...حق داری ناراحت باشی....

ولی عزیز دلم این مشکل ،مشکل زوجین هست....یعنی هردوتون....مشکل خانواده شماست نه تنها تو...منم خیلی وقتا این حس شرمندگی و هزار فکر دیگه رو دارم ولی خب ما که دست خودمون نبوده چنین مشکلی داشته باشیم....ما هم از خدامونه مثل بقیه فرتی با گرده افشانی باردار شیم ولی خب وقتی خدا نمیخواد چیکار میتونیم بکنیم....همه مون با جون و دل با تک تک سلولهامون هم دیگه رو درک میکنیم و میدونیم که این مشکل چه بلایی سر روح و روان و جوونیم اورده...ولی خب چاره ای هم جز صبوری و تلاش برای رسیدن به هدفمون نداریم....انشالله شما و همه مون بزودی نتیجه زحماتمون رو میبینیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستای خوبم،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه

بازم من اومدم با سوالام😏، تو بارداری واکسن دیفتری و کزاز باید زد؟؟ اگه کسی زده و اطلاع داره بگه لطفا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
وای چه عالی چقدر دوست شمالی پیداکردم.من اصالتا بچه انزلی ام و ساکن تالش.اره عزیزم دکتر ظهیری به ازما ...

ثمین جان یه باره بگو ساکن بهشتی. خوش به حالت، به جای ما هم نفس بکش.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید خیلی اشتباه تایپی دارم اخه گریه ام بند نمیاد ببینم چی می نویسم 

عزیزم ناراحت نباش، من خودم دوبار دکترا آب پاکی ریختن رو دستم ک مشکل جنین دارین و باید اهدایی بگیرین، ولی ته قلبم ب لطف خدا ایمان داشتم و خدا هم کمکم کرد، تو این راه نباید امیدتو از دست بدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد