2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
شوهرم پر ميكنن ، أونم تو قيافه اس 

خدا خیرشون نده عجب آدمهایی هستن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقمممممممم آخه چرا دلیلش چیه؟......انشالله ک خدا خودت و دختر نازنینت و همسر گرامیت حفظ کنه....عزیزم ...

عزیزم ناشکری نمیکنم.......

خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدممممممم.......

حس بدی دارم........

انگاری یه بغض بزرگ رو دلمه......

حس خفگی دارمممممم.......

دوست نداشتم بهتون انتقال بدم ولی منم جز همسرم و دخترم و شما دوستای گلم کسیو ندارم......

کسی که با غمم ناراحت و با شادیم شاد بشه......

خدارو شکر که شماهارو دارم.....

شما تنها دوستانی هستین که باهاتون درد دل میکنم و صادقانه کنارمین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چون میخواد لقاح اتفاق بیفته پس بهتره دوغ نخوره...... اگه لقاح کنسل بشه دوغ موردی نداره...... ...

عزيزم اشتباهي كردم ديگه إظهار نظر نكنم بهتره ، مرسي

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم ناشکری نمیکنم....... خودمم نمیدونم چرا اینجوری شدممممممم....... حس بدی دارم........ انگاری ...

برأي خوب شدن حالت صلوات ميفرستم

خدا خیرشون نده عجب آدمهایی هستن

ادمهاي بدّي نيستن، يكم مشكلات زياد داشتن، ولي خوب ، خدا خير بده به همشون مخصوصا مادر شوهرم بخدا خيلي زحمت كشن

عزیزم اصلا نگران نباش ذخیره من قبل از میکرو ۰/۶ بود پانکچر که شدم ۵ تا تخمک داشتم. که ۳ تاش جنین ش ...

راز جان شما میکرو معمولی برات انجام دادن.

یعنی 5 تا تخمک رو با یکبار پانکچر ازت گرفتن؟ 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
آنا جون چطوری با دوتا جنین 3قلو باردار شد؟یعنی ممکنه برا منم اتفاق بیوفته؟جنینام دوتا 10سلولی هستن&n ...

عزیزم یکیش یه جنین شده بود اون یکی بعدش تقسیم شده بود و دو جنین همسان تو یه کیسه شده بود......

حتی چون سه قلویی رو دکتر به صلاح ندونست اون تکی رو ریداکت کرد و نهایتا دو تا همسانارو نگه داشت که دخملاش به سلامتی به دنیا اومدن.....

الان باید نزدیک یکه و نیم یا دو سالشون باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چطوری با دوتا جنین 3قلو باردار شد؟یعنی ممکنه برا منم اتفاق بیوفته؟جنینام دوتا 10سلولی هستن&n ...

بله عزیزم برا تو هم ممکنه!!!!!!

عزیزم یکیش یه جنین شده بود اون یکی بعدش تقسیم شده بود و دو جنین همسان تو یه کیسه شده بود...... حتی ...

پس احتمالش نیست برا من هم این اتفاق بیوفته درسته؟اصلا اینکه هر کدومشون 10سلولن خوبن دیگه نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم چرا وقتی ی نظری میده راجع به من بی نهایت امیدوارم میشم خدا دختر گلتو همچنین شوهرتو برات نگهد ...

فدات بشم عزیزم......

اون لحظه که بتای تپلتو دیدی حسابی بقیه منتظرارو دعا کن چون شک نکن دعات میگیره........

چون کم سختی نکشیدی و پاداش صبرتو به زودی خواهی دید......

بله عزیزم برا تو هم ممکنه!!!!!!

دیر دیدم جوابتو .ممنون از پاسخگوییت.چقدر من عاشق 3قلو هستم خدا میدونه

فدات بشم عزیزم...... اون لحظه که بتای تپلتو دیدی حسابی بقیه منتظرارو دعا کن چون شک نکن دعات میگیره. ...

امیدوارم اینبار ی بتای تپل داشته باشم واقعا.حتما دعا میکنم انقدر ضجر کشیدم همیشه به خدا میگم دیگه هیچ زنی رو به درد من دچار نکن 

پدر من دراوردن ، خودم كم حالم بده، گير ميدن 

عزیزم یه گوشت در اون یکی دروازه باشه......