2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
 نميدونم جنين انتقال دادن ميخورم روزي ٢ تا ، من تخمك اهدايي گرفتم .١ ماه نيم سينا فكت زدم ، كلي ...

ذخیره تخمدان نداشتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخمك نداشتم، راستي چرا گفتي خدا بهت رحم كنه؟إز داروهام چيزي فهميدي؟

نه خواهری منظورم خدا بهت رحم کنه و اینبار مامان بشی خیلی پروسه ی درمان سخته و هزینش هم که بالا.داروهات خوبن اتفاقا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تخمك نداشتم، راستي چرا گفتي خدا بهت رحم كنه؟إز داروهام چيزي فهميدي؟

جنینات چند تا بودن و چند روزه؟

من تهران نیستم عزیزم .مشکل من ظاهرا ایمنی هستش دوماهه پردنیزولون خوردم هرچقدر اصرار کردم ازمایش رو ت ...

از ته ته دل از خدا میخوام زحماتت به ثمر بشینه و اینبار واقعا با مامان شدنت، بار آخرت باشه عزیز دلم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون همین ازمایشهای اینجا هم همچین هزینش کم نیست برا ی ژنتیک حدودا 460دادیم انعقادی و ایمنی هم ...

نمیگم اینجا کمه پول آزمایشا، منظورم این بود تو آزهای انعقادی، فقط سه تا آیتمش که فرستادن اونور، یه تومن هزینه اش شد. بقیه اش رو که خدا میدونه چقد شد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از ته ته دل از خدا میخوام زحماتت به ثمر بشینه و اینبار واقعا با مامان شدنت، بار آخرت باشه عزیز دلم.

مرسی عزیزم انشالله .

٣ تا ٥ روزه فكر كنم ، وجود ندارم بي بي چك بزارم

بذار بابا وجود ندارم چیه زودتر تکلیفت روشن میشه شاد میشی انشالله

نمیگم اینجا کمه پول آزمایشا، منظورم این بود تو آزهای انعقادی، فقط سه تا آیتمش که فرستادن اونور، یه ت ...

متوجه ام عزیزم.بلاخره تموم هزینه های نازایی سرسام آوره