2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ثمین جان اگه تهرانی چرا پیش دکتر عارفی نمیری؟ اگه اشتباه نکنم شما تا حالا 70 تومن هزینه کرده بودی. م ...

لی لا جون خدانکنه آدم کارش بجایی برسه که به این آزمایشهای کم یاب احتیاج پیداکنه. والا همین متداولهارو بازحمت داریم انجام میدیم. خدا به همه مون رحم کنه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنای مهربون و صبور انشالله هر چه سریعتر بهتر میشی و دوباره برمیگردی پیشمون.توروخدا زود خوب شو 4دی ان ...

ماشالله ١٣ بار انتقال ؟ تو چند سال؟مشكل شمايي يا همسرت؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان منم یه جایی رو تو کرمانشاه پیدا کردم که اون آزمایشارو آزاد انجام میدن. تازه یکی بهم گفت این ...

سلام عزیرم خوبی؟کدوم آزمایشگاه انجام میده آزهای ایمنی و انعقادی اسمشو میگی لطفا شاید برای بعدا لازمم بشه

لی لا جون خدانکنه آدم کارش بجایی برسه که به این آزمایشهای کم یاب احتیاج پیداکنه. والا همین متداولهار ...

یاس جون میفهمم چی میگی. اما چاره چیه، هزینه اون سه تا آیتم که فرستادن آلمان شد یه تومن. حالا دویدن دنبال راه های درمان و انواع اقسام داروهای هورمونی و غیره بماند

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جان اگه تهرانی چرا پیش دکتر عارفی نمیری؟ اگه اشتباه نکنم شما تا حالا 70 تومن هزینه کرده بودی. م ...

من تهران نیستم عزیزم .مشکل من ظاهرا ایمنی هستش دوماهه پردنیزولون خوردم هرچقدر اصرار کردم ازمایش رو تکرار کنم بعد انتقال بدم دکترم قبول نکرد گفت اصلا لازم نیست پردنیزولون به قدری قویه که چند روزم بخوری همه چی رو اوکی میکنه تو داری 2ماه میخوری الکی وسواسه  فکری پیدا کردی .ولی به نظرم حالا وسواسه فکریه یا هرچی من حق دارم نگران باشم بخدا وقتی میگم 13 همین انتقال رو میخوام انجام بدم خودم اشکم در میاد خیلی سختی کشیدم تا الان .70 میلیون چیه خواهری ن بالای 170 میلیون تا حال خرج کردم دفعه ی اول میکرو فقط 11میلیون پول داروم شد 8تومن عملش هر بار بدتر از قبل خدا میدونه که چیا کشیدم این دیگه آخرین تلاشمه 4دی برا بار آخر انتقال میدم هم خسته شدم هم حس میکنم دیگه واقعا نمیکشم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان منم یه جایی رو تو کرمانشاه پیدا کردم که اون آزمایشارو آزاد انجام میدن. تازه یکی بهم گفت این ...

دقیقا رشت هم دستگاهشو نداشت نمونه خون رو فرستاد تهران حدودا 20روزم طول کشید جوابم بیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماشالله ١٣ بار انتقال ؟ تو چند سال؟مشكل شمايي يا همسرت؟

اره عزیزم 12بار انتقال جنین /4بار میکرو /5بار ای یو ای توی 10سال و نیم.اولش همسرم مرفولوژیش 2درصد بود و تحرک و شکل اسپرمش مشکل داشت الان خوبه خداروشکر من مشکل ایمنی دارم

یاس جون میفهمم چی میگی. اما چاره چیه، هزینه اون سه تا آیتم که فرستادن آلمان شد یه تومن. حالا دویدن د ...

لی لا جون همین ازمایشهای اینجا هم همچین هزینش کم نیست برا ی ژنتیک حدودا 460دادیم انعقادی و ایمنی هم حدودا 800شد

اره عزیزم 12بار انتقال جنین /4بار میکرو /5بار ای یو ای توی 10سال و نیم.اولش همسرم مرفولوژیش 2درصد بو ...

البته مشكل إز همسر باشه خانواده همسر بيچارت نميكنن ،مشكل ايمني چيه؟  

البته مشكل إز همسر باشه خانواده همسر بيچارت نميكنن ،مشكل ايمني چيه؟  

خونواده ی شوهرم خوبن خدایی هرگز حرف بچه رو نزدن من به هیچکس نگفته بودم شوهرم مشکل داره 8سال تازه 2ساله متوجه شدن خدایی هرگز نگفتن چرابچه ندارین همیشه مادرشوهرم میگه اگه خدا بخواد میده بهش فکر نکن خدا بزرگه.خدا عمرش بده هرگز دلمو بخاطر بچه نسوزوندن .والا منم دقیق نمیدونم ی مشکلیه که از ورود هر جسم خارجی به بدن جلوگیری میکنه مثل جنین

خونواده ی شوهرم خوبن خدایی هرگز حرف بچه رو نزدن من به هیچکس نگفته بودم شوهرم مشکل داره 8سال تازه 2سا ...

پردنيزول بهت ندادن؟به من دادن

پردنيزول بهت ندادن؟به من دادن

دادن دوماهه دارم میخورم.برا چی بهت دادن؟

خونواده ی شوهرم خوبن خدایی هرگز حرف بچه رو نزدن من به هیچکس نگفته بودم شوهرم مشکل داره 8سال تازه 2سا ...

من و هر وقت مادر شوهرم ميبينه ميگه بچه دار شو... الانم كه ميكرو كردم يه بويايي بردن مدام زنگ ميزنن آزمايش چي شد ، دلم آشوبه 

دادن دوماهه دارم میخورم.برا چی بهت دادن؟

نميدونم جنين انتقال دادن ميخورم روزي ٢ تا ، من تخمك اهدايي گرفتم .١ ماه نيم سينا فكت زدم ، كلي دارو و امپول 

نميدونم جنين انتقال دادن ميخورم روزي ٢ تا ، من تخمك اهدايي گرفتم .١ ماه نيم سينا فكت زدم ، كلي ...

خدا بهت رحم کنه انشالله مامانی