2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
اینجا که اصلا نوبت دهیش طولانی نیست نه سونو رو توی مرکز خودشون باید انجام بدی زنگ که زدی نوبت و ...

راز جون سلام عزیزم، خیلیییییییییییییی خیلییییییییییییی مبارکت باشه، خداروشکر ، ایشالله بعد از 9 ماه بارداری با یه زایمان راحت بغلش میکنی عزیزم.

منم تعریف مرکز قم رو خیلی شنیدم مخصوصا که دستگاههای خیلی پیشرفته ای دارن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتریسا جان ضخامت روز یک تا چهار بین 2تا4 میل هست...برای شما یه مقدار زیاد بوده... لکه بینی هم احتما ...

رز جون درست میگی، منم طبق تجربه خودم میگم وقتی ویزان میخوردم روز 10 رفتم سونو ضخامت اندومترم 3 میلی بود بعد پرسیدم دکتر گفت مال ویزان یکی از روشهای اندومتریوز همینه که این دارو برات انجام میده، از طرف دیگه وقتی دوره قرصم تموم شد تا 60 روز پریود نشدم، ولی موقع مصرف لکه بینی داشتم و یه سری خونریزیهای عجیب توی دوره هایی از خوردنش که گفتن اشکال نداره طبیعیه... به هر حال ال دی تنها که نمیخوریم یه سری هورمون هم استفاده میکنیم با هم میشن آش شلم شولبا   

حالا شولبا یا شوربا؟؟؟  

رز جون درست میگی، منم طبق تجربه خودم میگم وقتی ویزان میخوردم روز 10 رفتم سونو ضخامت اندومترم 3 میلی ...

خخخخخ....فک کنم شوربا درسته عشقم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم اونجا تیمی کار میکنن، یه دکتر مشخص نداره اونجا چون دولتی هست، برای کسانی که زیر ۴۲ سال هستن و ...

راز جان من ذخیره ام بد نیست. دکترم هم اوبوست نداده.خودم برا کیفیت بهش بگم بنویسه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راز جون شما از کدوم شهر رفتین؟ یعنی تحقیقات کرده بودی و دیدی اونجا بهتره؟

عزیزم من از اراک رفتم

بله تعریفش رو شنیده بودم. حتی با اینکه شهر خودمون مرکز فوق تخصصی ناباروری داشت ولی من اونجارو ترجیح دادم

راز جون سلام عزیزم، خیلیییییییییییییی خیلییییییییییییی مبارکت باشه، خداروشکر ، ایشالله بعد از 9 ماه ...

ممنونم لیلای مهربووون

ان شااله ان شااله ان شااله به زودی زود قسمت خودت بشه خانوم خوش قلب😙

راز جان من ذخیره ام بد نیست. دکترم هم اوبوست نداده.خودم برا کیفیت بهش بگم بنویسه؟

آووبوست کلا قرص خیلی خوبیه

همینطور ول وومن

برای کسانی که ذخیرشون پایینه میگن آووبوست بهتره

شما با دکترت مشورت کن ببین کدوم برات بهتره

عزیزم من از اراک رفتم بله تعریفش رو شنیده بودم. حتی با اینکه شهر خودمون مرکز فوق تخصصی ناباروری داش ...

راز جون 

واقعا تفاوت رو احساس کردین؟

دفعه چندم بود که انتقال می دادین؟

سلام دوستان عزیز من رفتم پیش زرنانی برام آز ایمنی و انعقادی نوشته کدوم آزمایشگاه برم که بیمه قبول کنه؟آزمایشگاه  انتقال خون خوبه؟شما آزمایشگاهی را میشناسید که هم معتبر باشه هم با بیمه بشه انجام داد؟دوستانی که انجام دادن لطف کنند بگن هزینه اش چقدر میشه؟؟؟