2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
بچه هایی که انتقال دادین آیه الکرسی زیاد بخونین. خدا خودش براتون حفظ میکنه

چشم لی لا 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
چشم لی لا 

عزیز شما بار اولتونه؟

علائمی هم دارین؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز شما بار اولتونه؟ علائمی هم دارین؟

من بار دومم

من روز سوم کمر درد شدید داشتم با درد پریودی دیگه نداشتم

من خیلی خیلی کم بعضی مواقع پاهام تیر کوچولو میکشه

سینه هام خیلی کم درد میکنه

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
بچه ها من پشت سرم و گردنم درد ميكنه ،شمام همش طاق باز خوابيدين؟؟؟

من دیگه همه جوره میخوابم.

ب پهلوی چپم خوبه بخوابی

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
من هرروز واسش میخونم. با4قل. و سوره حجرات. ان شالله که خدا خودش حفظش کرده باشه.

ببین من سوره حجر رو شنیدم نه حجرات، برا اطمینان سوره حجر رو هم بخون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من پشت سرم و گردنم درد ميكنه ،شمام همش طاق باز خوابيدين؟؟؟

من سمت چپ هم از همون روز اول خوابیدم 

من بار دومم من روز سوم کمر درد شدید داشتم با درد پریودی دیگه نداشتم من خیلی خیلی کم بعضی مواقع پاه ...

ان شالله که خیره و مامان شدی عزیزم.

ان شالله که خیره و مامان شدی عزیزم.

ممنون ان شاءالله با شما دوستان  همگی باردار باشیم ان شاءالله ان شاءالله

بی بلا عزیزم. انشاءالله همه انتقالی ها مثبت شن عزیزم. آز دادی بیا ما روهم خوشحال کن

باشه عزیزم لی لا گلی   

ببین من سوره حجر رو شنیدم نه حجرات، برا اطمینان سوره حجر رو هم بخون

چشم عزیزم.

من تو یه تاپیکی حجرات و شنیدم.

قبل پانکچر آز ذخیره شما ۱/۴ بود؟

عزیزم اصلا نگران نباش

ذخیره من قبل از میکرو ۰/۶ بود

پانکچر که شدم ۵ تا تخمک داشتم. که ۳ تاش جنین شد

همون ۳ تارو برام انتقال دادن و خداروشکر گرفت

اول از همه ارتباطت رو با خدا قوی کن. نماز بخون و دعا کن. ولی درنهایت راضی باش به هرچیزی که برات درنظر می گیره

دوم اینکه حتما حداقل از یکماه قبل پانکچرت قرص آووبوست رو روزی دوتا مصرف کن

برای کسایی که ذخیرشون کمه قرص خیلی خوبیه و کیفیت تخمک رو بالا می بره

و اگر همسرت هم اسپرمش ضعیف هست، از الان شروع کنه به استفاده از قرص های تقویتی