2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام به همه     علی الخصوص انای عزیز امیدوارم حال خودت و همسر و شیطونک به قول خودت عالی ب ...

سلام لاله سرخ عزيز ، من البته از وقتي اومدم توي تاپيك فكر كنم شما زياد نبوديد ، ولي چون از اول تاپيك خوندم كاملا ميشناسم شما رو ، خيلي هم برام جالب بود كه امروز داشتم بهتون فكر ميكردم ، خيلي خوشحال شدم كه اومديد به ما سر زديد .

سلام عزیزان

من چند روز پیش براتون توضیح دادم ک از روز ۱۰ انتقالم دچار لکه بینی شدم و با وجود تزریق پروژسترون لکه هام قطع نشدن...با دکترم ک تماس گرفته بودم و ایشون گفتن ک پنجشنبه آزمایش بده (روز ۱۳ انتقال)و اگر منفی بود داروهاتو قط کن

چون قول داده بودم نتیجه آزمایش رو بگم اومدم تا خبر بدم ک آزمایش دادم و منفی بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان من چند روز پیش براتون توضیح دادم ک از روز ۱۰ انتقالم دچار لکه بینی شدم و با وجود تزریق ...

الهی بمیرم خیلی ناراحت شدم...ایشالله دفعه دیگه عزیزم😙😙😙

کجا رفتین واسه انتقال؟؟

سلام عزیزان من چند روز پیش براتون توضیح دادم ک از روز ۱۰ انتقالم دچار لکه بینی شدم و با وجود تزریق ...

ای وای ...خیلی ناراحت شدم ولی اشکالی نداره ناراحت نشو بزار پای قسمت و حکمت خدا دفعه بعد حتما میگیره ...دوباره میخوای آزمایش بده

اتفاقا من منتظر جواب شماهم بودم. عیبی نداره عزیزم. درسته خیلی زحمت کشیدی برای میکرو اما ان شالله بزودی شما هم باردارمیشی. جنین فریز دارین؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دیزاین جدید امروز تراسمون🌷⚘🌻🌸🌹...خودم انقد ذوق کردم برای شما هم فرستادم...فقط عکسا وارونه اومده. ...

وای چقد خوشکله بهار جون. کلی حال آدم خوب میشه. درختت کریسمست دلمو برد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون اینجوری نمیشه باید ازش شیرینی توپ خامه ای بگیریم...من ناپلوئونی لفطن😋😁

با اینکه نگرانم قندمون بره بالا اما موافقم، این شیرینی ها خوردن داره. منم رولت میخوام

حالم گرفت  

امیدوارم اینقد خوشی برات پیش بیاد که این منفی کلا از یادت بره عزیزم

وای چقد خوشکله بهار جون. کلی حال آدم خوب میشه. درختت کریسمست دلمو برد.

مرسی عزیزم😚 ...دیروز تو این سرما با همسرم تا غروب تو تراس بودیم ☺من خودم همش میرفتم از پشت شیشه تراس نگاهشون میکردم ...البته دیزاینش هر چند وقت عوض میشه ...دلم خوشه ب این تراس🤗ب قول مامانم میگه همه خونت ی طرف این تراست ی طرف

دوستاي خوبم من شبا حالت پري دارم روزا ندارم امروز روز نهمه ، دل درد هم دارم البته دل دردم يه نقطه هاي خاص كه نميدونم دل دردم واسه چيه، كسي تجربه داشته؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه