2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست

بچه ها من از صب زیر دلم سمت راست یه درد خفیف میگیره و ول میکنه جوری که کشاله ی پای راستم یه کم ضعف میره 

یعنی مشکلی پیش اومده واسم؟

روز 5انتقالم بود امروز.😕

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
بچه ها من از صب زیر دلم سمت راست یه درد خفیف میگیره و ول میکنه جوری که کشاله ی پای راستم یه کم ضعف م ...

نه عزيزم نگران نباش

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستاي خوبم شنيدين ميگن نبايد دست بالا ببريم؟ماها كه ميكرو كرديم ،مگه ميشه؟چه ربطي داره؟

ن واسه چی؟من بیشتر وقتا دستام بالاس

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
دیزاین جدید امروز تراسمون🌷⚘🌻🌸🌹...خودم انقد ذوق کردم برای شما هم فرستادم...فقط عکسا وارونه اومده. ...

فوق العاده ست😍😍 ماشالله چه ذوق وسلیقه ای داری❤❤🌹🌹🌹🌷🌷🌷 چقدر آدم روحیه میگیره با دیدن این منظره! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستاي خوبم شنيدين ميگن نبايد دست بالا ببريم؟ماها كه ميكرو كرديم ،مگه ميشه؟چه ربطي داره؟

عزيزم ربطي به ميكرو نداره كلا ميگن كسي كه باردار هست اصلا فرقي نميكنه طبيعي يا ميكرو بهتره خيلي دستهاش رو به بالا نكشه مثلا وقتي ميخواد لباس به چوب لباسي پشت در آويزون كنه يا از طبقه هاي كمد يا كابينت چيزي برداره .

عزيزم ربطي به ميكرو نداره كلا ميگن كسي كه باردار هست اصلا فرقي نميكنه طبيعي يا ميكرو بهتره خيلي دسته ...

اها يعني خودش نكشه بالا 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
مامان سبحان شما ميكرو كردي؟ميشه بعد انتقال چيكارا كردي،استراحت و كار خونه و استحمام و ... خورد و خور ...

بله عزيزم ، خانمي من تا سه روز اول تقريبا استراحت مطلق بودم ولي بعدش ديگه نسبي ، البته سعي ميكنم كم از خونه بيرون برم بيشتر براي كارهاي خيلي ضروري ، از محل كارم هم كلا تا الان مرخصي استعلاجي گرفتم ، تغذيه هم همه چيز به جز زرشك و زعفران و دارچين و همينطور كرفس خوردم .

سلام به همه   
علی الخصوص انای عزیز
امیدوارم حال خودت و همسر و شیطونک به قول خودت عالی باشه   

چقدر نی نی سایت زشت شده
زشت تر از اون این شکلک ها   

ایا کسی منو یادشه؟  

نمیدونم دوستای قدیمی در حالن؟
کی مامان شده کی نشده

لیلا 282 ، ازیتای عزیز ، شاینا ، منتظر رحمت ،افسون عزیز، سوگل و بقیه دوستان
امیدوارم خیلی زود همگی مامان بشین

دلم براتون تنگ شده بود
همیشه به یاد همه تون هستم
امیدوار بودم مامان شده باشین همگی که متاسفانه انگار خیلی از بچه های قدیمی فعلا مامان نشدن

اومدم یه خبر ازتون بگیرم و ببینم در چه حالین
  مواظب خودتون باشین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو