2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
آهان اگه اونطور بوده که نمیدونم علتش چی هست

ممنون گلم که جواب دادی بازم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا لک لانه گزینی ندیدم البته فردای انتقالم روی دستمال یه لک قهوه ای دیدم، که بنظر خودم مال ...

منم لك قهوه ديدم خيلي ترسيدم جنبن باشه، شما چيكار كردي بعد انتقال ؟ غذا و كار خونه استراحت حموم ،

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

بچه ها من یه جا شنیدم که خوندن سوره حجر در دوران بارداری باعث جلوگیری از سقط جنین میشه. الان گشتم مرجعش رو نتونستم پیدا کنم. ولی دوستایی که انتقال میدن به نظرم از اولش روزی یه دونه بخونین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم.یکشنبه ظهر. اصفهان مرکز رویان. اره استراحتم فعلا فقط واسه دسشویی بلند میشم. حمومم ن نرف ...

من امروز ک روز پنجم بود رفتم حمام

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام عزیزم منم روز 5انتقالم علائم خاصی ندارم فقط گاهی دلم درد میگیره یه کمم سینه هام حساس شده.دیگه ه ...

باز هم خوب من روز،سوم کمر درد شدید گرفتم ما در دحالت پریودی تا دیشب دیگه امر.وز هیچ اثری از دردها نیست

هرچه خدا بخواد

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
منم ميخوام برمً ، سرت خودت شستي؟ چقدر طول كشيد حموم

پنج دقیقه تند اره سرم خودم شستم  مال شما ماشالله هشت روز ان شاءالله براتون گرفته خیلی ها بعد چهار روز میرن سرکار جواب آزشون هم مثبت میشه

علايم نداشتن خوبه يا بد؟؟؟؟؟؟ 

اینطور ک خوندم بعضی ها علایم داشتن بعضی نه 

خودت علایم داری؟

من يه درد خفيف سمت چپ رحمم دارم كه تازگي نداره 

ان شاءالله باردازی توکل بر خدا کن