2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خوب هنوز بالاست با اینکه نرماله باید زیر ۱/۵-۲ بشه...... اگه دکترت صلاح میدونه یه کم دیگه صبر کن!!! ...

ممنون گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
برا منم همین طوره. و الان تو سیکلم...ولی گفتن مشکلی نیست قرص دادن بهم...در کل بهتره زیر  2باشه

ممنون عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو همین صفحه آناجون جواب شمارو داده

ببخشید من حواسم ندارم.سر به هوا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

سلام ظهرتون بخیر دوستان امیدوارم که مثل همیشه پرانرژی باشین بسوی مادر شدن.بچه ها دکتر به من گفته 14 پریودم برای سونو برم که وضعیتمو بعد از پانکچر چک کنه اگه همون روز مشکلی نباشه انتقالو همون ماه برام انجام میده؟ یا دوباره باید امپول بزنم ماه بعدش انتقال میدن؟

سلام من امروز روز4انتقالمه جنینم 5ونیم روزه بوده

من هنوز لک لانه گزینی ندیدم بنظرتون زوده یا..؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزم اولا زوده دوما همه این لک لانه گزینی رو نمیبینن....انشالله ک مامان شدی

ان شالله.

ممنون عزیزم جواب دادی.

واسم دعا کنید گرفته باشه😭

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
عزیزم باید ببینی مشکل هورمونیش با دارو قابل کنترله یا نه اینو دکترش باید بررسی کنه...... پیگیری کن ...

مرسی از راهنماییت آنا جون. متاسفانه دکترای ارولوژی که رفتیم همه گفتن لازم نیست و ما رو برای آی وی اف معرفی کردن. اما من میخوام بیشتر بررسی بشه. چون هدفم فقط بچه نیست. همسر من چند سال پیش این مشکلات رو نداشت. پس امیدوارم درمانش کنم. فرستادمش امروز بره دکتر داخلی و بخواد براش آزمایش هورمونی بنویسه. اگه fsh  بالا باشه، گونال اف جواب نمیده میدونم. اما جواب این آزمایشا خیلی چیزا رو نشون میده. فقط دنبال یه دکترم که مشکلش رو ریشه ای حل کنه. بنظرتون دکتر غدد در این زمینه بهتر از دکتر ارولوژی نیست؟ 

راستی دکتر جنتی که قبلا معرفی کرده بودین، تلفنی وقت میده؟ مثلا اگه الان بخوایم وقت بگیریم، بنظرتون برای هفته بعد وقت میده یا از اوناست که دیر وقت میده؟ شاید بیایم تهران.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام ظهرتون بخیر دوستان امیدوارم که مثل همیشه پرانرژی باشین بسوی مادر شدن.بچه ها دکتر به من گفته 14 ...

عزیزم سونوی ۱ف اگه همه چی اوکی باشه و تخمکگذاریم نکرده باشی و سیکل نچرال با شرایطت بخونه میتونه طبق سیکل نچرال همون ماه انتقال بدهاما اگه ال دی داری و روز ۱۴ قراره سونو بشی که احیانا سینافکت یا دیفیلرین و سایر مشابهاتشو بده سیکل انتقالت لانگه و یه ۴۵ روزی طول میکشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من امروز روز4انتقالمه جنینم 5ونیم روزه بوده من هنوز لک لانه گزینی ندیدم بنظرتون زوده یا..؟

بله عزیزم زوده ضمنا همه که لک نداشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سونوی ۱ف اگه همه چی اوکی باشه و تخمکگذاریم نکرده باشی و سیکل نچرال با شرایطت بخونه میتونه طبق ...

انا جان من اصلا در حالت عادی تخمک گذاری ندارم فقط گفت 14 پریود بیا سونو.این سیکل نچرال یا لانگ چیه!!! ببخشید سوال میپرسم